Puur Weekend in April

Het duurt nog even, maar dit voorjaar hebben we ons derde Puur Weekend op de agenda staan. Samen met Cilla Tibbe (van Puurhomemade) en Danielle van Bueren gaan we 17 t/m 19 april weer een geweldig leerzaam en ontspannen weekend organiseren, met kookworkshops, yoga en veel nieuwe inspiratie voor een gezonde levensstijl. Dit alles in een landelijke omgeving bij Delft. Dit keer moesten we uitwijken naar een nieuwe lokatie, maar zijn wel in dezelfde buurt gebleven. In Herberg de Uylenburg hebben we de mogelijkheid om te slapen in de comfortabele herberg en de workshops worden gehouden in een fantastische Yurt, een nomade tent.

We hebben beschikking over twee keukens van alle gemakken voorzien, samen zullen we daar alle maaltijden voorbereiden.  Alleen het welkomstdiner wordt volledig door ons voorbereid en opgediend, rest van het weekend zullen we alles samen maken en vooral samen van genieten. Alle voeding is vrij van gluten, suiker en koezuivel.

De yogalessen zullen op basis van Hatha yoga worden, dus voor alle niveau’s goed mee te doen.

De groep bestaat maximaal uit 17 overnachtende vrouwelijke deelnemers en 3 deelnemers die liever thuis (in de buurt) willen overnachten.

Puur weekend 2015

Op de Flyer staan alle gegevens voor het weekend van 17 t/m 19 april 2015:

FLYER PUUR WEEKEND klein jpgDEF

 

Wil je een kleine indruk van het weekend kijk dan hier voor het eerste Puur Weekend of  hier voor het tweede Puur Weekend.

Er zijn nog een paar plekken beschikbaar dus wil je meer weten? Mail dan naar fijnpuurweekend@gmail.com.

Leuk als je er ook bij kan zijn, wij hebben er in ieder geval heel veel zin in!

lfs, Alessandra

 

Puur Weekend is mede mogelijk gemaakt door: