Win healthy starterspakket!

Voor het artikel van de Libelle heeft Pure Food Coaching een boodschappenlijst samengesteld met producten die je volgens mijn mening nodig hebt bij het starten van een gezonde levensstijl. Van daaruit kun je je gezonde levenstijl uitbouwen en de daarbij behorende producten aanschaffen. Stap voor stap.

Super leuke share & win actie:

Samen met puur natuur webshop Puur Mieke ga ik volgende week woensdag (15 januari) dit geweldige pakket weggeven ter waarde van € 40,- Β Hoe leuk is dat!

IMG_5639

 

Wat zit er in het pakket:

  • keltisch zeezout
  • kokosvet extra vergine
  • havermout
  • bouillonblokjes zonder gist en e-nummers
  • Kokos bloesem suiker
  • Amandelmelk zonder zoetstof
  • rauwe ongezoute noten
  • arrow root bindmiddel

En wat moet je ervoor doen:

Samen met Puur Mieke willen ik jullie graag helpen met een goede start voor een energiek en gezond 2014!

De Libelle met het artikel van tien pagina’s over mij en recepten van Pure Food Coaching ligt nog tot 9 januari in de winkel, lees daar over mijn overstap naar een gezonde levenstijl.

liefs, Alessandra

Deze weggeefactie is verlopen, sorry!

86 Comments

 • ineke meijboom 7 januari 2014 at 17:14 - Beantwoorden

  Ik zou blij worden van dit pakket, omdat het allemaal artikelen zijn die goed voor mijn nieuwe levensstijl zijn, en mij steeds gezonder maken. Het bindmiddel ken ik nog niet, de kokosbloesemsuiker ook nog niet. Ik ben telkens op zoek naar glutenvrije dingen, sinds ik sinds 4 maanden glutenvrij eet en ik me daardoor steeds beter in mijn vel begin te voelen.

 • Karin 7 januari 2014 at 17:17 - Beantwoorden

  Natuurlijk word ik blij van zo’n pakket.
  Het meeste ken ik al, maar het bindmiddel en de bouillonblokjes heb ik nog niet.
  Bovendien is mijn zeezout bijna op.. :-p

 • Astrid 7 januari 2014 at 17:17 - Beantwoorden

  Blij word ik van dit pakket, omdat dit een compleet pakket is, zodat ik direct alles in huis heb om heerlijke recepten uit te proberen om 2014 mijn gezonde-leefstijl-jaar van te maken!

 • Anne van Atten 7 januari 2014 at 17:24 - Beantwoorden

  Ik zou blij worden van dit pakket omdar ik dan beetje bij beetje steeds gezonder kan gaan leven en het pakket kan delen thuis zodat iedereen enthousiast word en met me mee doet! πŸ˜‰

 • Petra 7 januari 2014 at 17:29 - Beantwoorden

  Ik kan geen reden bedenken waarom ik niet blij zou zijn met dit starters pakket!
  *druk aan het uitproberen met lekker en gezond koken en bakken* πŸ™‚ πŸ™‚
  Behalve het kokosvet en de havermout heb ik alle andere producten nog niet geprobeerd en dit zou een mooie gelegenheid zijn πŸ˜‰
  Het leuke vind ik dat ik nog niet gemerkt heb dat anderen het niet lekker vinden! Dus wie weet gaan steeds meer mensen kiezen voor gezonder! πŸ™‚

 • Dagmar 7 januari 2014 at 17:37 - Beantwoorden

  Waauw dit pakket is fantastisch..sinds 4 maanden ben ik bezig met een heerlijke gezonde leefstijl..steeds meer nieuwe producten komen op me pad en de producten die in dit pakket zitten past daar heel goed bij!

 • Reny 7 januari 2014 at 17:42 - Beantwoorden

  Wow, weer zo’n top-winactie! Leuk, ik doe mee πŸ™‚

  Ik zou graag winnen, juist omdat ik de meeste producten veel gebruik en dus weet hoe fijn het is om ze te gebruiken!
  Maar voor extra karma-punten zeg ik daarom; ik zou het ook super leuk vinden als iemand anders wint. Want een pure, gezonde levensstijl wens ik iedereen toe!

  Keep up the good work πŸ™‚

 • olga 7 januari 2014 at 17:47 - Beantwoorden

  zou helemaal welkom zijn…schildklier zit weer te rommelen en goede produkten zijn dus zeker een optie

 • mireille lapre 7 januari 2014 at 17:51 - Beantwoorden

  ik zou heel blij worden van het winnen van het pakket, al is het alleen al om eens een keertje iets te winnen! πŸ˜‰ en als het dan ook nog eens zo’n gezond pakket is…dan is het toch eigenlijk een dubbel winnen? een win win voor je gezondheid dus!

 • els 7 januari 2014 at 17:58 - Beantwoorden

  Wauw mooi pakket, en dan heerlijk sole maken van het keltisch zeezout, en heerlijke havermout gemaakt met de amandelmelk, voor de middagdip heerlijke noten etc ik ben het pakket al aan het gebruiken πŸ˜€ allemaal veel succes.

 • sandra 7 januari 2014 at 18:05 - Beantwoorden

  Met een nieuwe voedingstijl 2014 beginnen.
  een goed voornemen

 • Tini 7 januari 2014 at 18:10 - Beantwoorden

  Wat een leuk pakket…sinds kort gezond en puur aan het eten. Ben heel benieuwd naar de bouillon blokjes.

 • Charissa Koops 7 januari 2014 at 18:15 - Beantwoorden

  Super leuk pakket!

  Mijn kokosolie is bijna op, speciaal zout heb ik nog nooit gehad en kokosbloesemsuiker zou ik heel goed kunnen gebruiken bij het bakken… Mijn man is niet heel erg van het gezond eten, maar houdt gelukkig wel van lekkere nootjes…

  Zou dus super zijn om te winnen!

 • Nienke 7 januari 2014 at 18:16 - Beantwoorden

  Eet al een aantal jaren pure (zo pure mogelijk) er zitten een aantal producten in waarnaar ik reuze benieuwd ben en ik zou ze graag eens zou proberen.

 • Charissa 7 januari 2014 at 18:20 - Beantwoorden

  Het pakket past helemaal in mijn levenswijze van biologisch, absoluut geen e-nummers, geen gist, geen vlees, geen suiker, geen lactose en geen gluten! Van Keltisch Zeezout maak ik altijd Sole. Arrow root is perfect om mee te binden. Cocosolie staat door mijn hele huis, gebruik het ook als creme en haarmasker en poets mijn tander ermee (ook met zeezout). Wat een prachtig basispakket. Ik doe graag mee.

 • mirjam 7 januari 2014 at 18:23 - Beantwoorden

  Wonderlijk een pakket te zien dat zo goed past bij mijn eetgewoontes πŸ™‚ Arrow root ken ik nog niet als enige, dus ben benieuwd. Heel blij word ik van dit soort acties!

 • Gerda 7 januari 2014 at 18:33 - Beantwoorden

  Ben benieuwd naar de kokosbloesemsuiker en de arrowroot heb ik ook nog nooit geprobeerd

 • Saskia de Boer 7 januari 2014 at 18:40 - Beantwoorden

  Dit jaar ben ik begonnen met een detox van 3 dagen met alleen groenten en citroen / limoen. Nu heb ik daar fruit aan toegevoegd. Met dit pakket kan ik het palet nog iets verder uitbreiden :-).

 • Jasmijn 7 januari 2014 at 18:54 - Beantwoorden

  Dit pakket zou ik graag winnen! Een nieuw jaar voor de deur betekent nieuwe goede voornemens en een daarvan is natuurlijk gezond eten. Helaas, gezonde producten zijn duur, en helemaal voor een arme student! Het komt er dan ook niet van een goede basis in huis te hebben. Af en toe koop ik voor gerechten losse producten, maar echt een starterspakket zoals op de foto staat afgebeeld is precies wat ik nog mis! Hele leuke actie, en nog een goed 2014 gewenst!

 • dionne 7 januari 2014 at 19:27 - Beantwoorden

  Graag omdat ik heel blij word van alles wat puur is dus zeker van dit pure pakket…:)

 • britt 7 januari 2014 at 19:34 - Beantwoorden

  Het lijkt me geweldig met zo’n mooi pakket! Ik doe mee en hoop op goed geluk! Hiermee kan ik heerlijke recepten maken. Superfoodsnacks maken, chocoladebolletjes met amandel en kokosolie, gevuld met gedroogde bessen of vruchten, jammie…..I love it!

 • Carla 7 januari 2014 at 19:37 - Beantwoorden

  MAKE MY DAY ,ik heb maandag mijn eetpatroon drastische om gegooid en zou zo heppiedepeppie zijn met dit pakket,het zijn precies de artikelen die ik dol graag wil hebben en wil gaan gebruiken, ken er een paar van en die kokosbloesemsuiker lijk me ook wel wat en ken ook een aantal produkten totaal niet-echt een uitdaging dit pakket ,dus heeeel graag <3

 • Josette de Quant 7 januari 2014 at 19:46 - Beantwoorden

  Ik word blij omdat deze producten mijn favorieten zijn en ik kan wel een opkikkertje gebruiken!

 • tine 7 januari 2014 at 19:48 - Beantwoorden

  ik ben waarschijnlijk de zoveelste in de rij die probeert om wat gezonder te eten..wat niet wegneemt dat ik heel blij zou zijn met dit pakket πŸ˜€ Al was het maar omdat ik mijn 5 kinders ook graag wat op het goeie pad zou krijgen en dat lukt alleen maar met lekkere alternatieven voor al die zoete rommel. Dit pakket zou me aardig op weg kunnen helpen πŸ˜‰ en nu..duimen maar!

 • lianne 7 januari 2014 at 19:49 - Beantwoorden

  Ga mijn familie overtuigen dat gezond heel lekker kan zijn ga lekker koken voor ze met deze heerlijke producten

 • Annemiek 7 januari 2014 at 19:53 - Beantwoorden

  Super deze producten, ik heb mijn leefstijl al een 1/2 jaar geleden omgegooid, maar zou graag het bindmiddel, kokos bloesem suiker en
  kokosvet willen proberen. Ga ook meteen voor een workshop kijken, lijkt mij erg leerzaam.

 • Vanessa Raffaela Sibma 7 januari 2014 at 19:55 - Beantwoorden

  Heerlijk! Een gezonde start voor mijn lief en mij πŸ™‚

 • Ingrid Blenk 7 januari 2014 at 19:59 - Beantwoorden

  Om mijn betere levenstijl voort te blijven zetten, maar ook om een vriendinnetje verder op weg te helpen, die krijgt wat van de dingetjes die ik wel al heb. Ik ben zelf erg benieuwd naar de arrow root om ipv maizena te gebruiken. Wie weet… Zou zeker leuk zijn na de dure december maand heh πŸ™‚

 • Vanessa Hofland 7 januari 2014 at 20:00 - Beantwoorden

  Cool, dat zou nog eens een mooi begin van het jaar zijn.

 • Vilez Eveline 7 januari 2014 at 20:11 - Beantwoorden

  Verschillende produkten..ik wil ze allemaal proeven en proberen! Zou een prachtig kadoo zijn! πŸ™‚

 • Gees Kruisheer 7 januari 2014 at 20:26 - Beantwoorden

  Een nieuw begin van 2014 het roer gaat om bij mij. Hoop dat ik het vol kan houden dus een klein beginnetje zou mooi meegenomen zijn.

 • Kitty van Ieperen 7 januari 2014 at 20:26 - Beantwoorden

  Lekker en gezond, zo eet ik het liefst mijn buikje rond

 • Tamara 7 januari 2014 at 20:29 - Beantwoorden

  Altijd weer inspirerend om met zo’n super pakket aan de slag te gaan. Ik sta graag in de keuken en probeer graag nieuwe dingen uit dus een uitdaging en inspiratie voor het nieuwe jaar ik ben er klaar voor !!!

 • marijke 7 januari 2014 at 20:37 - Beantwoorden

  Ohw wauw hier word ik nu zo blij van. Ik wil zo graag leren eens een beetje goed voor mezelf te zorgen en ik puzzel heel wat af πŸ˜‰ . Maar ik ga zeker voor puur, al is dat met m’n smalle beurs best wel even lastig. Met dit prachtpakket ben ik al een heel eind geholpen…HEERLIJK EN EERLIJK!

 • Anita 7 januari 2014 at 20:41 - Beantwoorden

  Wat een toffe actie!!
  Eigenlijk wil ik dit pakket heel graag vΓ³Γ³r iemand winnen πŸ˜‰ Ik heb de afgelopen tijd bizar veel mazzel gehad en ben gezegend met veel mooie en leuke prijzen. Waaronder een mega tof pakket van Puur Mieke. Ik hoop nu iemand anders blij te maken met dit pakket. Mijn vriendin Jasmijn, omdat… Geen idee eigenlijk. Gewoon zomaar! Omdat ze lief is πŸ˜€
  Enne, keep up the good work, guys!

 • Maaike 7 januari 2014 at 21:04 - Beantwoorden

  Mijn all time favorite is wel de kokosvet, gewoon omdat dat serieus voor alles gebruik. Ik bak erin, smeer t brood, doe t door mn smoothies en smeer t op mn huid. Het meest multifunctionele potje in mijn keuken. Zo’n potje gaat er wel snel doorheen dus ik zou heeeeel erg blij zijn met dit pakket!

 • Mirjam 7 januari 2014 at 21:08 - Beantwoorden

  Geweldige actie! Ik vind het mooi om te zien dat het bewustzijn van de mensen groeit en dat we willen veranderen naar een gezondere levensstijl. Met deze producten krijg je een mooie start!

 • Annemieke 7 januari 2014 at 21:40 - Beantwoorden

  Ik zou superblij zijn met dit pakket,mijn dochter en ik zijn op de anders eten toer en onze mannen doen mee! Je bent nooit te oud om te veranderen.

 • Mariska Laros 7 januari 2014 at 22:00 - Beantwoorden

  Precies de producten die ik iedereen aanraad!

 • Sonja Adriaanse 7 januari 2014 at 22:15 - Beantwoorden

  Wat een super pakket. Deze fijne producten zou ik heel graag willen winnen. Zo kan ik weer lekker gezond aan de bak voor het hele gezin πŸ™‚

 • audrey 7 januari 2014 at 22:17 - Beantwoorden

  dan kan ik eindelijk die producten eens proberen

 • Anita H. 8 januari 2014 at 01:57 - Beantwoorden

  Kokosvet gebruikte ik jaren geleden een hele tijd. Ik ben ben op ’n gegeven moment overgestapt op roomboter. En ik wil graag weer terugswitchen. Onbewerkte noten eet ik vrijwel dagelijks. Voor het overige bevat dit pakket producten die ik zeer interessant vind, maar die ik nog niet heb gebruikt. Dat er dergelijke bouillonblokjes bestonden wist ik niet eens. (Kan ik eindelijk weer eens met een gerust hart soep maken.) Ik ben erg voor gezond eten en gezien allergieΓ«n en intoleranties moet dat ook. Ja, poeh, wat kan ik verder nog zeggen…. Ik wil gewoon heel graag met dit pakket “aan de slag”. Voor optimale gezondheid in 2014….

 • Patricia Ft 8 januari 2014 at 02:32 - Beantwoorden

  Als “lichtelijke leek” op dit gebied is dit een heel mooie manier om al deze mooie producten te gaan ont-dekken!

 • Tonny jasper 8 januari 2014 at 07:46 - Beantwoorden

  Ik zou heel blij worden met dit pakket,wil echt nu beginnen met gezond leven en dit is dan het begin,alles voor een goede start.

 • petra 8 januari 2014 at 08:49 - Beantwoorden

  Ik zou zo graag dat eerste setje in de rug krijgen , een start pakket , om ook echt te gaan starten… genoeg gelezen en genoeg gehoord …Omzetten in Doen! Dit start pakket , zou letterlijk mijn nieuwsgierigheid omzetten in het gaan ervaren & doen.

 • C.J. de Vries 8 januari 2014 at 12:34 - Beantwoorden

  SUPER,

  SUPER, gezond in 2014

  SUPER,

 • Anne van Atten 8 januari 2014 at 18:14 - Beantwoorden

  Nogmaals omdat via PuurMieke ook een pakket weg word gegeven: Ik wil heel graag winnen ^^) omdat. . Nouja het gewoon een geweldig pakket is!

 • Cecile 8 januari 2014 at 18:27 - Beantwoorden

  Wat een geweldig pakket! Hier zou ik erg blij van worden.. Veel producten staan hier dikwijls in de kast, behalve… arrowroot powder. Moeilijk te verkrijgen in fysieke winkels maar wel hele goede recepten waar ze arrowroot in gebruiken. Ook als beauty-product erg geschikt begreep ik. πŸ™‚

 • Annemieke Spits 8 januari 2014 at 19:24 - Beantwoorden

  Dit jaar wordt het jaar van de omslag. Ik kijk steeds kritischer naar voedingsmiddelen. Wat krijgen we allemaal (ongemerkt) binnen en wat geef ik dus ook mijn kinderen. Sinds kort bak ik in kokosolie. De andere producten gebruik ik nog niet, dus ik zou heel graag het pakket willen ontvangen om er kennis mee te maken en het verder te integreren in onze eetgewoontes.

 • Jiska 8 januari 2014 at 19:27 - Beantwoorden

  Wat een heerlijk pakket. Mijn fantasie slaat meteen op hol ! En met water in m’n mond fantaseer ik over soepje tot heerlijke caken. Hmmm jammy, doe mij deze maar :-D!

 • Marina 8 januari 2014 at 21:57 - Beantwoorden

  Ooh ik ben helemaal into de superfood! Maar die producten zijn zo duur dus niet alles kan ik aanschaffen! Dit pakket zou dat echt geweldig zijn!

 • Anne van der Meijden 8 januari 2014 at 22:27 - Beantwoorden

  Ik voel me beter als ik gezond ben! Dus dit pakket laat me natuurlijk beter voelen πŸ™‚

 • Josephine 9 januari 2014 at 09:48 - Beantwoorden

  Wat een mooi pakket! Hier wordt ik heeeeeel blij van. Volgens mij is dat ook een onderdeel van een gezonde levenstijl. Naast gezonde voeding veel lachen en positief (blij) in het leven staan.

 • Greet Heddema 9 januari 2014 at 11:15 - Beantwoorden

  Ik heb het roer ook omgegooid, maar laat ik eerlijk zijn het kost best veel geld. Daarom zou ik heel graag het starters pakket willen winnen!

 • ella van der feer 9 januari 2014 at 11:43 - Beantwoorden

  haha leuk jullie weten zeker precies wanneer bij mij de spullen op zijn! dus mijn kassie kan wel gevuld worden met dit leuke pakket! πŸ™‚

 • Manon 9 januari 2014 at 13:45 - Beantwoorden

  2 jan begonnen mijn lifestyle om te gooien! Nu zoekende naar wat allemaal goed en gezond is! Ik moet zeggen: het lukt aardig! Dit pakket zou een goede hulp extra zijn!

 • Lianne de Haan 9 januari 2014 at 15:37 - Beantwoorden

  Wat een fijn pakket!!!! Uiteraard wil ik dat graag winnen, net zoals iedereen hier :). Al langere tijd (lees anderhalf jaar) bezig mijn weg te vinden in voedselland, sinds december eindelijk de weg gevonden. Voel me velen malen beter met een zo puur mogelijke levensstijl met producten die voeden ipv vullen. In pakket wat producten die ik nog niet ken, zou ik dolgraag willen proberen. En manlief en onze drie kinderen vast ook!!

 • Esmeralda Groenland 9 januari 2014 at 18:32 - Beantwoorden

  Ik zou er blij van worden omdat mijn goede voornemen is om gezond te eten. Met dit pakket zit ik meteen op de goede weg.

 • Ingrid 10 januari 2014 at 16:39 - Beantwoorden

  Ben oprecht geinteresseerd in pure voeding niet alleen voor mezelf maar ook voor onze 4 dochters!

 • JAN10 11 januari 2014 at 11:33 - Beantwoorden

  De kokos bloesem suiker! We (ik en kinderen) zijn suiker verslaafd en een goede vervanger zou mooi zijn!

 • Sanne 11 januari 2014 at 11:40 - Beantwoorden

  JA dit is dus ff een leuk pakket he!!
  Nieuwe producten voor mij, zoals arrow root!
  Leuk om eens uit te proberen! En vooral lekkere dingetjes mee te bakken:D en ik zal beloven er m’n vriendinnen ook van te laten proeven, ze eten niet gluten vrij en heel die shit dus dat is altijd grappig als ze het lekker vinden!! πŸ˜€
  Groetjes Sanne!

 • Simone 11 januari 2014 at 11:44 - Beantwoorden

  Een geweldig pakket om te winnen! ik ben zelf al langere tijd bezig om gezonde voeding in mijn leven toe te passen.Lukt aardig maar ik zag in dit pakket producten die ik nog niet heb uitgeprobeerd. Misschien krijg ik nu een kans.
  Succes met de verloting.

 • Kim 11 januari 2014 at 11:44 - Beantwoorden

  Ik wordt blij van dit pakket omdat het perfect past bij mijn gezonde levensstijl! Helaas kan ik mij niet al deze (dure) producten veroorloven… Met dit fantastische pakket kan 2014 niet beter beginnen voor mij!!! πŸ™‚

 • johanna 11 januari 2014 at 12:13 - Beantwoorden

  ben gezwicht voor een gezonde, pure leefstijl. Lees heel wat af, heb al een aantal gezonde producten in huis gehaald en dit zou een leuke aanvulling zijn!

 • vanessa 11 januari 2014 at 12:40 - Beantwoorden

  Heel welkom bij mij! Vind dit een mooie mogelijkheid om nieuwe ingrediΓ«nten van jou te ontdekken! hartelijke groet, vanessa

 • TJM Kuijer 11 januari 2014 at 12:48 - Beantwoorden

  Ik zou graag dit heerlijke pakket winnen omdat ik als goede voornemen heb gezonder te gaan leven en beter voor mezelf te gaan zorgen, daar zou dit pakket natuurlijk heel goed aan bijdragen daarom maak ik graag kans.

 • Romilde 11 januari 2014 at 12:57 - Beantwoorden

  Kijk een pakket naar mijn hart en wellicht de manier naar een gezonde eetstijl voor mijn 10-jarige dochter!! Zij denkt dat gezond hoort bij niet lekker; wat ze niet weet is dat ik haar favorite of all times kippenragout maak met arrow root bindmiddel….

 • Linda 11 januari 2014 at 13:09 - Beantwoorden

  Ik zou super blij zijn omdat ik al deze spullen al gebruik en ook aan ieder aanbeveel en mijn voorraad kan wel weer een boost gebruiken!
  Super leuke actie!
  Gr. Linda

 • Marilou 11 januari 2014 at 13:51 - Beantwoorden

  Mijn sceptische moeder op de gezonde toer krijgen.

 • Ramona 11 januari 2014 at 14:07 - Beantwoorden

  een geweldige actie met allemaal superproducten. Me like! groetjes, Ramona

 • Mieke 11 januari 2014 at 14:13 - Beantwoorden

  Net de eerste treden op het gebied van superfoods gezet, begonnen met chia zaden en chlorella . Ik wil mij graag verder verdiepen in deze levensstijl en daar zouden deze producten prima bij helpen. Bewust bezig zijn, spiritueel en in levensstijl is wat ik wil voor dit jaar. Het is leuk om jullie fb pagina’s te lezen, heel inspirerend!

 • hind 11 januari 2014 at 14:21 - Beantwoorden

  Al enkele weekjes bezig: dit zou een hele mooie aanvulling zijn!

 • Petra Vogelsangs 11 januari 2014 at 14:31 - Beantwoorden

  Ik zou blij worden van dit pakket omdat:
  Ik jarenlang rondgelopen heb met een bacterie in mijn darmen. Daardoor kreeg ik allerlei rare klachten. Ik voelde mij niet serieus genomen door de dokter en mensen om mij heen. Heb zelfs een belangrijk persoon verloren omdat hij mij niet geloofde. Ik heb verschillende dieeten geprobeerd om ervan af te komen maar niets hielp. Door paleo en pure voeding kan ik nu alles weer eten. Eten smaakt beter en het maken ervan is leuk. Ik heb meer energie, heb het minder koud en voel me gewoon veel vrolijker. (en je valt ervan af) Ik zou graag kans maken op dit pakket om nog meer te kunnen proberen in de keuken. Ik kook namelijk niet alleen voor mezelf. Ik maak ook gerechten voor anderen om mij heen die door ‘verkeerde’ voeding met lichamelijke klachten kampen. Ik hoop ze met lekkere hapjes te verleiden tot een betere levensstijl.

 • Diana 11 januari 2014 at 14:42 - Beantwoorden

  Door Petra Vogelsangs hierboven op de hoogte gekomen van Paleo. Ik wil dan ook voor haar dit pakket bestellen. ze is heel positief over paleo en dit werkt erg aanstekelijk. Al een aantal dingen geprobeerd te maken en eet met veel meer smaak.

 • Hilly Dijkers 11 januari 2014 at 18:07 - Beantwoorden

  Ik zou dit pakket heel graag willen winnen.
  Een mooie nieuwe start van het nieuwe jaar met een beloning voor alle veranderingen die we hebben doorgevoerd in o.a. ons voedingspatroon. Ik zal er lekkere havermout notenkoekjes van gaan bakken voor de meiden. Die zijn ze ondertussen erg lekker gaan vinden. Super bedankt voor deze kans!

 • Renate 11 januari 2014 at 18:41 - Beantwoorden

  Starterspakket voor een starter?

 • Sylvia van Os 11 januari 2014 at 23:13 - Beantwoorden

  Ik heb al diverse superfood geprobeerd en het smaakt naar meer … veel meer. Helaas is het meeste superfood toch wel aan de prijzige kant, dus ik kan maar mondjesmaat iets nieuws kopen. Met dit pakket zou ik dus weer even vooruit kunnen.

 • Franca 12 januari 2014 at 12:51 - Beantwoorden

  Ik heb erge last van migraine (gemiddeld 2 aanvallen per week), wat mij erg belemmerd in mijn dagelijkse leven. Ik heb al verschillende medicijnen geprobeerd, sport regelmatig, verscheidene behandelingen bij de fyio gehad en ik ben onder behandeling bij een neuroloog. Niets mag echter baten. Nog meer letten op mijn voeding (geen suiker, tarwevrij , geen e-nummers ed) lijkt nu nog mijn enigste redmiddel. Dit starterspakket zou mij goed kunnen helpen bij het zetten van de eerste stappen hiervoor.

 • Natasja 12 januari 2014 at 13:16 - Beantwoorden

  Dit pakket met heerlijke eerlijke produkten zou heel welkom zijn!

 • debbie 12 januari 2014 at 17:37 - Beantwoorden

  Dit geweldige pakket zou ik graag willen winnen om te delen met mijn gezinnetje dat het heeel goed kan gebruiken!

 • Yvonne 12 januari 2014 at 19:49 - Beantwoorden

  O, Dit pakket zou me een enorme kickstart geven om met gezonde voeding aan de slag te gaan. Ik weet nu vaak nog niet waar ik het moet kopen en hoe ik het moet toepassen, maar mijn lijf schreeuwt om gezonde en pure voedingsstoffen! Hoe zich dat uit? In psoriasis, rode uitslag, moeheid en stijfheid. Hellup! πŸ˜‰

 • jamilah 12 januari 2014 at 21:02 - Beantwoorden

  Ik hoop dat ik ga winnen. Dit is een prachtig pakket. Het pakket helpt me om een stapje verder te komen om gezonder te gaan eten. Veel van de producten heb ik al een keer geprobeerd. Ik ben erg benieuwd naar de arrow root

 • marysia 13 januari 2014 at 10:33 - Beantwoorden

  ik zou dit pakket weggeven aan een vriendin die in een rolstoel zit met diverse soorten reuma’s en dit zou een goed begin voor haar zijn op weg naar een gezonder leven. Zou een mooi duwtje zijn in de goede richting…

 • Conny 13 januari 2014 at 11:58 - Beantwoorden

  like me super…… gezond….

 • Janneke 14 januari 2014 at 16:17 - Beantwoorden

  Als ik hier mijn goede voornemens niet mee kan volhouden… ik ben me al een tijdje aan het verdiepen in deze gezondere manier van eten & leven en langzaam aan het integreren in mijn levensstijl, maar als ik dit pakket win gaat het me zeker een enorme duw is de goede richting geven!

 • eline 13 januari 2015 at 15:02 - Beantwoorden

  Ik ben dit jaar drastisch gaan veranderen van een chipje hier en patatje daar ben ik nu van plan om dit jaar zomer met een ”healthy en strakke buik” op het strand te paraderen. verder vind ik het belangrijk dat ik goed voor mijn lichaam zorg,…ik moet per slot van rekening nog aardig wat jaartjes mee (hoop ik!)
  dus tja..daarom zou ik dit heel graag willen winnen! healthy food maak ik graag klaar maar het tast wel je portomonee aan…helaas:(

  ”Fingers crossed”

Leave a Comment