Pure Food Voorjaarsagenda

De afgelopen dagen er hard aan gewerkt om twee spetterende avonden te verzorgen bij Nurks in de Hout in Haarlem. Samen met Cilla Tibbe van Puur Homemade hebben we een volledig menu samengesteld op basis van noten en groente, uiteraard zonder suiker, koezuivel en tarwe.

koken nurks

Twee avonden een volledig vol gereserveerde Nurks met voornamelijk heel tevreden klanten. Wat geeft het een kick als het allemaal weer vlekkeloos verloopt en iedereen weer blij verrast is met wat je kan klaarmaken met groente en kruiden. Alle recepten zullen binnenkort op de sites op te zoeken zijn.

Het menu van Nurks met de vis en vega variant:

nurksmenu april

Het tweedaagse Nurks-avontuur is helaas weer voorbij, maar er komen nog zoveel nieuwe leuke projecten aan, ook daar heb ik weer enorm veel zin in. Deze events zijn naast mijn reguliere bak- en kookworkshops gepland. Die data staan onder kopje workshops  Wie weet zit er iets tussen voor jou…

Agenda Pure Food Coaching:

 

Zondag 13 april Brunch/Lunch bij Bar Wolkers in Haarlem

In samenwerking met Bar Wolkers zal Pure Food Coaching een brunch- en lunchbuffet gaan verzorgen, uiteraard zonder suiker, koezuivel en tarwe.

Haarlem is nog maar een paar maanden een hele leuke plek rijker waar je heerlijk kunt ontbijten, koffie drinken en lunchen. En nu al durven ze het aan om met Pure Food Coaching deze speciale zondag te organiseren met een rijk gevuld buffet met heerlijke zoete en hartige gerechten.

Wil je een keer de luxe havermout, frittata’s, amandelmuffins met hartje van chocola, wraps, salades en veel meer uitproberen?

Inschrijven kan voor twee tijden:

10:00 start brunchbuffet
13:00 start lunchbuffet

Voor het bedrag van 15,- euro kun je diverse gerechten proeven

Reserveren kan via: reserveerbijwolkers@gmail.com of 023-5347524

.wolkers

 

Woensdagavond 23 april Detox Yoga & Diner

Het is bijna lente en tijd voor een ‘grote schoonmaak’!

Tijdens deze workshop draait het allemaal om het reinigen van je lichaam. Helene Kissels van Yogastudio Kleverpark zal aangeven welke yoga houdingen daar ondersteunend bij kunnen zijn. Met welke ademtechniek, ontspanning en meditatie stimuleer je het lichaam om zich van gifstoffen te ontdoen?

Aansluitend een detox food workshop van Puur Food Coaching, waarbij de beginselen van detox food worden uitgelegd. Dit zal gebeuren tijdens een heerlijk diner/proeverij met pure en gezonde detox food!

Het doel van de workshop is dat je bewuster leert omgaan met je lichaam en eetgewoonten.

Grote van de groep zal maximaal 14 personen zijn. Vanaf 19:00.

Onkosten: E 45,00 p.p ( inc. handout met yoga serie en recepten om zelf mee aan de slag te gaan)

Wil je meer informatie of deelnemen aan deze workshop ?
Stuur dan een mail naar: info@yogastudiokleverpark.nl

Yoga_Kleverpark_Logo_kleur 524

 

Zaterdag 24 mei 2014 Yoga and Mind Foodness

Connecting body, mind and food

Een driedelige workshop in samenwerking met Yogadocente Bianca van der Werf bij de Yoga Tempel in Haarlem

Wat is puur eten: Leer hoe je op een eenvoudige manier de overstap kunt maken naar een gezonde leefstijl door puur, eerlijk, liefdevol en bewust eten. Welke producten worden er als puur beschouwd, hoe kun je etiketten lezen. Tips over hoe je dit Yogafood kunt inpassen in je dagelijks leven.

Yoga: Verder zullen we in deze workshop bespreken welke invloed de ademhaling heeft op de spijsvertering. Welke yoga oefeningen de spijsvertering stimuleren en de darmen reinigen. Hoe beïnvloeden stress en emoties de spijsvertering? We bespreken de kracht van positief denken en gaan dieper in op mindful eten.

Proeven: We sluiten de middag af met een mindful proeverij van borrelhapjes/fingerfood uit de Pure Food Cantina zodat je zelf kunt ervaren dat puur en gezond eten niet alleen voedzaam voor je lichaam is maar ook nog eens superlekker! Uiteraard worden al deze hapjes gemaakt zonder gebruik van geraffineerde suikers, tarwe en koemelk.

Lokatie: Yoga Tempel Haarlem

Tijdstip: 13:30-16:30

Kosten : € 39,- inclusief uitgebreide proeverij

Opgeven via: info@deyogatempel.nl

IMG_1847_2

5 & 6 juli Yogafestival Elswout

Dan zal ik samen met cateringbedrijf Keukengeheimen het voorjaar afsluiten op het Yogafestival in Elswout in Overveen met een Pure Food eetkraam en workshops, daar over later meer…

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Comment