Pure Food Coaching in de Libelle

Enige tijd geleden heeft de Libelle mij gevraagd of ze mij mochten interviewen over Pure Food Coaching en hoe ik uiteindelijk al ervaringsdeskundige in de pure voeding terecht ben gekomen. Ze vroegen ook 5 van mijn favoriete recepten uit te kiezen om te maken voor een fotoshoot met een culinair fotograaf. Daarbij komen ook nog mijn favoriete boeken en de belangrijkste producten die je nodig hebt voor de overstap naar een gezonde leefstijl aan bod. Allemaal te leuk natuurlijk.

Een hele dag hard werken, koken, stylen en en enorm veel lol gehad. En volgens mij is dat in het eindresultaat terug te zien.

alessandra compositie2

Alle recepten zijn te lezen in de Libelle en binnenkort op deze site natuurlijk ook terug te vinden.

 

alessandra compositie1

Mijn doel met het interview

Waarom ik heb meegedaan aan het artikel is niet alleen om Pure Food Coaching te promoten,  uiteindelijk dient het een veel hoger doel. Met heel mijn hart wil ik duidelijk maken hoe belangrijk voeding is voor je lichaam en geest, wat voor effect voeding kan hebben, zowel positief als negatief. Door mijn verhaal te vertellen wil ik iedereen laten weten wat puur en gezond eten met mijn leven heeft gedaan. Van een uitgeput en energieloos wezen ben ik weer een positief denkend mens geworden met genoeg energie om leuke dingen te doen met mijn gezin, een bedrijf te runnen, te sporten en ook nog sociaal actief te zijn. Dingen die nog geen jaar geleden ondenkbaar zouden zijn. Natuurlijk ben ik degene die mijn grenzen moet bewaken, want ik ben duidelijk het type van teveel hooi op haar vork, maar zoals het de afgelopen maanden gaat ben ik heel tevreden.

alessandra pure Food Coaching 524 - 30fotografie Barbara Groen

Ik wens iedereen nogmaals een geweldig en gezond 2014  en laat het artikel je inspireren om zelf de touwtjes in handen te nemen en lekker te gaan koken (de recepten zijn echt heel makkelijk zelf te maken)

Auguri a tutti!

4 Comments

 • mandy minguel 4 januari 2014 at 16:03 - Beantwoorden

  Ben zelf mijn voeding aan het veranderen en ben zeker nieuwsgierig naar jou recepten en achterliggende gedachten. Ziet er goed uit.
  Groetjes

 • Saskia 4 januari 2014 at 21:05 - Beantwoorden

  Ik heb de libelle gekocht en je artikel gelezen,fantastisch wat leuk!

 • Saskia de Boer 6 januari 2014 at 14:19 - Beantwoorden

  Supertof dit! En ik herken het dat je (al heel snel) veel meer energie krijgt als je gezond gaat eten!Ben net klaar met een 3 dagen detox met alleen sappen en eten met groenten en citroen en limoen. Nu voeg ik daar fruit aan toe. Ik heb erg veel zin in de workshop in februari!

 • […] meer afval ondanks de suiker-stop?” Tot overmaat van ramp las ik in de Libelle een verhaal over puur eten en Alessandra Cantiniere. Ook zij gebruikt geen suiker meer en daarnaast ook geen zuivel en tarwe. Met als gevolg dat ze […]

Leave a Comment