Pure Food Coaching in Koffietijd!

Nog geen twee weken geleden kreeg ik een mail van Koffietijd of Pure Food Coaching mee wilde werken aan een heel leuk project, Koffietijd dieetclub. Vijf  werknemers van Koffietijd willen allen met een eigen doel en op andere manieren iets aan hun voedingspatroon doen. De een om af te vallen, de ander om gezonder te worden, en weer een ander om met voeding haar energie beter in balans te krijgen. Om die laatste reden ben ik erbij gevraagd. Ik weet als geen ander welke invloed voeding kan hebben op je energie, daarom werd ik als voedingscoach en ervaringsdeskundige aan Fleur gekoppeld

En vandaag was de kick-off van de Dieetclub. In de uitzending van 10 februari 2014 zat ik dus in een rijtje van verschillende ervaringsdeskundigen en voedingscoaches. Heel leuk om te doen, maar bij het terugkijken van de uitzending schrok ik wel even, wat kijk ik serieusssssss, was even vergeten om mijn”friendly face” op te zetten (ook als je niet in beeld bent, haha) Het waren de zenuwen zullen we maar zeggen. Aldoende leert men.

IMG_8340

Na de uitzending alle deelnemers en hun coaches bij elkaar op de foto. Online kun je hun verhalen volgen en hopelijk ook veel leren van wat hun coaches hun te bieden hebben. Via www.koffietijd.nl zal ik wekelijks reageren op een update van Fleur en mijn visie op haar eetgedrag loslaten.

IMG_8409

Fleur hoeft dus niet af te vallen, maar heeft een ander doel. In mei wil zij een halve marathon gaan lopen en daar wil ze voor trainen. Haar spieren moeten dus sterk worden. Door middel van natuurlijke eiwitten en voornamelijk puur eten gaan we haar voorbereiden. Daarnaast heeft Fleur nog een ander belangrijk doel voor ogen. Met gezonde pure voeding wil ze meer rust in haar hoofd creëren. Ze is een enorme actieveling, geeft zich 200% op haar werk, waardoor ze vaak in de avond is uitgeblust. De energie is uit balans, met behulp van Pure Food Coaching wil ze haar energie weer in balans krijgen.

IMG_8437

Samen gaan we dit traject in, ga je ons volgen? Naast de theoretische adviezen die ik Fleur kan geven hoop ik natuurlijk ook een keer met Kok Casper te mogen koken in de Koffietijd keuken. Hoe leuk zou het zijn om een van de pure en gezonde recepten van deze website live te mogen koken!

 

IMG_8396

Aanstaande donderdag zal de eerste blog online staan  voor de dieetclub (en ja deze manier van eten is geen dieet, het is een levensstijl, maar die boodschap gaat nog wel overkomen)

Ik heb er heel veel zin in!

 

 

Leave a Comment