Nieuwsbrief Pure Food Coaching is eindelijk verzonden!

Het heeft even geduurd voordat ik de sprong durfde te wagen om ook een nieuwsbrief te koppelen aan Pure Food Coaching. De meeste van ons worden overspoeld met nieuwsbrieven en de overkill aan informatie is soms echt te veel. Daarom alleen het hoognodige in de nieuwsbrief van Pure Food Coaching. En ik beloof het je….maar vier per jaar!

Wil je ook de nieuwsbrief ontvangen, klik dan hier en onderaan de pagina kun je de gegevens invullen.

Hieronder de Nieuwsbrief van afgelopen december….

hoofd nieuwsbrief foto

** Pure Food Coaching’s eerste nieuwsbrief! **

Zo aan het einde van het jaar is het heel prettig om even terug te blikken op de afgelopen tijd. Wat voor moois is er allemaal gebeurd en welke dingen zou ik in de toekomst anders doen. Ik wil me in mijn terugblik niet beperken tot 2015, want het is bijna onvoorstelbaar dat er alweer drie jaar Pure Food Coaching voorbij zijn gegaan. Een geweldige periode met enorm veel kookworkshops, individuele consults, lezingen & artikelen in mooie bladen. Daarnaast heb ik met Pure Food Cantina hele leuke cateringklussen gedaan en gekookt voor restaurants, allemaal met het doel om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met puur eten. Eten zonder kleur-, geur- en smaakstoffen. Voeding met groente in de hoofdrol. Door de drukte heb ik besloten om catering te laten voor wat het is, maar als gastkok koken in restaurants doe ik nog graag, al doende leert men. Mijn aanwezigheid op social media is ook vele niet ontgaan en door actief te zijn op Facebook en Instagram  heb ik een hele trouwe groep volgers gekregen. Maar Ik wil met Pure Food Coaching zeker niet de nadruk leggen op social media. Hoewel het heel leuk is om mensen te informeren en inspireren en daar gelijk feedback op te krijgen, ligt mijn focus vooral op de kookworkshops en individuele consults. Mensen helpen hun leven in balans te krijgen, met meer energie, rust en vreugde, daar is het me uiteindelijk om te doen. Met mijn website www.purefoodcoaching.nl staat naast heel veel informatie ook een hele index aan gezonde recepten. Regelmatig worden daar nieuwe aan toegevoegd. Via de nieuwsbrief zal ik jullie op de hoogte houden van de nieuwste recepten. Afgelopen tijd heb ik onder meer pompoenpizza en wortel-gemberburgertjes toegevoegd.

** Ook met het schrijven van blogs probeer ik te informeren en motiveren. Je leven in balans houden is niet altijd makkelijk, daarom probeer ik met haalbare kleine tips het leven makkelijker en comfortabeler te maken. Zoals in de blog over verwarmende voeding  en verwarmende specerijen . In 2016 staan er dan ook weer nieuwe dingen op dit gebied te gebeuren….nieuwe afspraken, kennismakingen en ideeën maken het geweldig leuk om straks 2016 in te gaan. Daarbij geniet ik ook nog van het moment en laat het allemaal over me heen komen.

** Pure Food Coaching wenst iedereen een energiek & gezond 2016  **

Samenwerking Vitaminestore!

Vanaf januari 2016 tot 1 april 2016 zullen leden van de Vitamineclub ook hun spaarpunten kunnen inleveren voor een korting op de basis workshops van Pure Food Coaching. Speciaal voor deze gelegenheid heb ik meerdere data op de agenda gezet voor de basisworkshops. Naast de zondagen zijn er ook drie woensdagen toegevoegd:

  • woensdag 27 januari van 9:30-12:30
  • woensdag 24 februari van 9:30-12:30
  • woensdag 9 maart van 9:30-12:30

Nieuwe workshop in 2016:

Gezond ontbijten. Ontbijten is enorm belangrijk, veel mensen nemen er de tijd niet voor om daarin te varieren, terwijl het super simpel kan zijn om een heel lekker en gevarieerd ontbijt te eten die niet al te veel tijd kost. Vanaf 10 januari 2016 staat deze nieuwe workshop op de agenda. Hierin laat ik vele ontbijtmogelijkheden zien…van homemade granola tot havermuffins. Ook bij deze workshop zal groente bij het ontbijt aan bod komen.

Klik hier voor alle nieuwe data van workshops.

Hopelijk tot in 2016! Liefs Alessandra

8 Comments

 • Hermien Boonstra 4 januari 2016 at 15:00 - Beantwoorden

  Ik wil graag de nieuwsbrief ontvangen. Dank u wel.

 • Pure Food Coach Alessandra 4 januari 2016 at 15:53 - Beantwoorden

  Hallo Hermien, leuk dat je de nieuwsbrief wil ontvangen. Op de homapage van deze site kun je je gegevens invullen (rechtsonder)

 • Susanna Koenig 4 januari 2016 at 19:39 - Beantwoorden

  Ha Alessandra, ik ontvang graag de nieuwsbrief!

 • Suzan 5 januari 2016 at 22:01 - Beantwoorden

  Jaaaaa heel graag!

 • Saskia Kooger 6 januari 2016 at 11:01 - Beantwoorden

  Ik wil heel graag je nieuwsbrief ontvangen

  1. Pure Food Coach Alessandra 6 januari 2016 at 14:29 - Beantwoorden

   Dank je wel! Je staat vanaf nu ook op de lijst 🙂

 • Pure Food Coach Alessandra 6 januari 2016 at 22:34 - Beantwoorden

  Susanna, je stond al op de lijst…wellicht in je spam terecht gekomen. Volgende keer gaat het vast lukken.

 • T. V. 25 maart 2016 at 12:30 - Beantwoorden

  Ik wil graag uw nieuwsbrief ontvangen

Leave a Comment