Feest! it’s a website!

Leuk dat je de moeite neemt om mijn website te bekijken. Welkom!

Weken hard gewerkt om deze site tot stand te laten komen met behulp van externe hulpbronnen, zoals een webbouwer, grafisch vormgever, mijn dierbare familie en lieve vrienden.

Een site waarop ik duidelijk wil maken wat mijn diensten zijn als voedingscoach en kitchencoach met daarbij veel aandacht voor alle leuke aspecten van voeding en koken.

Kijk gerust rond voor informatie over Pure Food Coaching en Pure Food Cantina en wil je daar meer over weten neem dan contact met me op via de contactpagina.

De site zal ook een archief worden van al mijn favoriete recepten zonder suiker, zuivel en tarwe. Via PuurMieke kun je de meeste ingrediënten bestellen die ik gebruik voor mijn recepten. Mijn lijst van favoriete boeken over voeding  en gezonde leefstijl heb ik ook voor je op een rijtje gezet en ze kunnen ook via mijn site besteld worden.

Op de homepage kun je je inschrijven op de nieuwsbrief, zodat je elke maand op de hoogte wordt gehouden van alle blogs, recepten, nieuwe data voor de workshops en evenementen.

Bij een feestje hoort een cadeau:

Omdat deze site voor mij persoonlijk een ongelofelijke mijlpaal is wil ik deze maand benutten om iedereen die mij volgt op facebook, en nu ook op deze site, te bedanken met een paar  leuke cadeautjes. Mijn eerste cadeau,  dat voor mij het meest persoonlijk is, is een cadeaubon voor de basisworkshop Puur & Eerlijk koken in Haarlem

Wat moet je doen om deze cadeaubon twv 45 euro te bemachtigen:

  • Het facebook bericht delen met de cadeaubon
  • Aanmelden voor de maandelijkse nieuwsbrief van Pure food Coaching
  • een berichtje bij deze blog achterlaten met daarin de reden waarom je een basis workshop Puur & Eerlijk koken zou willen volgen

Volgende week trek ik uit de 10 leukste inzendingen een winnaar.

Ik hoop dat jullie net zoveel plezier beleven aan mijn site als ik heb met het maken ervan.

_B010011_Pure_Food_Coaching_Alessandra

Liefs,

Alessandra Cantiniere

71 Comments

 • Bastienne 6 november 2013 at 08:01 - Beantwoorden

  Gefeliciteerd, ziet er goed uit!

 • Cynthia 6 november 2013 at 08:05 - Beantwoorden

  Wat leuk dat er nu ook een website is! Ziet er mooi en overzichtelijk uit! Ik ben nu ruim een half jaar geleden “anders” gaan eten en haal veel inspiratie uit jouw recepten, bedankt hiervoor. Maar…ik heb nog veel te leren, dus een workshop zou super zijn!

 • Janis 6 november 2013 at 08:15 - Beantwoorden

  Wat is de website mooi geworden! Van harte gefeliciteerd!
  Ik zou de cadeaubon graag winnen omdat ik nog heel erg zoekende ben. Een basis om op terug te kunnen vallen zou heel fijn zijn!

 • Sabine Knols 6 november 2013 at 08:34 - Beantwoorden

  Ik ben al een aantal maanden op de juiste weg qua keuzes maken betreft gezond eten. Ook het zo puur en eerlijk mogelijk koken gaat steeds beter en begint zelfs smaak te krijgen. Een cursus bij jou zal daar natuurlijk alleen maar aan gaan bijdragen :)… En je kunt nooit genoeg leren betreft gezond puur en eerlijk koken. Ik wacht met spanning af;) xxx

 • Patricia van de Ven 6 november 2013 at 08:35 - Beantwoorden

  Leuke site! Heerlijke recepten, Veel inspiratie, wil ze ook graag kunnen maken.

 • Diana de Monte 6 november 2013 at 08:52 - Beantwoorden

  Sinds 2 jaar volg ik een glutenvrij dieet. De meeste kant en klare glutenvrije producten zitten vol met wit rijstemeel en suiker. Ik maak veel zelf en ben altijd op zoek naar nieuwe recepten. Ik heb ook een koemelk allergie, dus de workshop zou voor mij perfect zijn.

 • Danielle 6 november 2013 at 08:53 - Beantwoorden

  Ik wil bij jou een workshop volgen omdat ik je zo super gezellig vindt en jij van die overheerlijke gerechten kan verzinnen en maken X

 • Jolande Spee 6 november 2013 at 08:54 - Beantwoorden

  Enorm veel succes met de lancering van je website. Ziet er goed uit!

  Groet,

  Jolande

 • Jarinca Burg 6 november 2013 at 08:58 - Beantwoorden

  Gefeliciteerd, wat een prachtige website! Ik volg je al een tijdje op facebook en ga me zeker aanmelden voor de nieuwsbrief. Hoe meer de gezonde voeding gepromoot wordt, hoe beter. Jij doet dit op een hele mooie, zuivere manier zonder andere eetwijzen af te kraken maar door dicht bij de basis te blijven. Dat vind ik mooi. Ik zou graag een workshop bijwonen om jou inspiratie zelf te ervaren. Heel veel succes, Karinca Burg, gewichtsconsulent

 • Saskia de Boer 6 november 2013 at 08:59 - Beantwoorden

  Beste Alessandra,

  Ik wordt erg blij van je website! Al een tijdje ben ik bezig om te schakelen naar en leefstijl zonder geraffineerde suiker, tarwe en zuivel. Maar elke keer na een paar weken wordt het me te moeilijk en val ik weer terug. Het is fijn om hier inspiratie op te doen en ook te zien hoe ik mijn gezin mee kan krijgen in deze leefstijl (mijn man is er niet zo van…) Groet van Saskia

 • Pamela van Doorn 6 november 2013 at 08:59 - Beantwoorden

  Jou visie over eten en gezondheid sluit zo aan bij de mijne. Ik zou graag een workshop bij je willen volgen om nog meer te leren en ook zelf door te voeren in mijn eigen op te straten praktijk 🙂
  Succes met alles!

 • Erika 6 november 2013 at 09:17 - Beantwoorden

  Wat een mooie website! Fijn dat ik nu op één plek terecht kan voor inspiratie en goeie tips in plaats van het hele web af te struinen. Ik kom graag een keer een basisworkshop Puur & Eerlijk koken volgen. Ik kook vrijwel altijd zonder recept, maar dan is het lastig om tarwe, zuivel en suiker te omzeilen als je daar altijd mee hebt gekookt. De workshop geeft vast veel tips die ik in de toekomst goed kan gebruiken in de keuken.

 • Mieke van Eijndhoven 6 november 2013 at 09:36 - Beantwoorden

  Omdat ik nog veel wil leren over het koken, de kennis is er, nu nog in praktijk brengen. Veel succes met je nieuwe website, hij ziet er prachtig uit

 • heidi 6 november 2013 at 09:54 - Beantwoorden

  Hallo ..ik zou graag je nieuwsbrief ontvangen .ik gok nm opmn eigen manier …en dan een beetje van dit erbij dan ben ik denk best goed bezig ..groetjes heidi

 • Afra pijnaker 6 november 2013 at 09:56 - Beantwoorden

  Lieve alessandra, ik ben ze
  Ik ben zelf al 18 jaar orthomoleculair therapeut, in mijn praktijk heel veel mensen hetzelfde advies gegeven als jij hebt gekregen.
  Ik heb ze boeken aangeraden en veel tips, maar wat jij doet is geweldig! Mijn website wordt nu gemaakt en ik zou graag van jou toestemming krijgen om jou daarop te vermelden. Het lijkt me zo leuk om bij jou een cursus in koken te volgen. Volgens mij kun jij mij nog wat leren.
  Ik kijk er naar uit je te ontmoeten!
  Vriendelijke groetjes, Afra

 • Titia 6 november 2013 at 10:15 - Beantwoorden

  Aangezien ik nog wel wat kan en wil leren om lekker, gezond en puur te koken zou ik heel graag de workshop doen!! Na jaren ” gewoon” te koken is dit toch wel even anders en daarbij zou een workshop mij heel erg kunnen helpen om het zo vanzelfsprekend te maken en dat recepten zo uitpakken zoals ik graag wil 😉

 • Monique 6 november 2013 at 11:49 - Beantwoorden

  Sinds 2 maanden proberen ik en mijn gezin anders te eten en moet zeggen het bevalt heel goed! Zitten beter in ons vel! Is wel zoeken en soms ook moeilijk daarom zou een workshop uitkomst bieden om net die basis wat beter onder de knie krijgen! Super! Ga zo door!

 • Iris, De Voedzame Keuken 6 november 2013 at 11:50 - Beantwoorden

  Gefeliciteerd met je nieuwe website! Ziet er mooi uit hoor! En waarom ik die waardebon zou willen winnen, is omdat ik altijd erg nieuwsgierig ben naar hoe anderen het doen qua voeding en wat hun tips zijn. Er valt altijd bij te leren tenslotte!

  Heel veel succes met je site!

  groetjes Iris

 • Iris, De Voedzame Keuken 6 november 2013 at 11:54 - Beantwoorden

  Gefeliciteerd met je nieuwe website! Ziet er mooi uit hoor! En waarom ik die waardebon zou willen winnen, is omdat ik altijd erg nieuwsgierig ben naar hoe anderen het doen qua voeding en wat hun tips zijn. Er valt altijd bij te leren tenslotte!

  O en ik wil me graag opgeven voor je nieuwsbrief, maar ik kan nergens de mogelijkheid daarvoor vinden, ik zie het vast over het hoofd…

  Heel veel succes met je site!

  groetjes Iris

 • Laura 6 november 2013 at 11:59 - Beantwoorden

  Sinds ik weet dat ik een verhoogde suikerspiegel heb, ben ik van voedingspatroon veranderd. Ik ben volop bezig en aan het experimenteren met recepten van gezonde voeding en er gaat nogal eens wat mis………….een workshop zou dan wel een grote hulp zijn.

  Veel succes met je onderneming!

  Vriendelijke groet Laura

 • Sonja 6 november 2013 at 12:07 - Beantwoorden

  Gefeliciteerd met je mooie, heldere website. Via facebook zag ik al vele leuke en inspirerende recepten. Natuurlijk heb ik me aangemeld voor de nieuwsbrief en zou ik een workshop bij je willen winnen. Wij hebben met 5 mensen in 1 gezin 5 verschillende voedseluitdagingen. Elk keer een puzzel om op te lossen. Succes met je bedrijf en hopelijk tot ziens!!

 • Carool 6 november 2013 at 12:54 - Beantwoorden

  Hallo Alessandra, k volg met plezier je berichten op facebook, met de smakelijk uitziende foto’s!! Heel inspirerend.
  Lijkt me super om je workshop te volgen!
  Succes met de site!

 • IngridOW51 6 november 2013 at 13:14 - Beantwoorden

  Eet kh-arm!! Heb veel van de recepten al uitgeprobeerd: nu nog een keertje een workshop!!!! Suc6! Zal je blijven delen en volgen…..

 • Jessica 6 november 2013 at 13:51 - Beantwoorden

  Supersite! Ik ben 14 kilo afgevallen en wil dit graag zo houden door gezonder en bewuster te eten! De workshop zal mij daar zeker bij helpen.

 • rateltje 6 november 2013 at 14:12 - Beantwoorden

  ziet er goed uit, de nieuwsbrief zou ik graag ontvangen, omdat het kan 😉

 • Galya 6 november 2013 at 14:17 - Beantwoorden

  Wat een ontzettend mooie site,heel overzichtelijk.Ik heb met veel plezier gelezen.Heel veel succes gewenst,liefs galya.

 • Monique 6 november 2013 at 14:19 - Beantwoorden

  Wat een heerlijke recepten! En dan ook nog kans op een cadeaubon voor een workshop……..daar heb ik een eindje rijden wel voor over!

 • Teddy 6 november 2013 at 14:49 - Beantwoorden

  Mooie site, lekker duidelijk, net als je recepten.ik ben benieuwd naar je maandelijks nieuwsbrief, en stiekem hoop ik natuurlijk de workshop te winnen. Ik merk dat ik iedereen probeer te overtuigen van het betere eten

 • Hélène 6 november 2013 at 14:55 - Beantwoorden

  Lieve Alessandra, schoonzus[je], héél mooi deze website. Met zorg gemaakt 🙂 . Leuk om doorheen te gaan en te lezen. groetjes xxx

 • Jorinde 6 november 2013 at 15:11 - Beantwoorden

  Vette site!! Ik ben nog redelijk nieuw in purefoodland dus ik zo t HEEL GAAF vinden deel te mogen nemen aan jouw workshop!!!

 • Mirella 6 november 2013 at 16:08 - Beantwoorden

  Gefeliciteerd…! 🙂 mooie site, ben pas sinds kort begonnen met echt gezond eten maar zie soms de bomen door het bos niet meer. Zou heel graag één van de gelukkige willen zijn om de workshop te winnen… Ondertussen nog ff lekken snuffelen op je site 😉

 • Tjitske 6 november 2013 at 16:10 - Beantwoorden

  ziet er erg goed verzorgd uit en mooie foto’s.
  ik wens je heel veel succes en ik zal zeker vaak je recepten gebruiken. ben na een paar jaar vegetarisch/glutenvrij/lactosevrij/suikervrij wat uitgeblust!

 • Deirdre 6 november 2013 at 16:44 - Beantwoorden

  Wow, wat een mijlpaal inderdaad! En wat is ie mooi! Gefeliciteerd Alessan, ik heb grote bewondering voor je, en voor de snelheid waarmee je het voor elkaar hebt gebokst. Wat goed is, komt snel, het is echt waar. Ik kom nog steeds graag met een groepje naar je workshop, uiteraard los van of ik die bon win;-) veel liefs, Dei

 • M werker 6 november 2013 at 17:04 - Beantwoorden

  Gefeliciteerd ziet er mooi uit.

 • Bernadette 6 november 2013 at 17:28 - Beantwoorden

  Ziet er heel goed uit! Gefeliciteerd met deze mijlpaal.

 • Bernadette 6 november 2013 at 17:33 - Beantwoorden

  Vergeten te melden net waarom ik graag een basis workshop puur & eerlijk koken wil volgen…
  Ik ben gek op kokkerellen en er valt altijd van alles bij te leren.

 • Anushka Teixeira 6 november 2013 at 17:37 - Beantwoorden

  Wow Alessandra! Ik heb diep respect voor jou. Wat geweldig inspirerend om te lezen en wat heb je veel bereikt het afgelopen jaar. Ik hoop spoedig te volgen…

  Liefs, Anushka (zusje van Deirdre)

 • Annelies 6 november 2013 at 18:51 - Beantwoorden

  Hoi Allessandra, eind juni onverwacht de eerste workshop bij jou gevolgd omdat mijn man sinds kort glutenvrij moet eten . Mijn eetpatroon is radicaal veranderd. Ik ben een nog gelukkiger mens. En van verschillende kwalen af. Voor het eerst sinds mijn twaalfde levensjaar (ik ben nu midden 50) gebruik ik helemaal geen allergie medicatie meer!!! Het is een cadeautje 🙂 Ik wens andere lezers veel inspiratie toe. En jou succes met je inspirerende blogs, workshops en liefde voor puur. Als ik de bon win neem ik zeker mijn dochter mee. Zij is nog veel allergischer dan ik.

 • Ellen 6 november 2013 at 20:04 - Beantwoorden

  Ik weet veel van de ayurvedische keuken en misschien kan ik jou inspireren tijdens jouw workshop ;-))

 • Annelies den Hollander 6 november 2013 at 20:37 - Beantwoorden

  Lieverd, wat een prachtige site, gefeliciteerd! xLies

 • Ingrid Blenk 6 november 2013 at 21:04 - Beantwoorden

  Wat een super actie. Een workshop bij jou staat allang op mijn verlanglijstje. Maar er is steeds iets dat geld kost, waardoor ik het niet afgestreept heb kunnen krijgen. Ik heb dus fingers/toes and ears gekruisd dat ik alsebliiiieeeft mee zou mogen doen. Loving.your work!!

 • Joke de Graaf 6 november 2013 at 21:11 - Beantwoorden

  Van harte gefeliciteerd met je prachtige website!
  Purefood, voor mij was het allemaal nieuw. Dankzij jouw recepten is er een wereld voor me open gegaan. Gisteren nog genoten van je boekweit wraps!
  Workshop, ik heb me al aangemeld en kijk er naar uit:-)

 • babette 6 november 2013 at 21:15 - Beantwoorden

  Hi Alessandra,
  Van harte met jou nieuwe website. Ziet er prachtig uit! Ik was bij het paleoweekend in de bieslandsche waar jij ook was. Daar heb je ook al zo veel lekkers gemaakt dus ik hoop dat ik via jou workshop zelf ook meer inspiratie op kan doen.
  Groetjes Babette

 • Dorie 6 november 2013 at 21:54 - Beantwoorden

  Gefeliciteerd Alessandra… Wat een mooie, kleurrijke en inspirerende website! Kan me voorstellen dat je helemaal glimt van trots 🙂 Veel succes gewenst! En ja, ook ik zou het geweldig vinden om de workshop te winnen en daarvan te leren, want die kook-basis van mij….oei, oei. Warme groet!

 • Franca 6 november 2013 at 22:11 - Beantwoorden

  Mooie website, Alessandra!
  Het lijkt me erg leuk om een workshop bij je te volgen…en leerzaam…en lekker…en gezellig…en… en… Hoeveel reden wil je horen? Haha…Veel succes met al je activiteiten in ieder geval!

 • sandry 6 november 2013 at 22:21 - Beantwoorden

  mooie makkelijke site. wil graag “”omturnen””maar vind het nog erg lastig

 • Benedikte 6 november 2013 at 22:37 - Beantwoorden

  Wow meid, ziet er top uit.
  Gefeliciteerd en super veel succes.

 • Marja 6 november 2013 at 22:38 - Beantwoorden

  Van harte gefeliciteerd met je website. Met veel interesse lees ik altijd je nieuwsbrief.sinds februari eet ik anders en tijdens mijn internetzoektocht kwam ik je tegen.
  Veel succes met alles . Hartelijke groet.Marja

 • Leny 6 november 2013 at 22:42 - Beantwoorden

  Proficiat ,mooi reseltaat voor al je werk. Veel succes

 • Nathalie Busscher 6 november 2013 at 22:49 - Beantwoorden

  Mooie site!! Gefeliciteerd! Sinds ik anders ben gaan eten ben ik altijd op zoek naar tips en goede recepten om nog meer uit mijn gezondere leefstijl te halen, de workshop lijkt me een super aanvulling!

 • Bart van den Broek 6 november 2013 at 23:18 - Beantwoorden

  Ziet er prachtig uit Alessandra, ik krijg ineens enorme trek…

 • Tiny van Crey 6 november 2013 at 23:58 - Beantwoorden

  Blij je gevonden te hebben…lekkere recepten!! Prachtige website en veel succes!!

 • Colin Rigter 7 november 2013 at 07:43 - Beantwoorden

  Alessandra, wat een mooi vak heb jij ! Ben al een tijdje bezig met proberen goed te eten. Mijn vrouw probeert mij via haar werk mensen warm te krijgen met de cursus “leren voor je gezondheid”. Ik heb dit een tijd geprobeerd maar ben zelf een behoorlijke kookgek en mis de praktijk, ik zou heeeel erg graag geinspireerd raken door jouw workshop. Je werkwijze spreekt mij heel erg aan. Succes met dit geweldige initiatief, je maakt deze wereld weer een stukje beter. x Colin.

 • Tineke 7 november 2013 at 09:05 - Beantwoorden

  Het lijkt me leuk om zo’n kookworkshop te doen, omdat het sowieso leuk is om samen met anderen te koken, maar ook omdat ik nieuwsgierig ben naar wat ‘pure food’ precies is….

 • Debbie 7 november 2013 at 10:00 - Beantwoorden

  Wat een fijne website. Ik heb net door je receptent gekeken, ziet er allemaal lekker uit! Ik woon sinds een maand op mezelf en ik vind het nog lastig om pure ingredienten te verwerken in gerechten. Wel eet ik veel quinoa, maar ik loop een beetje vast op hoe ik nog meer zou kunnen varieren. Graag zou ik hierover meer willen leren. Zo’n workshop zou daarvoor een mogelijkheid zijn. Ik wens je veel succes met deze website en de workshops die je geeft! Groetjes, Debbie

 • Marjoke 7 november 2013 at 10:27 - Beantwoorden

  Gefeliciteerd, weer een mijlpaal bereikt.
  Een kookworkshop zo ver weg is niet de reden waarom ik reageer. Wel omdat ik blij ben met zo’n prachtige site vol met lekkers, een pure uitdaging!

 • Marianne 7 november 2013 at 10:39 - Beantwoorden

  Wat leuk, weer een nieuw initiatief in Haarlem. De stad gaat steeds meer bruisen! Wordt bovendien steeds gezonder en bewuster.
  Leuk om zo’n workshop in eigen stad te kunnen volgen. Kan wel weer een steuntje in de rug gebruiken. Ben weer een beetje verdwaalt, en wil weernop het gezonde, suikervrije pad komen. Succes met alles.

 • Nelly 7 november 2013 at 10:52 - Beantwoorden

  Mooie site met veel nuttige en leuke info.
  Mijn nieuwe vriend is erg lief en kookt vaak helrijke gerechten voor mij, rekeninghoudend met mijn gezonde eetstijl. Mijn kookkunsten laten nog wel wat te wensen over en het zou leuk zijn als jouw kookworkshop mij een handje kan helpen ook hem eens te verwennen met lekker en gezond eten.

 • Birgit 7 november 2013 at 11:30 - Beantwoorden

  Ziet er mooi uit en ik kan wel wat inspriatie gebruiken

 • bia huizenga 7 november 2013 at 11:51 - Beantwoorden

  Wat een leuke inspirerende site. De recepten zijn zowel gezond als culinair en dat spreekt me aan. Dank daarvoor. Ik ga er een aantal proberen.
  Ik hou ook wel van dat 80/20 principe. Dat geeft ruimte.

 • Stephanie 7 november 2013 at 12:11 - Beantwoorden

  Ik heb nog steeds erg veel moeite met goed en gezond eten maken, het lijkt amper op de manier van eten die ik altijd geleerd heb. Ik zou zo graag leren koken zodat ook mijn echtgenoot het lekker gaat vinden, zodat ook hij gezonder gaat eten!!

 • chantal willems 7 november 2013 at 12:31 - Beantwoorden

  Lijkt me heerlijk om jouw workshop bij te mogen wonen om daarna wellicht het nog eens over te doen onder de Franse zon. Om zo nog meer mensen te ondersteunen op hun weg naar een beter voedings- en bewegingspatroon. Voor jouw workshops maak ik de trip vanuit Frankrijk naar Haarlem met alle plezier 😉

 • Magritha Heddema 7 november 2013 at 14:18 - Beantwoorden

  Wat een geweldige website heb ik vandaag ontdekt! Ik heb diabetes en ben sinds een paar maanden druk doende met het zoeken naar ECHTE voeding. En vandaag heb ik dus iets moois gevonden. Ik wil graag de workshop winnen omdat ik best nog heel veel wil leren. Als ik niet win vraag ik geld voor mijn verjaardag (augustus) en dan kom ik evengoed!

 • Anne van Atten 7 november 2013 at 21:19 - Beantwoorden

  Wauw wat een mooie site! Waarom ik graag de workshop zou winnen? Omdat ik zelf op dit moment zelf heel erg aan het zoeken ben naar de juiste manier van eten en wat voor mij werkt. Daarnaast heb ik thuis nu 2 kookdagen in de week en daar kan ik wel wat inspiratie voor gebruiken! 🙂

 • Hanzo 7 november 2013 at 23:06 - Beantwoorden

  Hoi Allessandra,
  Wat een fijne website! Over een onderwerp waar ik (veel) te weinig van weet. Veel succes met alle plannen. Alle goeds, Hanzo.

 • Jeannet 9 november 2013 at 19:57 - Beantwoorden

  Nadat er bij mij borstkanker is geconstateerd staat mijn leven aan alle kanten te schudden. Bewustwording, voeding, relatie, zingeving, vandaar dat ik enorm geinteresseerd ben in goede voeding en jouw workshop zal mij wat dichterbij brengen in het doolhof aan goede adviezen die er momenteel op internet gezet worden. Het lijkt wel of iedereen bezig is met gezonde voeding nu is het belangrijk om het kaf van het koren te scheiden, jouw website ziet er al super professioneel uit en dat zal vast ook blijken in je workshops. Veel succes en keep up the good work 🙂

 • Karin 11 november 2013 at 11:02 - Beantwoorden

  Sinds afgelopen voorjaar ben ik bewuster gaan eten en me er steeds meer in gaan verdiepen. Als vanzelf verdwenen de overtollige kilo’s bij me, een bijzondere ervaring. Omdat alles nog vrij nieuw en onbekend voor me is kan ik wel wat hulp gebruiken. Een workshop zou voor mij daarom ideaal zijn. daarvoor rijd ik ook graag naar Haarlem, voor mij niet om de hoek…

 • Katrien 11 november 2013 at 12:44 - Beantwoorden

  Lieve Allessandra, wat een prachtige website is het geworden! Kom sowieso heel snel een workshop bij je doen, kan niet wachten als ik deze recepten allemaal zie.. Liefs, Katrien

 • Leonie Verheul 11 november 2013 at 22:33 - Beantwoorden

  Mooie site Alessandra!!

 • Alessandra Cantiniere 21 november 2013 at 17:15 - Beantwoorden

  Bij deze wil ik iedereen heel hartelijk bedanken voor alle lieve, positieve en aanmoedigende berichten. Wow wat is dat stimulerend, geeft een goede boost en ik heb echt zin om er een leuk, informatief en smakelijk platform van te maken! lfs, Alessandra

 • Angèle 27 november 2013 at 19:24 - Beantwoorden

  Zie dit nu pas. Van Harte Gefeliciteerd. Ziet er fantastisch uit.

Leave a Comment