Weggeefactie Detoxkuur van Innerwave

Afgelopen week heb ik een uitgebreid verslag geschreven over de detoxkuur van Innerwave. Ik heb hem volledig volbracht met alles er op en eraan. Mijn darmen zijn heerlijk tot rust gekomen en mijn energie wordt ook steeds beter. Het fijne van deze detox kuur is dat je gelijk een reset in body en mind kan maken. Hopelijk heb ik hier nog lang plezier van.

De Innerwave detox wordt in een box geleverd. Het is een prachtig pakket met folders en boekjes voor de drie fases van de detox.  Aangevuld met verschillende supplementen om zo aan je voedingsstoffen en vezels te komen. En een darmspoelingsset met duidelijke instructies, zodat je het makkelijk thuis kan uitvoeren.

Het enige dat je zelf aan de detox moet toevoegen is groente, fruit en….. rust 🙂

IMG_0481

6 redenen om een detox te doen:

  • Je krijgt energie
  • Overtollige kilos verliezen
  • Verbeter je stofwisseling
  • Straal van binnen en van buiten
  • Help toekomstige ziektes tegen te gaan
  • Voeg jaren toe aan je leven

folders innerwave

Weggeefactie Innerwave detoxpakket:

Aangezien ik zelf enthousiast ben over het pakket van Innerwave ben ik heel trots dat Pure Food Coaching een compleet pakket mag weggegeven twv € 125,-

De gelukkige eigenaar van het pakket zal zien dat het een hele fijne detox is die niet al te zwaar is en je heel veel energie gaat geven.

Wat kun je doen om zo’n pakket te bemachtigen:

De winnaar van het Innerwave detox pakket wordt zaterdag 30 april bekend gemaakt via Facebook.

Heel veel succes!

Liefs Alessandra

 

PS Als je meer wilt weten over de Innerwave detox, lees dan mijn Verslag of  kijk op www.innerwave.nl

21 Comments

 • Inge 20 april 2016 at 06:40 - Beantwoorden

  Wat een mooie actie van jullie! Ik ben al een hele tijd aan het overwegen om een (goede) detox te doen, om zo mijn lijf te ‘resetten’. Dus… Ik grijp deze kans op een gezonder lijf! Duimen maar!

 • Suus 20 april 2016 at 06:49 - Beantwoorden

  Ik zou het pakket heel graag winnen! Ik heb zelf al een paar keer een detox geprobeerd, maar vind het altijd lastig vol te houden. Door een auto-immuunziekte heb ik weinig energie en ik denk dat een ‘verantwoord’ detoxprogramma goed kan zijn voor mijn klachten.

 • Mirjam 20 april 2016 at 07:09 - Beantwoorden

  Leuk! Huis schoon en lijf schoon! Is zeg : graag alstublieft!

 • Caroline 20 april 2016 at 07:28 - Beantwoorden

  Oh, dat zou fantastisch zijn! Na het lezen van je post over jouw ervaringen heb ik de knoop doorgehakt en mezelf een early-afstudeer-kado kado gedaan; een versapers juicer, zodat ik de sapjes voor deze kuur kan gaan maken! De rust om de kuur te doen keert over een paar weken terug ☺️

 • Marja 20 april 2016 at 09:09 - Beantwoorden

  Wat een super actie,al verschillende keren overwogen om een detox te volgen en dit zou een mooie kans zijn om hier kennis mee te maken.Heb 2 soorten reuma maar door op mijn voeding te letten nu minder pijn en last en zelfs 12 kilo afgevallen.Een detox zal me nog een stapje verder in de goede richting helpen.Gr.Scorpio062 ?

 • Vicky 20 april 2016 at 09:37 - Beantwoorden

  Wat een super weggeef actie!! ik zou hem heel graag willen winnen. Ik krijg het maar niet voor elkaar te resetten en een gezondere levensstijl aan te houden. Heb ontzettend last van hormonen en wil graag voor mijn kinderen ook een betere basis creëren. Dat begint bij mezelf. Dus ik moet echt even gereset :))

 • Guda 20 april 2016 at 13:45 - Beantwoorden

  Allessandra , zoals je weet ben ik al een tijdje op de gezonde levensstijl overgestapt , maar had een detox nog niet overwogen , maar na jou artikel wel enthousiast geworden , dus wie weet is dit de stap in de goede richting . Groetjes Guda

 • Jose 20 april 2016 at 13:53 - Beantwoorden

  Toen ik vorige week over jouw ervaringen las werd ik wel nieuwsgierig. Ik denk er al lang over om een detox te doen. Ik ben al zo lang enorm mee en heb andere vage klachten. Van de andere kant vind ik het ook wel spannend. Je schrijft dat bij de Innerwave detox goede instructies en info zit dus ik zou het heel erg graag willen proberen!

 • Anne 20 april 2016 at 20:04 - Beantwoorden

  Al een aantal jaar twijfel ik erover een detoxkuur te doen. Ik heb eczeem en pds en de laatste tijd is het heel ernstig. Momenteel heb ik zelfs een antibiotica kuur voor mijn huid. Ik denk dat het misschien wel tijd is om een keer echt serieus mijn lichaam goed te reinigen en een boost te geven. Dit pakket zou daar heel goed bij kunnen helpen! Hele leuke winactie, ik doe graag mee!

 • Conny van der Riet 20 april 2016 at 20:04 - Beantwoorden

  Door een cliënt van mij ben ik helemaal geïnspireerd om de innerwave detoxkuur te gaan doen. dus aks ik het pakket kan winnen graag…….

 • Bianca 20 april 2016 at 21:12 - Beantwoorden

  Wat een gave actie! Ik zou graagwillen winnen om verschillende redenen maar de belangrijkste is toch wel mijn lever die toch nodig een kuurtje kan gebruiken!! Helaas ben ik laatst mijn baan kwijt geraakt en kan ik de kuur zelf lastig betalen. Ik wens iedereen veel succes en toitoitoi!!

 • Els 20 april 2016 at 22:16 - Beantwoorden

  Deze zou ik voor mijn dochter willen, zij heeft parasieten in haar darm gehad na een backpack reis in Thailand en sinds dien heeft ze snel last van haar darmen en hopelijk worden deze na de detox weer gezonder .

 • Amanda 21 april 2016 at 05:00 - Beantwoorden

  Ik zou deze detox zo graag willen winnen! Ik kan een reset heel goed gebruiken om weer even op het goede pad te komen en weer gezond te gaan eten. De laatste tijd heb ik heel weinig energie en kan ik nog maar moeilijk uit bed komen. Doordat ik weinig energie heb heb ik ook weinig zin om bijv gezond eten te maken en zit ik in een vicieuze cirkel waar ik niet meer uit kom. Graag zou ik dit pakket willen winnen zodat ik mijn energie een boost kan geven

 • Susan 21 april 2016 at 12:12 - Beantwoorden

  Ik ben vorig jaar bijna 30 kilo afgevallen… Ik zit op mijn laatste 10, die niet echt willen. Ik word er een beetje moedeloos van, weinig energie.. Je kent het wel..
  Na behandeling met veel hormonen ben ik toe aan goeie reiniging, zodat ik werkelijk in body en mind kan resetten
  Mag ik die extra boost via jou ontvangen? Ik heb er nu al zin in!! Liefs Susan

 • Sylvia 22 april 2016 at 08:15 - Beantwoorden

  Wauw wat een mooie kans om weer iets van mijn gezondheid terug te winnen. Lang verhaal. Sinds vorig jaar noemen ze mij chronisch ziek. Ik heb er geen vrede mee want voel mezelf nog te jong. Iedere stap is een stap vooruit en dat lijkt me ook met deze kuur. Het oude eruit en het nieuwe erin. Mezelf opnieuw geboren laten worden. Wat ben ik daar aan toe zeg. Groetjes, Sylvia

 • Annemiek V-b 28 april 2016 at 19:51 - Beantwoorden

  Heel graag! Heb momenteel zo’n belabberde stoelgang en nare, onrustige en droge huid. Naar mijn idee heeft mijn lichaam een goede reset nodig, maar ik mis de mogelijkheden daarvoor. Daarnaast ook zo druk. Wat zou ik blij zijn met dit pakket!

 • irene bootsmqn 29 april 2016 at 15:44 - Beantwoorden

  Dit is natuurlijk de ultieme manier om kennis te maken met een detox-manier.
  Al tijden ben ik aan het twijfelen maar weet zeker dat het heel goed zou zijn voor mij. (overtollige kilo’s en de overgang die er langzaamaan aan komt) weg met de vermoeidheid en er tegen aan gaan deze lente/zomer! Dus heeeeeel graag!!

 • Sylvia 29 april 2016 at 22:43 - Beantwoorden

  Mijn motivatie om dit pakket te winnen is dat ik heel graag 10 kilo kwijt wil, maar het lukt me niet!!! Ik doe echt mijn best met alle groene smoothies en gezonde gerechten, maar ik heb een hekel aan koken, kan het ook helemaal niet en daardoor grijp ik toch sneller dan gewild naar slechte, vol suiker, neppe maaltijden… Ik hoop heel erg met deze detox zo’n goed begin te maken met gezonde voeding, dat ik het eindelijk eens volhoud om ook echt suikervrij te eten en niet steeds in die stomme verleiding kom om weer slecht te eten… Ik hoop zooooo dat ik dit pakket mag ontvangen en me dan misschien toch nog wat beter voelen in mijn bikini deze zomer…. ?

 • Kirsten 30 april 2016 at 06:45 - Beantwoorden

  Na een zware emotionele periode heb ik uiteindelijk een dierbaar familielid moeten verliezen. Deze detoxkuur zou een goed nieuw begin om weer aan mijn eigen lichaam te werken en mijn lichaam te ontdoen van veel stress!

 • Evelien 30 april 2016 at 20:37 - Beantwoorden

  Ik zou heel graag het pakket winnen. Heb al een keer een kuur gedaan van Innerwave en dat is zó goed bevallen dat ik het graag nog een keer zou volgend!

 • Jessica 3 mei 2016 at 09:37 - Beantwoorden

  Ik heb een lichte chronische darmontsteking, nu heb ik daar sinds kort weer last van dus ben opzoek naar iets dat echt helpt om mijn lichaam en darmen weer even te resetten weer opnieuw gezond te laten opstarten. Ik ben dus erg benieuwd of deze detox mij kan helpen. Ik heb ook een vriendin en een zus die geïnteresseerd zijn in detoxen dus het zal super zijn als ik deze detox zou kunnen uitproberen! Fingers crossed!:)

Leave a Comment