Weekend met Pure Food Coaching

Naast alle projecten die ik gedaan heb wordt dit toch wel de meest spannende tot nu toe. Samen met Cilla Tibbe van Puur Homemade en Danielle van Bueren organiseer ik een waanzinnig leuk project: Een Puur Weekend!

Een paar maanden geleden kwam het plan voor zo’n Puur Weekend ter sprake en binnen een uur hadden we besloten om het ook echt te gaan doen. Want hoe leuk is het om een heel weekend te hebben met gelijkgestemden. Om even niet die lastige te zijn die altijd anders wilt eten, die liever geen suiker, koemelk en tarwe eet. Een weekend waarbij je ideeën kunt uitwisselen over voeding, maar ook over de andere twee belangrijke aspecten die noodzakelijk zijn bij een gezonde levenstijl: rust en beweging.

Het moest dus een relaxed weekend worden, waar je wel veel leert over gezond koken en bakken. Daarbij ook nog beweging doormiddel van yoga lessen van yogadocent Claartje Duynstee, waarbij onder meer de beginselen van Yin Yoga (yoga ten behoeve van de werking van de organen) aan bod gaan komen. De workshops zijn de kookworkshops van Pure Food Coaching zoals je dat gewend bent, lekker informatief en actief om daarna samen heerlijk te genieten van eigen gemaakte gerechten. Puur Homemade staat bekend om prachtige bakcreaties zonder tarwe en suiker, Cilla zal haar bakgeheimen graag delen dit weekend. En ons organisatorisch talent Danielle zal ervoor zorgen dat het allemaal soepel verloopt en dat het ons aan niets zal ontbreken.

Geef je snel op, want we hebben helaas maar plek voor 17 personen.

In de Flyer staat  alle informatie, maar als er nog vragen zijn horen we het graag. Je kunt mailen naar fijnpuurweekend@gmail.com

Wij hebben er enorm veel zin in en hopen je te zien op 14 tm 16 maart bij Puur Weekend!

Liefs,

Danielle, Cilla & Alessandra

FLYER PUUR WEEKEND 524-1

Puur Weekend wordt mede mogelijk gemaakt door:

Het Puur Weekend in maart is inmiddels al vol…binnenkort meer informatie over een Puur Weekend in oktober (onder Workshops)

 

5 Comments

 • Anna sedelaar 9 januari 2014 at 10:20 - Beantwoorden

  Ik wil mij graag opgeven voor het food weekend,
  Met warme groet,
  Anna sedelaar

 • Petra Mulder 12 januari 2014 at 00:41 - Beantwoorden

  Graag zou ik mijzelf op willen geven voor ‘Het Puur Weekend, maar zou graag willen weten of het ook mogelijk is het weekend bij te wonen, zonder gebruik te maken van de overnachtingen ( ik woon daar namelijk om de hoek ;-))
  En als die mogelijkheid bestaat wat de kosten zijn voor het weekend Puur!
  Zonnige groet, Petra Mulder

 • judith 12 januari 2014 at 17:25 - Beantwoorden

  hi ik heb dezelfde vraag als petra wat zijn de kosten zonder overnachting ik woon ook in de buurt

 • Alessandra Cantiniere 12 januari 2014 at 18:55 - Beantwoorden

  Hallo Judith en Petra, Bedankt voor jullie belangstelling, heel leuk! Willen jullie ons een mailtje sturen via fijnpuurweekend@gmail.com dan kunnen we het even met jullie bespreken.

 • jose moers 15 januari 2014 at 15:59 - Beantwoorden

  Hoi ,ik zou graag willen weten als dit soort workshops ook in de omgeving Geleen worden gehouden? Want dit is voor mij wel erg ver uit de buurt.
  Groetjes Jose

Leave a Comment