Weggeef actie: 100% Puur

Healthy Foodbloggers van het eerste uur…

Enkele jaren geleden werd er een facebook groep opgestart voor en door “healty” foodbloggers. Foodbloggers met allemaal min of meer het zelfde uitgangspunt. Eten zonder bewerkte producten, zonder toevoegingen van geur-, smaak- en kleurstoffen. De een wat strenger dan de ander, maar geraffineerde suiker wordt nagenoeg door allen vermeden. Een van die foodbloggers en natuurvoedingsadviseur is Dayenne Bos van Dayenne’s foodblog en zij heeft door middel van crowdfunding het boek 100% Puur uitgebracht. Echt een geweldige prestatie!

IMG_0744

“100% Puur” is het boek dat ik had kunnen/willen schrijven. Boordevol informatie over gezonde voeding en de werking van producten. Heel veel do’s en don’ts en daarbij vooral de heldere uitleg waarom je sommige producten beter niet kunt gebruiken bij een gezonde levensstijl. Dayenne heeft een boek vol recepten weten te maken, waarbij vooral wordt gekeken naar het budget en de moeilijkheidsgraad. Alle recepten zijn vrij makkelijk en snel te maken. Heel fijn!

IMG_0745

Voor mij waren de meeste recepten redelijk bekend, maar toch wist Dayenne me te verrassen met nieuwe recepten die ik heel graag ga uitproberen. Bijvoorbeeld de haverrisotto, de quinoapizzabodem of de roze topping voor cake en de sinaasappel custard taart. De Taro frietjes ga ik zeker maken (een knol die ik altijd wel heb zien liggen, maar niet wist wat ik ermee moest).

Conclusie:

Zelfs voor de doorgewinterde pure eter is dit boek een inspiratiebron. En het boek is populair want de tweede druk ligt al bijna in de winkels, heel leuk om te merken. De missie van Dayenne is zeer geslaagd!

IMG_0743

Wat kun je doen om dit geweldig fijne boek “100% Puur” te bemachtigen:

  • Like de Facebook pagina van Dayenne’s Foodblog
  • Like Pure Food Coaching op Facebook
  • Deel mijn bericht op facebook
  • Zet hieronder in een reactie waarom jij graag dit mooie boek zou willen winnen.

Wij zijn benieuwd naar jullie reacties en heel veel succes. Volgende week zaterdag wordt de winnaar bekend gemaakt via Facebook.

Fijn weekend!

73 Comments

 • Doetie 11 juni 2016 at 06:41 - Beantwoorden

  Omdat ik gluten en koemelk vrij moet en ook suikervrij wil. Dit boek lijkt me daarbij een grote steun.

 • Siegried Verryt 11 juni 2016 at 06:43 - Beantwoorden

  Mooie en goede boeken vol gezond, ik hou ervan. Ik ben echter van het principe dat ik niet teveel spullen wil. Dit geld ook voor mijn kookboeken. Max 15 mogen er op de plank. Komt er eentje bij, geef ik er eentje weg. Zo heb je altijd nieuwe inspiratie en geen overload aan boeken. Het is nu al bijna een jaar geleden dat ik nog eens een nieuw kookboek in huis haalde, een nieuw is welkom.

 • Alinda Bikker 11 juni 2016 at 06:44 - Beantwoorden

  O wat leuk, dit boek kende ik nog niet. Maar superinteressant 🙂 ik weet nu wel ongeveer wat je wel en niet moet eten voor een goede gezondheid. Maar recepten zijn nog altijd best moeilijk te vinden. Ik denk dat ik superveel aan dit boek kan hebben. Misschien overtuig ik hier zelfs mijn man wel mee… Die eet nog altijd liever een broodje frikandel dan een gezonde quinoasalade ?

 • Lysbeth 11 juni 2016 at 06:47 - Beantwoorden

  Sinds begin dit jaar gestart met gezonde voeding, en suikervrij. Al 10 kilo kwijt! Daarnaast doe ik de cursus ‘Natuurvoedingsadviseurr’. Dit boek zou heel erg welkom zijn. Groetjes, Lysbeth

 • Lara 11 juni 2016 at 06:51 - Beantwoorden

  ik zou graag dit boek willen winnen omdat ik wel graag weer wat meer variatie in mijn suikervrije leefwijze wil hebben en voor mijn zoontje zuivelvrij.

 • Zeljka 11 juni 2016 at 06:53 - Beantwoorden

  Omdat ik gluten en lactose vrij moet en wil eten en dit boek mij daarbij heel erg zou helpen! Daarnaast wil ik deze manier van eten onder mijn omgeving heel erg promoten en mooie boeken met makkelijke recepten zoals dit boekdoen het heel erg goed bij mijn vriendinnen:-) Dus niet alleen voor mijzelf maar ook voor mijn omgeving zou dit boek ontzettend waardevol zijn!

 • Whitney Zwakhalen 11 juni 2016 at 06:53 - Beantwoorden

  Omdat ik suikers zoveel mogelijk probeer te vermijden. Ik probeer zo OER mogelijk te eten. Ik voel me er een stuk beter en energieker door sinds ik deze verandering in mijn leefstijl heb toegepast. Echter merk ik dat ik wel tegen dagen aanloop dat ik niet genoeg inspiratie heb voor mooie en lekkere recepten of tijd tekort kom. Ik ben ZO benieuwd naar dit boek.

 • Deborah 11 juni 2016 at 06:56 - Beantwoorden

  Het roer moet om en ik denk dat ik heel veel zal hebben aan dit mooie kookboek om daarin de veranderingen blijvend te houden!

 • Dominique Thegels 11 juni 2016 at 06:59 - Beantwoorden

  Hallo ik ben al paar maanden bezig met gezonde leefstijl en ben nu al 14 kilo afgevallen ? graag zou ik dit boek willen winnen om gezond te kunnen koken voor mijn gezin ? love the healthy life ❤

 • Cinmevvin 11 juni 2016 at 07:02 - Beantwoorden

  Ik ben gewoon heel benieuwd naar steeds weer nieuwe recepten! Om te proberen! We zijn onze eetgewoontes en levenstijl aan het veranderen! Om wat kilo’s kwijt te raken en je een stuk fitter te voelen! Dus dit boek is meer dan welkom?

 • Lynsey Jak 11 juni 2016 at 07:03 - Beantwoorden

  Omdat ik na het volgen van een kookworkshop bij Pure Food Coaching zo’n beetje verslaafd ben geraakt aan gezonde voeding en daar ook heel graag over lees. Dit boek zou daarom een mooie aanvulling zijn op mijn (gezonde) boekenplank

 • Marieke 11 juni 2016 at 07:05 - Beantwoorden

  Dit boek zal voor mij net het steuntje in de rug zijn om eindelijk te beginnen het roer om te gooien om bewust te gaan eten, voor het hele gezin! Nu al zin om te koken!

 • Marcia 11 juni 2016 at 07:07 - Beantwoorden

  Ik zou heel graag dit boek willen winnen omdat ik sinds kort ben begonnen met gezonde en bewuste voeding. Ik ben me er in aan het verdiepen omdat ik het van huis uit zeker niet hem mee gekregen. Maar aangezien ik nu 2 jonge kinderen heb wil ik graag het beste voor hun zodat ze dit ook de rest van hun leven voort kunnen zetten. Dus dit zou een hele mooie toevoeging zijn in mijn zoektocht..!!

 • Angela Jansen 11 juni 2016 at 07:09 - Beantwoorden

  Ik wil heel graag inspiratie en recepten uit je boek halen omdat ik zelf dit best moeilijk vind, omdat andere recepten vaak ingredienten gebruiken volgens De oude normen en daaarnaast is het een heel mooi verjaardagscadeautje als ik zaterdago op mijn verjaardag dit mooie en inspirerende boek mag winnen, jaaa ik eil graas winnen

 • Simone 11 juni 2016 at 07:10 - Beantwoorden

  Wat een leuke actie! Ben zelf al wat langer bezig met gezonde voeding maar deze kookboek kan nog aanvulling geven aan
  mijn leefstijl. Kookboeken ben ik aan verslingerd.

 • monica 11 juni 2016 at 07:19 - Beantwoorden

  Goed boek over gezonde voeding, altijd lekker lezen en zoeken naar ideeen. Heerlijk

 • Bregje 11 juni 2016 at 07:54 - Beantwoorden

  Ik probeer al een tijd gezonder te eten. Vind het nog niet altijd makkelijk om altijd de juiste recepten te maken…vind het leuk om te lezen wat voeding doet! De inspiratie en do’s en don’ts zijn meer dan welkom!! Zou heel leuk zijn om het boek te winnen! ?

 • Judith Maurits 11 juni 2016 at 08:07 - Beantwoorden

  ik sinds 10 weken 100%puur ben gaan eten en ik nu al zoveel voordelen ervaar. (bijna geen migraine meer, minder pms klachten rustigere huid, meer energie, geen vocht vasthouden) dus erg gemotiveerd om dit vol te houden. Dit boek zal dus goed van pas komen voor inspiratie?

 • Susan 11 juni 2016 at 08:09 - Beantwoorden

  Ik doe graag mee aan deze super actie omdat ik geloof in puur eten maar ben zelf geen keuken princess en hulp nodig hebt met goed en te mogelijk recepten. Extra info over puur eten is altijd welkom.

 • Susan 11 juni 2016 at 08:11 - Beantwoorden

  Ik doe graag mee aan deze super actie omdat ik geloof in puur eten maar ben zelf geen keuken princess. Ik heb hulp nodig met goed en niet te moeilijk recepten. Extra info over puur eten is altijd welkom.

 • Jett 11 juni 2016 at 08:30 - Beantwoorden

  Erg benieuwd naar de recepten in dit boek. Nog maar pas overgestapt naar een pure levensstijl zonder suiker, gluten, lactose, en troep. Dat is best een omschakeling dus kan wel wat ideeën gebruiken.

 • Valda 11 juni 2016 at 08:39 - Beantwoorden

  Ik ben dol op koken en ik ben overtuigd dat gerechtjes gezond én lekker kunnen zijn, ik streef hier dan ook iedere dag naar. Daarbij geniet ik enorm van het lezen van mooie kookboeken en daarom is dit boek 100% iets voor mij!

 • Liesbeth 11 juni 2016 at 09:16 - Beantwoorden

  Ik moet nu toch echt een keer af van mijn suikerverslaving en dit boek lijkt me een mooie start. Zeker omdat je zegt dat het eenvoudige recepten zijn, lijkt het me zeer haalbaar om uit te voeren en dat wil ik graag uitproberen.

 • Mariska 11 juni 2016 at 09:25 - Beantwoorden

  Haverrisotto en quinoapizzabodem! Need I say more? ??????

 • Margot Siers 11 juni 2016 at 09:41 - Beantwoorden

  Van dit boek wordt je blij en het inspireert enorm om heerlijk puur te koken!?

 • Kimm 11 juni 2016 at 09:42 - Beantwoorden

  Jaaaaa graag!
  Met 3 opgroeiende dochters (van baby tot tiener!) in huis en een man die leeft op suiker is dit boek meer dan welkom! Dan kan ik echt laten zien dat ‘gezond’ ook lekker is! 🙂

 • Mireille 11 juni 2016 at 09:42 - Beantwoorden

  Ik zou heel graag dit boek willen winnen, omdat ik ondanks mijn goede voornemen toch regelmatig weer terug val in oude gewoontes. Ik hoop met de recepten uit dit boek nog meer stimulans te krijgen om de meeste dagen een ‘puur’ gerecht op tafel te zetten.

 • Annemiek V-b 11 juni 2016 at 09:43 - Beantwoorden

  Heel graag. Ons zoontje heeft eczeem en gedijdt ontzettend goed op voeding zonder suikers, gluten en koemelk. Dit boek zou mij ontzettend helpen, want soms blijf je hangen in hetzelfde en nu hij naar school gaat wil ik het voor hem ook niet te moeilijk maken ivm klasgenoten. Ben dan erg benieuwd naar deze recepten en ik verwacht ze goed te kunnen gebruiken!

 • Anita H. 11 juni 2016 at 11:05 - Beantwoorden

  Suiker- en koemelkvrij leef ik al jaren (in principe dan, af en toe zondigen mag van mezelf). Een glutenallergie heb ik niet, maar ik ben er van overtuigd dat zonder gluten beter is, dus die beperk ik ook. Sowieso vermijd ik tarwe. Ik ben dus al aardig bezig kun je zeggen, mijn gezondheidsstatus dwingt mij daar ook toe, alleen ontbreekt het nogal aan creativiteit en variatie. En daar voorziet dit boek vast prima in.

 • Patricia 11 juni 2016 at 13:54 - Beantwoorden

  Zou helemaal super zijn om dit boek te mogen winnen! Na de basis workshop workshop welke ik onlangs heb gevolgd weer helemaal terug in het gezonde en pure eten. Met dit kookboek kan in nog meer inspiratie opdoen en straks in mijn nieuwe huis heerlijk koken!

 • Els van Gestel-Senden 11 juni 2016 at 14:25 - Beantwoorden

  Ik kan wel wat nieuwe inspiratie en recepten gebruiken om deze zomer op tafel te zetten want ik merk dat het nu een beetje een sleur begint te worden en vooral een soort ground hog day moment lijkt te zijn. Dus graag maak ik een kans op dit mooie boek en hopelijk staan deze recepten dan snel bij ons op tafel 😀

 • Roos 11 juni 2016 at 14:44 - Beantwoorden

  ik zou het zo te gek vinden om dit te winnen omdat ik dit boek al klaar heb staan om te bestellen , maar het me nog niet gelukt is om het te kunnen bestellen ivm mijn budget . Dus heeeeeeel graag.

 • Katja 11 juni 2016 at 15:36 - Beantwoorden

  Ik hem veel aan het uitproberen met gezonde voeding en ik merk dat het echt wat met je doet. Maar inspiratie is soms nog best lastig. Hoop dat dit boek mij kan helpen.

 • Dorine v. R. 11 juni 2016 at 16:57 - Beantwoorden

  Wat mij gelukkig maakt? Mijn gezondheid.. die is niet te koop. Hopen na een heftig jaren (bk) dat mijn lichaam nu gezond mag blijven… Heb als ‘start’ afgelopen april aan de Innerwave detox Challenge meegedaan en probeer nu zo gezond mogelijk op de ingeslagen leef-en voedingswijze verder te gaan. Dit mooie boek zou een hele fijne inspiratiebron voor me zijn.

 • Dorine v.R. 11 juni 2016 at 17:04 - Beantwoorden

  Wat mij gelukkig maakt? Mijn gezondheid.. die is niet te koop. Ik hoop dat na een aantal heftige jaren (bk) dat mijn lichaam nu gezond mag blijven… Heb als ‘start’ afgelopen april aan de Innerwave Detox Challenge meegedaan en ga nu verder op de ingeslagen gezonde leef-en voedingswijze. Dit mooie boek zou een hele fijne inspiratiebron voor me zijn. Ik volg je “Pure Food Coaching” Facebook site en die van Dayenne’s Food Blog. En ik heb het Facebook bericht geliked & gedeeld.

 • Shirley 11 juni 2016 at 18:53 - Beantwoorden

  Ik zou super graag dit boek willen winnen, omdat ik de laatste twee jaren erg ben aangekomen mede door het gebruik van prednison. Ik zou heel graag wat kilo’s willen afvallen doormiddel van gezond en verantwoord eten en ik weet eigenlijk wel zeker dat dit boek mij hierbij zou kunnen helpen.

 • Marlon 11 juni 2016 at 19:09 - Beantwoorden

  Ik zou dit boek erg graag willen winnen voor mijn zus, die dit boek er mooi zou vinden ?

 • Inge Groenen 11 juni 2016 at 19:15 - Beantwoorden

  Met dit gezonde kookboek
  hoef ik niet meer naar lekkere, pure en verantwoorde gerechten op zoek.
  Dan weet ik zeker dat ik de heerlijkste maaltijden op tafel zet
  en beleven mijn gasten veel eetpret.

 • Gonny 11 juni 2016 at 22:02 - Beantwoorden

  Pakjes zakjes suiker het staat me tegen. En gebruik het practisch nooit…
  Maar ik kan nog wel wat informatie en recepten gebruiken.
  Ik ben benieuwd naar dit boek!

 • Laura 11 juni 2016 at 22:49 - Beantwoorden

  Ik ben altijd opzoek naar nieuwe inspiratie en dit boek lijkt mij een fijne inspiratiebron! Ben heel benieuwd!

 • Janine ter Berg 11 juni 2016 at 23:06 - Beantwoorden

  Ik heb al een tijdje het roer om en zoek nieuwe inspiratie.

 • Nathalie de wit 11 juni 2016 at 23:33 - Beantwoorden

  Ik zou dit boek erg graag winnen, omdat het een super inspiratie zou zijn om na mijn 10 dgn sportvasten te gebruiken….

 • Silvia 12 juni 2016 at 12:38 - Beantwoorden

  Dit geweldige boek heb ik al een keer doorgebladerd en ben erg onder de indruk! Ook volg ik de blog van Dayenne al een tijdje. Ik hoop haar op zaterdag 25 juni tijdens een event in Utrecht te ontmoeten. Hoe gaaf zou het zijn dat ik dan haar boek kan laten signeren!

 • Suzan 12 juni 2016 at 20:55 - Beantwoorden

  Jaaaaaa ik bekijk al zo vaak haar site en haar boek maar uit financiele redenen het boek nog niet kunnen aanschaffen. Maar idd veel recepten denk je al te kennen, maar ik wil heel graag verrast worden door dayenne haar recepten. Kan ik mijn gezin weer verrassen en mijn zin in koken weer terug krijgen???

 • Patricia 13 juni 2016 at 09:57 - Beantwoorden

  Toen ik in november begon bij mijn voedingscoach, kwam ik al snel bij het blog van Pauline.
  Door mijn voeding aan te passen voelde ik me al snel veel beter en dacht: dit hou ik voor altijd vol. Maar na een weekje vakantie ben ik toch weer suiker gaan eten en voor je het weet ben je weer terug naar af. Alle klachten zijn weer terug. Wat doe ik mezelf aan met die suikers! Dus dit weekend ben ik weer opnieuw gestart. Ik weet zeker dat ik me snel weer beter ga voelen en dan zou dit mooie boek zo’n leuk kadootje zijn!!

 • Patricia 13 juni 2016 at 09:59 - Beantwoorden

  Correctie: het blog van Dayenne natuurlijk!!
  Er zijn zoveel goede blogs te vinden. Heerlijk!

 • yvette 13 juni 2016 at 10:14 - Beantwoorden

  Wij eten al jaren ‘puur’ maar zou graag wat meer variatie inbrengen, zeker betreft koekjes/cake en snacks zijn de makkelijke en snelle receptjes die ik ken heel beperkt, dus zou heel blij zijn met het boek!

 • Maria van den Berg 13 juni 2016 at 10:24 - Beantwoorden

  IK zou het graag winnen omdat ik nog veel moet leren op gebied van gezond en puur eten!

 • Bea 13 juni 2016 at 10:36 - Beantwoorden

  Ik eet zo puur mogelijk eet vanwege allergieeen maar ben een rampm in de keuken. De recepten van Dayenne zijn makkelijk en mislukken tot nu toe niet. Zou graag een exemplaar van dit boek bemachtigen zodat ik met nog meer plezier met haar recepten aan de slag kan.

 • Mieke 13 juni 2016 at 10:39 - Beantwoorden

  In het kader van ‘je kan niet vroeg genoeg met de overgang beginnen’ ben ik op zoek naar een fijne gezonde leefstijl. Daar zou dit boek me mooi mee op weg kunnen helpen.

 • Nucky 13 juni 2016 at 11:35 - Beantwoorden

  Ik wil dit boek niet hebben om een hele bijzondere reden, maar gewoon omdat ik het een supergaaf boek vind ?

 • Nicky 13 juni 2016 at 11:37 - Beantwoorden

  En misschien is dit boek ook wel goed voor m’n hersenen, en ga ik mijn naam dan goed schrijven.. En schrijf ik gewoon Nicky in plaats van Nicky, in de reactie hierboven ?

 • J. Wijsman 13 juni 2016 at 11:57 - Beantwoorden

  Super actie! Ik kan dit boek goed gebruiken voor inspiratie om mijn healthy lifestyle leuk te houden! ik zit beter in mijn vel als ik geen gluten, lactose, suiker en soja eet. Kan niet wachten om hieruit te koken!

 • Roxanne 13 juni 2016 at 12:32 - Beantwoorden

  Ik ben heel benieuwd naar 100% Puur! Dayenne volg ik al een tijdje via Facebook en Instagram en ik heb al veel lekkere receptjes opgeslagen, Wat mij zo aanspreekt in dit boek is dat het voor het hele gezin is waardoor ik niet alles apart hoef te maken. Zelf heb ik een zoontje van 9 maanden en sinds hij er is vind ik een gezonde levensstijl nog belangrijker. Sinds ik gezonder kook, kook ik eigenlijk ook veel creatiever. Ik denk dat ik in dit boek weer genoeg inspiratie kan vinden om vooruit te kunnen en mijn gezin te verassen met nieuwe heerlijke maaltijden!

 • Lianne 13 juni 2016 at 14:01 - Beantwoorden

  Jaaa heel graag!! ? Onze twee kindjes (zoontje 2 jr en dochtertje 10mnd) hebben beide koemelkallergie. Dus dit boek zou heel fijn zijn om nieuwe lekkere en gezonde recepten voor ons gezinnetje te maken! Ik wil graag zonder pakjes en zakjes koken maar lukt niet altijd. Dus inspiratie is welkom!!

 • Sien 13 juni 2016 at 15:15 - Beantwoorden

  Gefeliciteerd!
  Super leuk om je te volgen nog steeds;) ook dayenne’s foodblog volg ik al een tijdje met veel plezier. Ik zou ontzettend graag haar nieuwe boek in de keuken willen gebruiken. Alleen t idee maakt me al super enthousiast; allemaal weer nieuwe dingen/invalshoeken uit proberen en testen! Super gaaf hoe ze me elke keer weer weet te verrassen! Ook leuk om nu mijn fantastische partner weer nieuwe dingen voor te schotelen?
  Ik ga heel hard duimen en hopen op dit fantastische boek! ?
  Nogmaals van harte met je jarige bestaan???????
  Groetjes Sien

 • Linda 13 juni 2016 at 17:02 - Beantwoorden

  Super leuk!! 😀
  Ik sta dagelijks in de keuken en ik vind het leuk om door kookboeken te bladeren en er recepten uit te maken. Ik ben zo benieuwd naar het kookboek! Ik zou het graag willen winnen!

 • Esther 13 juni 2016 at 18:45 - Beantwoorden

  Ik zou heel graag dit boek willen winnen! Sinds vorige week weer ik dat mijn dochtertje oa tarwe-allergie heeft en ik dit boek zou mij enorm helpen om lekkere gerechten voor haar en het rest van het gezin te maken.!

 • Katja Lukacs 13 juni 2016 at 19:52 - Beantwoorden

  Doordat bij mijn man de chronische vorm van de ziekte van Lyme werd vastgesteld zijn we ons erg bewust geworden van onze voedingsindustrie. We zijn ervan overtuigd dat de juiste voeding het genezingsproces bevordert, dus recepten zouden zeer welkom zijn ?

 • Marriët Waaijenberg 13 juni 2016 at 20:03 - Beantwoorden

  Ik ben ben erg hongerig naar informatie over purr voeding. Ik ben dus ook benieuwd naar dit boek.

 • Jorieke 13 juni 2016 at 20:53 - Beantwoorden

  Leuke actie! Als fan van Dayenne haar recepten heb ik het boek zelf al een tijdje in mijn bezit, maar ik zou heel graag een exemplaar aan een vriendin kado doen!

 • Munirih 13 juni 2016 at 20:57 - Beantwoorden

  Na een zwaar jaar gehad te hebben ben en blijf ik positief en probeer zo gezond mogelijk te eten. Dit zou een mooie aanvulling daarbij zijn.

 • Jacqueline 13 juni 2016 at 21:05 - Beantwoorden

  Ik zou heel graag dit boek willen winnen omdat ik inspiratie zoek om gezonder te koken maar pak gauw nog een pakje en daar wil ik vanaf, vooral voor mijn kinderen en natuurlijk ook voor mijn man en mij zelf! Puur koken lijkt me heerlijk maar zit vaak met hoe ik dat precies moet doen voor de smaak en zo

 • Ramona 13 juni 2016 at 21:35 - Beantwoorden

  Wauw wat en gave Aktie !!!
  Ik zou het heel graag willen krijgen voor mijn lieve man en dochter.
  Beide hebben en allergie voor smaakversterker 621, hierbij reageren ze op melkproducten.
  Het is altijd en kunst op iets te vinden wat lekker is en voor hun goed!
  Dit boek staat voor ons gezin veel informatie en recepten die wij heel goed kunnen gebruiken!
  Dus ik ga duimen.
  Groetjes Ramona

 • Carola 13 juni 2016 at 22:16 - Beantwoorden

  Dit boek sluit heel goed aan bij mijn nieuwe levensstijl, ik zou hem hierom graag willen winnen om mijn levensstijl te vergroten met allerlei lekkere recepten

 • Mathilda VERSTRAETE-DE WAL 13 juni 2016 at 22:34 - Beantwoorden

  Net aan het oriënteren hoe ik het anders kan gaan doen. Want ik ben er 1 die nog geen ervaring heeft met puur koken. Het boekje zou mij zeker helpen . hoop alleen dat mijn kinderen het ook lekker gaan vinden

 • Conny 14 juni 2016 at 06:54 - Beantwoorden

  I love it #nieuwe inspiratie

 • Liza 14 juni 2016 at 08:15 - Beantwoorden

  Wat een super gaaf/mooi boek! Ik wil dit boek graag winnen omdat mijn dochter lactose intolerantie heeft en het voor haar niet altijd makkelijk is om voor haar ‘lekkere’ dingen te laten staan. Ook ben ik begonnen met suikervrij te eten ivm mijn hormonen!! Inspirerende gerechten zijn altijd welkom en zo kan ik mijn kinderen en anderen laten zien/proeven dat lactose suiker en glutenvrij super lekker kan zijn! ???

 • Vanessa 14 juni 2016 at 12:46 - Beantwoorden

  Ik ben zelf al geruime tijd bezig met gluten, melk en suiker vrij eten. Nu introduceer ik het ook steeds vaker bij mijn gezin. De kinderen zijn er heel enthousiast over. Ze helpen mij ook vaak mee in de keuken. Dit boek is dus van harte welkom. Zo kunnen mijn kinderen nog meer lekkere recepten voor ons maken!

 • Marij 14 juni 2016 at 13:17 - Beantwoorden

  Omdat ik mag leren om mezelf iets leuks, moois en goeds te gunnen en dit alles in 1 is volgens mij 🙂

 • Niki 15 juni 2016 at 21:36 - Beantwoorden

  Ik ben zo benieuwd naar gezonde alternatieven voor ongezonde ingredienten! En zou heel graag lekkere en gezonde recepten proberen uit het boek!

 • Maaike van der ploeg 18 juni 2016 at 13:56 - Beantwoorden

  Zou heel graag dit boek willen winnen omdat ik vanwege ziekte gezonder moet en wil eten. In principe gaat dat heel goed maar soms heb ik een gebrek aan ‘eet’ inspiratie. Dit boek
  zal zeker een hoop nieuwe gezonde recepten voor mij opleveren. ?

 • Kaylee 5 augustus 2016 at 23:44 - Beantwoorden

  Yey, I'm glad they arrived ok&.3#I9;ve never been diagnosed with arthritis, but my grandma suffers with it appalingly and as soon as this weather kicks in my knee joints and hips are murder. Right now I have extremely painful hands too, but I think that could be RSI. I'm the queen of self diagnosis. A bit of chilli martini will see you right. Xx

Leave a Comment