Feest is nog niet voorbij!

Zoals ik vorige week had beloofd bij de lancering van mijn nieuwe website ook deze week een super leuk cadeau om weg te geven. Vandaag mag ik van de natuurlijke webwinkel Bio Amable een boek van PNI therapeut Yvonne van Stigt weggeven. Yvonne van Stigt is een van de schrijfsters van “Oergondisch Genieten” , het eerste boek over puur eten dat ik ooit kocht op aanraden van mijn orthomoleculair arts.

“Oergondisch Genieten” is een kookboek met mooie en heerlijke culinaire recepten. Dit boek ‘Oergezond het hele jaar rond” is geschreven samen met personal trainer Stefan Alfons en dient een duidelijk een ander doel. Met simpele recepten en sportoefeningen het hele jaar oergezond en fit.

“Oergezond het hele jaar rond”  heeft hele overzichtelijke weekplanningen met recepten die niet te veel tijd nodig hebben om te bereiden. Daarnaast een weekschema met sportoefeningen die je kunt doen in de woon- of slaapkamer. Echt een super boekje om te hebben als leidraad voor een gezonde levensstijl.

oergezondboek sport

Het boek heeft ook nog een leuk extraatje….een touwtje met een kraaltje. Hierdoor blijft het boekje mooi rechtop staan op je aanrecht tijdens het koken of naast je op de grond tijdens de workout.

oergezond boek

Wat kun je doen om het boek “Oergezond het jaar rond” te bemachtigen.

Ga terug naar Facebook en doe het volgende:

    • Deel het FB bericht over dit boek en schrijf er iets leuks bij.
    • Like Bio Amable, een geweldige webwinkel met mooie en natuurlijke huidverzorgings produkten en nog veel meer

Volgende week dinsdag zal de winnaar bekend gemaakt worden.

Lieve groet,  Alessandra

 

7 Comments

  • yvonne vd heide 13 november 2013 at 10:45 - Beantwoorden

    Ik wil heel graag t boek winnen doe sinds kirt paleo . Inspiratie is lastig soms .dus met een planning wordt t gemakkelijker en is verval minder

  • Laura Reloe 13 november 2013 at 10:57 - Beantwoorden

    Fantastisch een mooi boek die handig is in gebruik die zou ik wel graag willen winnen om lekker en gezond te kunnen koken.

  • Albertine vd Belt 13 november 2013 at 13:49 - Beantwoorden

    Ja GRAAG, ook sinds kort bezig met paleo.

    Gr Albertine

  • Annemieke van den IJssel 13 november 2013 at 17:16 - Beantwoorden

    Ik heb het boekje in de boekhandel gezien en vond het erg inspirerend, Het staat op mijn lijstje om het te kopen. Dus dit is de manier! Gewoon winnen en doorgaan met al die lekkere recepten!

  • kamp 17 november 2013 at 20:58 - Beantwoorden

    jmmr ik geen geld heb voor zulke boeken. maar ze zouden erg mn kindjes m voedselovergevoeligheid helpen. groetjes mw kamp. heb hem wel gedeeld voor je in mn groep

  • Vanessa Raffaela Sibma 18 november 2013 at 07:48 - Beantwoorden

    Hi Alessandra! Leuke actie zeg! Dit boek lijkt mij super:) Handig formaat en goede inhoud. Kan ik weer nieuwe dingen uitproberen en vooral genieten.
    Liefs Vanessa Raffaëla

  • Alessandra Cantiniere 21 november 2013 at 17:28 - Beantwoorden

    Iedereen heel erg bedankt voor het meedoen, er volgen nog vele leuke cadeautjes deze maand.
    lfs, Alessandra

Leave a Comment