Pure Food Coaching op locatie

catering op locatie

Regelmatig geef ik workshops en lezingen op festivals of events. Hou deze kalender in de gaten want misschien ben ik een keer bij jou in de buurt.

Pure Food Coaching Event Kalender voor 2016:

5 juni Healthy Fest in Zeewolde

Op het eerste Healthy Fest in Zeewolde zullen er drie dagen lang workshops en lezingen gehouden worden over body, food en mind. Op zondag 5 juni zal ik een praktische workshop/lezing geven over de overstap naar een gezonde levensstijl. Inschrijvingen gaan via Healthy Fest.

Website-Healthy-Fest

Zaterdag 25 juni Food Passionistas Brein & Buik Event.

Bij dit geweldige leuke en interessante derde event van Food Passionistas in Utrecht zal ik de volgende workshop verzorgen:  “Puur ontbijten, een goede start van de dag voor darm en brein”

In deze interactieve en praktische workshop gaan we uitgebreid aandacht besteden aan welke voedingsstoffen belangrijk zijn om de dag mee te beginnen en hoe kun je ze makkelijk in een smakelijk ontbijtje toepassen.

Duidelijke en praktische tips, productinformatie, keukenattributen en heerlijk proeven van ontbijtvoorbeelden zonder geraffineerde suiker, tarwe en koemelk.

Lokatie Seats to Meet in Utrecht

Voor meer informatie en aanmeldingen kijk op de pagina van Food Passionistas hier.FoodpassionistasBreinBuik-1024x512

(ovb) Avondje Puur eten bij Nurks in de Hout in Haarlem

Samen met Cilla van Puur Homemade verzorgt Pure Food Coaching ook een puur en heerlijk gezond driegangen menu met amuse voor restaurant Nurks. Dus wil je een keer ervaren wat er allemaal mogelijk is zonder suiker, tarwe en koemelk in een geweldige gezellige lokatie in de Haarlemse Hout?

Hoe kun je reserveren: Koop van te voren een kaart van €29,50 en je bent verzekerd van een plekje bij Nurks in de Hout, want vol is vol.

De avond begint om 19:00.

Reserveringen kunnen alleen via Nurks in de Hout 023-5313166

koken nurks

 

Vrijdag 17 april tot en met 19 april 2015 Puur Weekend (derde editie):

Pure Food Coaching organiseert samen met Puur Homemade en Danielle van Bueren een Puur Weekend vol workshops. Naast twee kook- en bakworkshops ook aandacht voor yoga en ontspanning. Deze weekenden worden gehouden in een landelijke omgeving in Delft. Het volgende weekend zal plaatsvinden bij Herberg de Uylenburg. Prijs € 295,-.

Puur weekend 2015

Kijk hier voor een impressie van de vorige weekenden.

FLYER PUUR WEEKEND okt_def klein

Wil je meer weten hierover of op de wachtlijst kun je een mailtje sturen naar fijnpuurweekend@gmail.com

Vrijdag 18 september 2015  Workshop detox Yoga & Food (3de editie).

Afgelopen voorjaar heeft Pure Food Coaching voor de tweede keer met Helene Kissels van Yogastudio Kleverpark in Haarlem een lente detox yoga & food workshop gegeven, herlijk om “schoon” het voorjaar in te gaan. Deze schoonmaak is ook aan te raden aan het einde van de zomer om zo heerlijk opgeruimd de winter in te gaan.

detox yoga & food

Tijdens deze workshop draait het allemaal om het reinigen van je lichaam. Helene Kissels van Yogastudio Kleverpark zal aangeven welke yoga houdingen daar ondersteunend bij kunnen zijn. Met welke ademtechniek, ontspanning en meditatie stimuleer je het lichaam om zich van gifstoffen te ontdoen?

Aansluitend een detox food workshop van Puur Food Coaching, waarbij de beginselen van detox food worden uitgelegd. Dit zal gebeuren tijdens een heerlijk diner/proeverij met pure en gezonde detox food!

Het doel van de workshop is dat je bewuster leert omgaan met je lichaam en eetgewoonten.

Grote van de groep zal maximaal 14 personen zijn.

Onkosten: E 49,00 p.p ( inc. handout met yoga serie en recepten om zelf mee aan de slag te gaan)

Wil je meer informatie of deelnemen aan deze workshop ?
Stuur dan een mail naar: info@yogastudiokleverpark.nl