Eerste Puur Weekend is een feit!

Wat hebben we er naar toe geleefd zeg…onze eerste Puur Weekend. Samen met Cilla van Puur Homemade en Danielle was dit ons eerste gezamelijke event en wat voor eentje. Samen hebben we hard gewerkt om er een geweldig weekend van te maken met heerlijke kookworkshops, rustgevende yogalessen en ook nog een beetje tijd voor jezelf.

De lokatie is echt geweldig, je bent in de randstad, maar het voelt echt als heel ver weg van de drukke en hectische wereld. De Bieslandse Heerlijkheid, een bed&breakfast boerderij in Delft is echt een oase van rust.

Aangekomen in De Bieslandse Heerlijkheid konden we gelijk aan de slag. Keuken inrichten, alle groente en fruit een plek geven, kamer indelingen maken en vooral de goodiebags op de bedden plaatsen. Door verschillende sponsoren werden zulke mooie en lekkere dingen aangeboden, het zou zonde zijn geweest om de goodiebag pas bij het weggaan te geven.

foto-88

Terwijl Cilla en ik het eerste diner aan het voorbereiden waren druppelde de deelnemers binnen, nadat iedereen zijn spullen op de kamers had gebracht hadden we een ontvangst met chocoladefudge en de heerlijke theeën van Herbella.

foto-88

Zaterdag:

Na een licht ontbijt met een groene smoothie volgde de eerste yogasessie met Claartje van Claar Yoga.

_MG_3258

Daarna de basis workshop Puur en Gezond koken gegeven door Pure Food Coaching. Na de uitleg van de theorie werd er dan eindelijk gehakt en gesneden voor de maaltijden waarbij met nadruk de snelle koolhydraten zijn vervangen door groente. En veel groente hadden we! Biologisch Goed had  waanzinnig veel seizoensgebonden groente gesponsord, dus we konden genieten van knolselderijen, koolrabi, pastinaken, kolen, winterpostelein, wortelen, de laatste pompoenen en nog veel meer…

_MG_3199

Na de basis workshop volgde nog een sessie yoga en de avond werd afgesloten met een geweldige tapasavond….meer dan 12 overheerlijke tapas werden door de deelnemers zelf gemaakt. In groepjes verschillende recepten naar eigen smaak uitgevoerd. Heerlijk met een glas biologische rode wijn.

foto-89

Zondag:

Na een havermout ontbijt even lekker wandelen in de Bieslandse omgeving van Delft gevolgd door de bakworkshop die vooral bestaat uit noten, groente, fruit en cacao. Blijer kun je mij niet maken!

foto-89

Na een geweldige high tea was het tijd om afscheid te nemen van een geweldige leuke en lieve groep. Ze veraste ons nog met een bedankkaart met hele persoonlijke tekstjes…we waren er stil van. Wat een geweldig weekend!  10 t/m 12 oktober doen we het gewoon weer….

 

Puur Weekend werd mede mogelijk gemaakt door:

5 Comments

 • Carola Plomp 21 maart 2014 at 16:13 - Beantwoorden

  Hallo,

  Ik zou mij graag voor het weekend van 10 t/m 12 okt op willen geven. Kan dat al? Wilde me graag voor het afgelopen weekend opgeven maar het ging zo snel dat dat niet meer lukte.

  Met vriendelijke groet,

  Carola Plomp

 • Stella 24 maart 2014 at 22:13 - Beantwoorden

  Hoi,

  Ik ontvang graag wat meer informatie over het weekend in oktober.

  Groetjes Stella

 • Linda 3 april 2014 at 21:34 - Beantwoorden

  Het lijkt mij heel leuk om samen met een vriendin een Puur weekend bij te wonen! Ik zou graag wat meer informatie willen over het weekend in oktober. Locatie, prijs etc. Vr. gr.
  L i n d a

 • Puur Weekend in April 20 januari 2015 at 21:33 - Beantwoorden

  […] je een kleine indruk van het weekend kijk dan hier voor het eerste Puur Weekend of  hier voor het tweede Puur […]

 • Charlotte 11 maart 2015 at 14:26 - Beantwoorden

  Wordt er binnenkort weer een weekend georganiseerd?

Leave a Comment