Review Cakemix Paleo2go

Het is alweer bijna een jaar geleden dat ik een weggeefactie op deze site had, waarbij ik hele lekkere cake mocht weggeven van Paleo2Go. Nu heeft Paleo2Go ook een kant&klaar mix op de markt gebracht die echt fijn is om in huis te hebben, enige dat je hoeft toe te voegen zijn eieren en kokosvet en dan gebruik ik graag de  gegeurde kokosvet van Amanprana.

IMG_0834

En je weet het het, ik ben niet zo van de pakjes en de zakjes…maar dit pakje kan echt wel door de beugel. Pure ingrediënten waar ik allemaal achter sta. En mijn stelregel “een product met meer dan 5 ingrediënten is al onnatuurlijk” daar blijft dit product precies binnen, gelukkig! En daarbij vind ik de vormgeving van dit pakje ook wel erg leuk en puur, ook best belangrijk.

IMG_0835

En wat was het makkelijk….echt appeltje, eitje….en wat een prachtig cakeje kwam eruit, ook heerlijk van smaak en ik vond het zeker niet te droog (vaak het probleem van kokosmeel), wellicht iets meer vet ingedaan dan op verpakking staat.

IMG_0837

Maar ik kan het natuurlijk ook weer niet laten om verder te experimenteren met de vrij neutrale cakemix, zo heb ik de blauwebessen-vanille variant gemaakt.

IMG_0838

En de walnoten met citroen rasp:

IMG_0839

Conclusie:

De cakemix van Paleo2go is echt fijn om in huis te hebben. Het is wel erg basis, dus wil je het wat spannender maken zal je echt zelf iets toe moeten voegen…noten, fruit, cacaonibs, zaden, kruiden, enz

Leave a Comment