Easy Peasy Box win actie

Afgelopen week heb ik kennis mogen maken met de Claire en Vera van Bluebelle Foodcoaching. Het moest er toch eens van komen aangezien we met beiden ondernemingen dezelfde visie uitdragen ten opzichte van gezonde en pure voeding en daarbij ook nog op een steenworp afstand van elkaar onze werkplekken hebben. Dus ik op de fiets er naar toe en met een heerlijke kop thee onze visies gedeeld en wie weet komen er nog allemaal leuke dingen uit voort.

Om onze kennismaking te vieren een leuke winactie.

Naast een mooie informatieve website heeft Bluebelle Foodcoaching een prachtig boek geschreven, Easy Peasy. Een boek over gezonde voeding voor alle kleine en grote kinderen, eigenlijk voor iedereen een heel leuk en handig boek. Mooie foto’s, heerlijke gerechten, een boek dat niet mag ontbreken in de kast van alle foodlovers, met of zonder kinderen.

.EasyPeasy_cover_3d

Dat is natuurlijk al geweldig, maar daarnaast heeft Bluebelle Foodcoaching ook met Food we Love een box samengesteld die helemaal aansluit op het boek, De Easy Peasybox!

En nu komt het….Pure Food Coaching mag zo’n exclusieve box twv 44,95,- weggeven.

EP FWL box inhoud met boek

En dit zit er allemaal in (met het boek erbij uiteraard):

EP FWL box tafel-1

Hoe krijg je deze super Easy Peasy-box  in bezit:

We zijn heel benieuwd naar jullie reacties en zullen volgende week een gelukkige winnaar  kiezen uit de lekkerste inzendingen.

Warme groet, Alessandra

 

 

 

50 Comments

  • Astrid Langeveld 26 februari 2014 at 16:18 - Beantwoorden

    Mijn kids lusten eigenlijk bijna alles. Mijn dochter zegt ’s ochtends wat voor geks heb je nu weer verzonnen voor vanavond? maar vindt het dan toch weer lekker! De jongste eet ook lekker alles mee!

  • Tamara van Bakkum 26 februari 2014 at 16:29 - Beantwoorden

    Ik volg jullie Facebook pagina al een tijdje! Veel inspiratie geeft mij dat!

    Mijn dochtertje lust eigenlijk alles maar vers fruit, pompoen soep en gele bietjes staan boven aan haar lijstje!

    Ik Zou het geweldig vinden om dit pakket te winnen om ons zo nog meer kennis te laten maken met een goede levensstijl. Wij zitten nu met ons gezin echt in ontdekkingsfase van wat er allemaal is.

  • Doortje Zoet 26 februari 2014 at 16:34 - Beantwoorden

    Zelf heb ik nog geen kinderen, daar ben ik iets te jong voor 😉 maar op mijn vaste oppasavond kook ik altijd voor mijn twee lieve oppaskindjes, en hun favoriete gerecht is versier-je-eigen-pasta, waarbij de basis uiteraard uit pasta bestaat en we verder schaaltjes met lekkere ‘toppings’ op tafel zetten, zoals kerstomaatjes, feta, komkommer etc. Altijd een succes, en het ziet er zo leuk feestelijk uit!

  • Melanie 26 februari 2014 at 16:37 - Beantwoorden

    Ik heb zelf nog geen kinderen maar werk in de kinderopvang. Ik zelf eet al een hele tijd pure food! Sinds kort letten we op het dagverblijf er ook erg op dus lijkt me super leuk om hier nog meer inspiratie op te doen! Super leuke winactie!

  • vodi 26 februari 2014 at 16:40 - Beantwoorden

    Mijn kinderen zijn gek op allerhande sapjes en mootjes, dus ook met het heerlijke kokoswater! Bv met mango en munt

  • Nanda 26 februari 2014 at 17:16 - Beantwoorden

    Geprakte banaan met sinaasappel, geraspte appel en worteltjespuree

  • Brigitta 26 februari 2014 at 17:24 - Beantwoorden

    Het Pure Food gerecht van mijn kind is:
    Zoete aardappelen met tajerblad(surinaamse bladgroente) en een beetje cocosmelk.

  • Anne 26 februari 2014 at 17:31 - Beantwoorden

    Mijn eerste kindje krijg ik pas over een paar weken dus wat mijn favo maaltijd voor hem wordt weet ik nog niet 😉 wel ben ik nu druk aan het oefenen met suikervrije tussendoortjes waarvan ik de dadel/cocosballetjes het meest geslaagd vindt.

  • Jolanda 26 februari 2014 at 17:32 - Beantwoorden

    Wat een leuke actie! Ik heb zelf geen kindjes maar als mijn nichtje en neefje hier zijn dan smullen ze van mijn ‘meelvrije’ pannenkoeken van banaan, eieren, kokosnoot, kaneel en blauwe bessen! Mocht ik de gelukkige winnaar zijn, dan ga ik mijn vriendin die op t punt staat te bevallen van 2 kleine babymeisjes verrassen met Easy Peasy! Fingers crossed!

  • Jildou 26 februari 2014 at 17:35 - Beantwoorden

    Courgettepannenkoekjes van havermout, courgette;) banaan, water, eieren en kaneel

  • ulrike 26 februari 2014 at 18:01 - Beantwoorden

    Mijn kids vinden ook bijna alles lekker…su per!!!
    Favoriet is toch wel een pure gezonde groentensaus voor een mooie spelt spaghetti.
    Mmmmmmmm…..

  • Kirstin van Knippenberg 26 februari 2014 at 19:10 - Beantwoorden

    Onze dochter Mika is heel dol op Chinese groene groenten opgebakken met verse knoflook, gestoomde worteltjes, zilvervliesrijst en een ei. Heel simpel, maar super lekker 🙂 En dit eet je natuurlijk op z’n Chinees met stokjes!

  • Petra 26 februari 2014 at 19:33 - Beantwoorden

    Ik doe heel graag me en mijn zoon is dol blij als ik iets met welke soort bone, dan ook en zilvervliesrijst klaar maak….dat vind ie zo ontzettend lekker, dat ie helemaal zit te springen..
    Paprikaatje , worteltjes, tomaatjes erbij en het is zijn etensdag!

  • Sandra 26 februari 2014 at 19:35 - Beantwoorden

    dit is echt een hele gave winactie die ik graag wil winnen voor een ander, niet voor mijzelf. Ik ben sinds een jaar ongeveer bezig met gezonde voeding en laat mij graag door andere foodies inspireren. Mijn vriendin, die net een klein kindje heeft gekregen, zou ik graag willen helpen en een gaaf cadeau aan willen bieden. Als de kleine man hier logeert kan ik dan mooi wat heerlijke hapjes bereiden.

  • Rian 26 februari 2014 at 20:26 - Beantwoorden

    Hoe kan ik nou aangeven wat mijn favoriete puur food gerecht is als ik het boek Easy Peasy nog niet in mijn bezit heb?? Zoon lief houd in iedergeval van eten en vooral als het ‘boerlenkool’ uit eigen moestuin is! Of boontjes.. Of ‘blokkolie’.. Of radijsjes die nu alweer in onze vensterbank groeien! Heerlijk!

  • Sanne 26 februari 2014 at 20:53 - Beantwoorden

    Ik heb geen kinderen maar zeker weten dat als wanneer dat zo wel is zij gezond en verantwoord zullen eten!! Dat is toch easy peasy!! 😀

  • Annemieke V. 26 februari 2014 at 21:14 - Beantwoorden

    De superfoodtraktatie voor mijn zoontje van ruim 21 maanden is met stip op nr 1 de moerbeibes. Een heerlijke traktatie voor hem en ik geef het dan ook zonder schuldgevoel in de box (ja, ook soms om hem even zoet te krijgen of te houden, zodat ik ook mijn werk kan doen;-) ). En regelmatig stop ik hem ook een lepel kokosolie in de mond. Is voor hem ook geen straf.

  • Suzanne Keijenberg 26 februari 2014 at 21:17 - Beantwoorden

    Mijn dochter is dol op zelfgemaakte “jam” van dadels! Vul een potje met dadels, voeg water toe en laat een nacht staan. Doe alles in keukenmachine en voeg vanille en snufje keltisch of himalaya zout toe. Zet keukenmachine een minuut of 5/6 aan tot smeuïg. Doe mengsel terug in potje. Smullen maar!! Op brood of pannenkoek, óf gewoon met een theelepeltje uit de pot :))

  • jenny haven 26 februari 2014 at 22:57 - Beantwoorden

    hier echte lekkerbekjes die overal wel voor in zijn. favorieten van mijn kindjes zijn onder andere bananenpannenkoekjes (heel simpel: banaan pureren, eitje doorklutsen, en bakken maar) verder smullen ze hier van hun havermoutontbijt (havermout ingekookt met amandelmelk, stukjes appel, rozijntjes en kaneel)

  • Sanne 27 februari 2014 at 00:22 - Beantwoorden

    Mijn kinderen willen het meeste eten dat ik maak niet eens proeven! Om te huilen natuurlijk! Helpen jullie me hiermee op weg om gezonde recepten te maken die mijn kids wél lusten!?

  • Anita H. 27 februari 2014 at 00:23 - Beantwoorden

    Wat een geweldig pakket! Ik heb geen kinderen en ook ik kan dus geen antwoord geven op de vraag. Ik hoop desondanks kans te maken.

  • Mieke 27 februari 2014 at 06:33 - Beantwoorden

    Mijn kinderen zijn al groot, en eten niet veel thuis maar gelukkig proberen ze zelf ook zo gezond mogelijk te eten. Echt een favoriet is er niet ze vinden zoveel lekker!

  • Mieke 27 februari 2014 at 06:34 - Beantwoorden

    Mijn kinderen zijn al groot, en eten niet veel thuis maar gelukkig proberen ze zelf ook zo gezond mogelijk te eten. Echt een favoriet is er niet ze vinden zoveel lekker! Heb ik toch iets goed gedaan 😉

  • Brenda 27 februari 2014 at 06:39 - Beantwoorden

    Mijn dochter van 7 maakt (bijna) zelf een heerlijke tomatensoep op zaterdag en mijn zoon van 5 eet heel graag avocado. Ook een groene smoothie oftewel drakendrank gaat er ook prima in!

  • Alice 27 februari 2014 at 08:37 - Beantwoorden

    Mijn eerste verwacht ik in april dus kan Daar nog Niks over zeggen , maar mijn favo gerechtje is toch echt wel Een sushi Rol gevuld met quinoa, avocado, Wortel, komkommer en zuurkool …. Hmmm

  • Tamar Wienen 27 februari 2014 at 14:54 - Beantwoorden

    Sinds kort ben ik bezig met bewust, gezond èn lekker eten en vind het ook belangrijk om dat ook mijn kinderen mee te geven. En ik merk dat zij het daar nog niet altijd mee eens zijn 😉

    Langzaam aan beginnen ze de verandering van spijs ook wat te waarderen met tot nu toe als absolute topper, bananenpannenkoeken voor het ontbijt!

  • Martine 27 februari 2014 at 16:22 - Beantwoorden

    Ik heb geen idee, maar sta te trappelen om dat, aan de hand van het kookboek uit te zoeken!

  • annemarie 27 februari 2014 at 16:27 - Beantwoorden

    pompoen pannekoeken!

  • Barbara 27 februari 2014 at 21:41 - Beantwoorden

    Wat een topper van website van die leuke hollandse meiden die de wereld wat bewuster willen maken; ik ben fan!
    Helaas heb ik geen kinderen; maar wel een man die ook gék is op lekker en gezond eten.. En zoals jullie weten, liefde gaat door de maag!
    Dus laat me weer de keukenprinses uithangen met dit toffe boek en nog meer gezonde-voedsel-liefde kunnen doorgeven aan alle mensen die nog niet zo ‘bewust’ zijn.. Dat gezond ook écht lekker kan zijn 🙂

  • Kiki 28 februari 2014 at 10:39 - Beantwoorden

    Mijn zoontje Otis (2,5) kan smullen van boekweitpannenkoekjes (boekweitmeel, amandelmelk, water, olie en ahornsiroop) en van mijn zelfgemaakte gezonde haverkoekjes of ontbijtrepen. Maar van al dat andere lekkere en gezonde eten dat ik probeer te toveren, wil hij vaak zelfs niet proeven 🙁 Soms zakt de moed me echt in de schoenen omdat ik alleen maar het beste voor hem wil… Jullie boek lijkt me alvast vol lekkere recepten en tips te staan, waar ik nog veel van kan leren. ik hoop zo mijn kriebel voor gezonde voeding door te geven aan mijn zoontje, zodat hij lekker lang en gezond kan leven én genieten!

  • Lianne 3 maart 2014 at 07:06 - Beantwoorden

    Mijn kinderen zijn dol op bananenpannekoekjes en de pompoenkoekjes.

    Leuke actie

  • Titia 3 maart 2014 at 07:49 - Beantwoorden

    We zijn al een poos aan het puur eten, de kids vinden het heerlijk! Zou graag veel meer inspiratie krijgen door het boek+pakket om zo nog veeeeeel meer recepten te kunnen maken:-)

  • Anna 3 maart 2014 at 08:22 - Beantwoorden

    Heel graag zou ik dit pakket cadeau doen aan een vriendin die ieder moment kan bevallen. Ik weet zeker dat ik haar daar ontzettend blij mee maak! Daarnaast is het zo dat de vader erg op zijn voeding moet letten en een kookboek en pakket zoals deze daar bij zouden kunnen helpen. 🙂

  • Suzanne 3 maart 2014 at 08:25 - Beantwoorden

    het kindje waar ik dit voor zou willen winnen moet nog geboren worden. Het zou het 1e kindje van mijn vriendin worden ik zou het dan ook graag aan moeders kado willen geven om het haar wat makkelijker te maken!

  • chris 3 maart 2014 at 08:27 - Beantwoorden

    Mijn kinderen zijn al te groot om daar iets mee te doen maar ik heb al wel kleinkinderen rond lopen. Ik maak graag de gezonde ontbijtrepen en ook haverkoekjes en pannenkoekjes daar zijn ze dol op.

  • Levonne Segers 3 maart 2014 at 08:45 - Beantwoorden

    Beste Easy Peasy,
    Ik ben net met zwangerschapsverlof en wil heel graag de actie winnen. Kan ik me al heerlijk in al jullie recepten verdiepen. Daar heb ik nu alle tijd voor. Van de Bluebelle website heb ik er al een aantal uitgeprobeerd en ik sta voor: green up your lunch & diner! Ben echt een avocado freak. Heerlijk!
    Ik hoop dat zodra de Polare winkel in Maastricht weer open gaat, jullie een signeersessie komen doen. Het blijft de prachtigste locatie van NL.
    Groetjes,

  • Marieke Boelen 3 maart 2014 at 08:54 - Beantwoorden

    Mijn eerste kleintje zit nu nog lekker in de buik. Door zoveel mogelijk gevarieerd en gezond te eten hoop ik hem nu al een voorkeur mee te geven voor alle soorten groenten en smaaksensaties. Het lijkt me fantastisch is als ik straks uit jullie kookboek voor hem kan koken en hij het met smaak mag opeten.

  • Yasemin Wizman Dikili 3 maart 2014 at 09:28 - Beantwoorden

    Mijn babys eerste hapje word een prakje van avocado met banaan! En tot dan zal ze genieten van borstvoeding en eet ik zo groen en gezond mogelijk 🙂
    Ik hoop dat ik het pakket win omdat het boek van easy peasy precies is wat ik nodig heb!

  • Andrea 3 maart 2014 at 10:11 - Beantwoorden

    Ik hoopte natuurlijk dat mijn 5-jarige dochter de aubergine-bootjes met verse tomatensaus zou noemen, waar ze gisteravond zo van smulde… Hm dat bleek ‘Whisful thinking’… Toen ik haar zo pas jullie vraag stelde, zei ze resoluut: patat met vissticks! Grmpf, ik heb dus nog meer superinspiratie recepten nodig merk ik al 🙂 ..

  • Cynthia 3 maart 2014 at 10:30 - Beantwoorden

    Mijn dochter van 15 maanden wordt woest als ze mij groene smoothie zit drinken en zij (nog) niet heeft. Ze kan nog niet goed uit een beker drinken, dus ze wordt zelf ook behoorlijk groen, maar ze vindt het heerlijk!!

  • Marguerita 3 maart 2014 at 11:40 - Beantwoorden

    Zou het graag eens proberen. Mijn oudste dochter van bijna 3 is een lastige eter, de jongste van 1,5 is minder kieskeurig.

  • mariska 3 maart 2014 at 11:45 - Beantwoorden

    nog geen kids maar wel volop aan het ontdekken hoe het allemaal beter en gezonder kan.
    aangezien kids wel zeer gewenst zijn is dit pakket een extra stimulans met veel ideeën die wellicht met neefjes en nichtjes worden uitgetest 😀

  • Annoeska 3 maart 2014 at 13:07 - Beantwoorden

    Mijn zoon is een slechte eter, hopelijk kunnen we daar met dit pakket en het boek verandering in brengen.

  • Gisele van Zoeren 3 maart 2014 at 13:18 - Beantwoorden

    Zelf heb ik nog geen kinderen. Maar wie weet over een paar jaar ben ik er wel aan toe. Ik zou het heel belangrijk vinden dat mijn kindje zo gezond en natuurlijk mogelijk zou eten. Zelf ben ik ook goed opgevoed alleen waren er altijd veel zoetigheid en snacks in huis. Dan sluipt de suiker rush en verslaving er langzaam in zonder dat je dit bewust door hebt. Nu ik zelf mijn levensstijl heb aangepast, zie ik pas hoe belangrijk het is om goed met voeding om te gaan. Bewust eten en goed voor je lichaam zorgen is het meest belangrijke wat je voor jezelf kunt doen en dit zou ik graag ook willen meegeven aan mijn kindje.

  • mieke 3 maart 2014 at 19:00 - Beantwoorden

    Mijn dochter vindt de pompoencakejes lekker. Ik denk dat ik veel nieuwe info/recepten kan halen. Wil dus graag een gokje wagen.

  • Nienke 3 maart 2014 at 19:50 - Beantwoorden

    De pompoensoep met jus en truffel was een succes. Mijn dochter van 3 zei na het eten; “Ik wil elke dag wel pompoensoep eten.” En normaal gesproken houdt ze helemaal niet zo van soep…
    De Easy Peasy en het pakket zou ik graag willen winnen. Via het tijdschrift fabulous mama wilde ik ook meedoen met de winactie, maar kreeg steeds een foutmelding van het e-mailadres. Dus ik ding hier graag (alsnog) mee en maak mijn dochter keer op keer tevree..!!

  • Frenske 3 maart 2014 at 20:49 - Beantwoorden

    Mister pompo: een hoofd van pompoenkoekje met gepofte guinoa en een beetje ras el hanout. Rozijnen oogjes en tauge haartjes. van een plakje worteltjes maken we een mondje.

  • siegried 4 maart 2014 at 12:56 - Beantwoorden

    ikzelf eet heel gezond omdat ik een zware voedselallergie heb. Ik vind dit meestal helemaal niet lastig, als je kijkt wat ik wel allemaal voor lekkers kan eten.
    Mijn collega’s zijn echter minder overtuigd. We hebben in onze groep nu een kindje dat ook op zijn voeding moet letten, en dan komen ze raad vragen aan mij. Ik denk dat deze box en boek hun kan helpen om ovoor alle kindjes lekkere dingen te maken die gezond zijn. Het kan laten zien dat gezond koken voor kids helemaal niet moeilijk hoeft te zijn. mijn courgettemuffins scoren alvast (ook bij de collega’s)

  • Martine 7 maart 2014 at 07:29 - Beantwoorden

    Ohhhhwww…ik vind het zo spannend…heb ik al gewonnen? 😉
    Gisteren de bluebelletjes gemaakt, ze vielen goed in de smaak. Gedurende de avond was ik steeds mijn vriend even kwijt en hoorde ik de koelkast open en weer dicht gaan. s Morgens vond ik een leeg bord in de koelkast!

  • Roxanne 3 maart 2016 at 22:41 - Beantwoorden

    Mijn kleine mannetje kan nu al zo heerlijk smullen, zoete aardappel/bietjes stamppot is favoriet bij hem. En die heerlijke toet helemaal onder na het eten, haha hij is 6 maandjes oud dus nu komt hij daar nog mee weg!

Leave a Comment