Pure Food Coaching Workshops

food workshops

Workshop Puur en Eerlijk koken…de basis

In deze workshop bespreek ik de basis van gezond koken met groenten van het seizoen en pure onbewerkte producten zonder toevoegingen zoals smaakversterkers en andere E-nummers. Geen pakjes of zakjes, alles kun je zelf maken en hoeft niet moeilijk te zijn. En het is ook nog enorm lekker, ook voor kinderen.

In mijn kookstudio laat ik zien welke producten er als puur worden beschouwd, hoe je etiketten kunt lezen en hoe je deze producten leert inpassen in je dagelijkse eetpatroon. Tijdens de workshop worden verschillende hoofd- en bijgerechten samen gemaakt en geproefd. Mijn doel met deze workshops is dan ook dat je leert proeven en experimenteren met verse ingredienten, leer af te wijken van recepten en vertrouw op je eigen smaak.

In een kleine groep van ongeveer 8 deelnemers is er ook genoeg ruimte om vragen te stellen en elkaar te inspireren met eigen bevindingen.
Kosten: 52 euro, inclusief een uitgebreide lunch met een biologische soep en verschillende hoofd- en bijgerechten en een mapje met behandelde recepten.
Lokatie: Gravinnesteeg 4 Haarlem-Centrum

Je kunt je opgeven voor een workshop via het inschrijfformulier onderaan de websitepagina of mailen naar info@purefoodcoaching.nl

 

Workshop Puur & Eerlijk bakken…the sweet stuff.

In deze workshop wordt er ook uitgegaan van koken en bakken met pure onbewerkte producten. Als je geen tarwe, suiker en zuivel kunt of mag gebruiken, wat verwerk je dan in bijvoorbeeld koekjes, zodat ze ook nog lekker smaken. In deze workshop veel productinformatie en natuurlijk veel heerlijke dingen maken. Niet alleen taarten, muffins en koekjes, ook chocola komt aan bod.

In een kleine groep van 8 tot 10 deelnemers is er ook genoeg ruimte om vragen te stellen en elkaar te inspireren met eigen bevindingen.

Lokatie: Gravinnesteeg 4 Haarlem-Centrum
Kosten: 54 euro, inclusief een lunch met een biologische soep en een grand dessert van alle geproduceerde lekkers. Ook inclusief een informatiemapje met behandelde recepten.

bakworkshop

NIEUW: Ontbijtworkshop

Ontbijt is een belangrijk begin van de dag en men vergeet wel eens hoe belangrijk het is om te variëren in je ontbijt. Men gaat al gauw voor een snel en vertrouwd ontbijt. In deze workshop krijgt men veel ontbijt inspiratie, waarbij snelle recepten voor de doordeweekse dag aan bod komen, maar ook wat uitgebreide recepten voor een heerlijke zondagochtendbrunch. Ook in deze workshop wordt er uitgegaan van koken en bakken met pure onbewerkte producten, zonder tarwe, geraffineerde suiker en koezuivel.

Denk aan: homemade granola, ontbijtmuffins, chia pudding, overnight oats pancakes, enz

In een kleine groep van 8 tot 10 deelnemers is er ook genoeg ruimte om vragen te stellen en elkaar te inspireren met eigen bevindingen.

Lokatie: Gravinnesteeg 4 Haarlem-Centrum
Kosten: 54 euro, inclusief een lunch met een biologische soep en een grand dessert van alle geproduceerde lekkers. Ook inclusief een informatiemapje met behandelde recepten.

Workshop gezonde smoothies & juices

In deze workshop bespreek ik de verschillende redenen waarom je smoothies en juices zou willen inzetten. Wil je bijvoorbeeld meer energie, ontgiften of weerstand verhogen.  Ook komen de werkingen van verschillende soorten fruit, groente, specerijen en kruiden uitgebreid aan bod. De meest gebruikte superfoods worden besproken en de werking ervan. Om daarna aan de slag te gaan met de blender en de slowjuicer voor de heerlijkste sapjes.

IMG_4924

In een kleine groep vanaf 4 personen (tot maximaal 12 personen) kun je je aanmelden voor een datum in overleg, een leuke workshop voor vrijgezellenfeest, vriendinnendag, familie- of werkuitje. Gezellig samen aan de slag!

Lokatie: Gravinnesteeg 4 Haarlem-Centrum
Kosten: 45 euro, inclusief een proeverij van diverse sappen en een informatiemapje met behandelde informatie en recepten.

Je kunt je opgeven voor een workshop via het inschrijfformulier onderaan de websitepagina of mailen naar info@purefoodcoaching.nl

Nieuwe data workshops 2016-2017 in Haarlem.

  • Zondag 11 september 2016 van 10:30 tot 13:30 Puur & Eerlijk koken…de basis
  • Zondag 9 oktober 2016 van 10:30 tot 13:30, Puur & Gezond Ontbijten/bakken, zonder suiker, zuivel en tarwe
  • EXTRA Zondag 30 oktober 2016 van 10;30 tot 13:30 Puur & Gezond bakken, zonder suiker, zuivel en gluten
  • Zondag 20 november 2016 van 10:30 tot 13:30 Puur & Eerlijk koken…de basis
  • WINTERSTOP
  • Zondag 22 januari 2017 van 10:30-13:30 Puur & Eerlijk koken…de basis
  • Zondag 12 februari 2017 van 10:30 tot 13:30, Puur & Gezond bakken, zonder suiker, zuivel en tarwe (VOL)
  • Zondag 19 maart 2017 van 10:30-13:30 Puur & Eerlijk koken…de basis
  • Zondag 9 april 2017 van 10:30 tot 13:30, Puur & Gezond bakken en brunchen, Paaseditie*
  • Zondag 21 mei 2017 van 10:30-13:30 Puur & Eerlijk koken…de basis
  • Zondag 25 juni 2017 van 10:30 tot 13:30, Puur & Gezond Ontbijten, zonder suiker, zuivel en tarwe

* In de extra feestelijke basisworkshop zullen we de basis theorie bespreken en daarna koken we niet alleen de basis maaltijden, maar bereiden verschillende delen uit een voor-, hoofd- en nagerecht. Daarbij wordt voor de feestdagen ook gelet op de presentatie op het bord. Een workshop die zinvol en leuk is als je je familie en vrienden wil verrassen met een Puur Food diner.

Prijzen en Betalingsvoorwaarden workshops:

  • Smoothie workshop € 45,-
  • Basis workshop € 52,- (extra feestelijk is € 55,-)
  • Bak- en Ontbijtworkshop € 54,- 

Graag het bedrag gepast meenemen of eerder overmaken op NL56ABNA0441892752 t.a.v. Purefoodcoaching
o.v.v. je naam, workshop en datum workshop (factuur kan ik daarna toesturen)

*Je deelname kan kosteloos worden geannuleerd een week voor de workshop, daarna zal de helft in rekening worden gebracht. Afmeldingen binnen 24 uur voor aanvang van de workshop worden geheel in rekening gebracht*

Groepsaanmelding of workshop op lokatie:

Naast de opgegeven data is het ook mogelijk om je als een groep aan te melden en de workshop te houden in Haarlem in de kookstudio van Pure Food Coaching, bijvoorbeeld voor een verjaardag, vrijgezellenfeestje, vrienden- of familie-uitje. Deze kookworkshops kunnen, in overleg, willekeurig op elke data plaatsvinden.

Het is ook mogelijk om workshops bij iemand thuis te geven. Kun je een groep van minimaal 6 personen bij elkaar brengen en beschik je over een ruime keuken met grote eettafel waar iedereen comfortabel aan kan zitten, dan is dit ook een hele leuke optie. Samen met een groep bekenden in een bekende omgeving koken en proeven.
Deze workshops zijn in te plannen op:

  • zondag van 14:30 tot 17:30 uur of in overleg.

Kosten per persoon zijn 52 euro (excl. reiskosten- en parkeervergoeding)

 

Workshop weekenden:

FLYER PUUR WEEKEND okt_def klein

 

Dit jaar April gaat Pure Food Coaching weer samen met Puur Homemade ism Danielle van Bueren een heel workshop weekend organiseren. Naast twee kook- en bakworkshops ook aandacht voor yoga en rust. Na het grote succes van de eerste twee weekenden hebben we gelijk een derde weekend gepland. We moesten wel naar een andere lokatie uitwijken, maar dat is niet erg, we hebben een fantastische plek gevonden (ook in Delft) bij Herberg de Uylenburg

  • Eerste Puur Weekend zal plaatsvinden van 16 t/m 16 Maart 2014. (vol)
  • Tweede Puur Weekend zal 10 t/m 12 oktober 2014 plaatsvinden, prijs € 295,-
  • Derde Puur weekend  17 t/m 19 april 2015, prijs €295,- (vol)

Wil je meer weten hierover of op de wachtlijst kun je een mailtje sturen naar fijnpuurweekend@gmail.com