Nieuw: Smoothie Workshops

Eigenlijk is het helemaal niet nieuw in het aanbod van Pure Food Coaching, want exact een jaar geleden stond ik op het strand op een bedrijfsfeestje mijn eerste smoothie workshop te geven en uiteindelijk ook voor 160 personen smoothies gemaakt. Smoothies zijn populair, niet alleen bij het jonge hippe publiek, nee hoor, smoothies en juices zijn voor alle leeftijden!

smoothie workshop klein

Waarom ik het aankondig als nieuw terwijl ik al meerdere smoothieworkshops heb gegeven? Omdat ik me er opeens van bewust werd dat ik weinig of nooit iets schrijf over de smoothie workshops. En dat terwijl ze wel populair zijn en ik ze ook regelmatig geef. Niet alleen in Haarlem in mijn Pure Food Kitchen, maar juist ook veel op lokatie.

Wat wordt er behandeld in een smoothieworkshop:

Het theoriegedeelte:

In de smoothie workshop leg ik uit wat de verschillen zijn in juices en smoothies, het verschil tussen een blender en een slowjuicer. Hoe je ze op verschillende manieren kunt inzetten om je gezondheid te bevorderen. Daarbij worden de bijzondere verschillende eigenschappen en werking van specerijen, kruiden, groenten en fruit besproken.

groente en fruit smoothie workshop

Veel van de juices en smoothies worden verrijkt met superfoods, de meest voorkomende superfoods worden besproken, gebruikt en natuurlijk geproefd in verschillende sapjes.

superfoods

Het praktijkgedeelte

Je kan lang en breed praten over de verschillende sapjes, maar uiteindelijk wil je ze ook proeven. In groepjes worden de smoothies en juices zelf gemaakt met de blender en de Versapers slowjuicer, samen proeven, verhoudingen aanpassen en evt nog iets toevoegen, alles is mogelijk.

FullSizeRender

Deze workshop is leuk om te doen met collega’s, vrienden, familie, vrijgezellenfeestje, enz Het is interessant voor gevorderde smoothiedrinkers en geeft een leuke stimulans voor de beginnende smoothiedrinkers.  Daarbij is deze workshop prima geschikt om op lokatie te doen, het enige dat je nodig hebt is electriciteit en een tafel, ik zorg voor de rest.

compilatie smoothie workshop

Zie voor meer informatie over de Healthy Smoothie workshop en aanmelden de workshop-pagina 

Liefs, Alessandra

1 Comments

 • Lisette Kersten 18 februari 2017 at 10:53 - Beantwoorden

  Beste Alessandra,

  Voor een vrijgezellenfeest zijn wij op zoek naar een leuke activiteit. Nu kwam ik op jouw site.
  Wat kost een smoothie workshop voor 19 dames op zaterdag 13 mei te Elburg? Bied je ook nog andere Workshops?

  Ik hoor heel graag,

  Alvast dank voor je genomen moeten en reactie.

  Hartelijke groet,

  Lisette

Leave a Comment