Alvast een terugblikje 2014

In 2014 is Pure Food Coaching echt op gang gekomen, ik heb veel leuke dingen kunnen doen in uiteenlopende samenwerkingen. Inmiddels zijn er al meer dan 350 personen langs geweest voor consulten, workshops en lezingen en ik geniet er nog steeds enorm van. Ik heb enorm veel geleerd van iedereen en dat maakt het zo dynamisch. Elke dag is anders en elke dag leer ik meer over voeding, het lichaam en ook over mezelf. Helaas (voor mezelf) ben ik een type dat niet snel tevreden is en altijd meer wil (schijnt bij perfectionisme te horen;-)), daarom is het af en toe goed om terug te kijken en eens te benoemen wat je allemaal al bereikt en gedaan hebt.

Pure Food Coaching in 2014:

Het jaar begon fantastisch met een artikel in de Libelle. Tien pagina’s over mij en Pure Food Coaching! Echt waanzinnig leuk en leerzaam om samen met een professionele fotograaf dit te mogen maken.

alessandra compositie2

Inmiddels liepen de workshops vol en mijn agenda werd ook goed gevuld met lezingen en consulten. In februari werd ik gevraagd om mee te werken aan de dieetclub van Koffietijd. Daarbij moest ik een Koffietijd medewerker Fleur begeleiden bij de voorbereidingen voor een marathon. Fleur wilde heel graag met pure voeding, vooral zonder geraffineerde suiker, de eindstreep halen. En dat is gelukt!

IMG_6084

Vervolgens heb ik ook nog meegewerkt aan een artikel over Isa Hoes en het belang van pure voeding bij depressie, naar aanleiding van haar boek ” Toen ik je zag”. Samen een dag koken met recepten uit mijn workshop. Ondanks dat ze heel veel weet over gezonde voeding heb ik haar nog kunnen verrassen (met de spirelli)

Isa hoes courgette spaghetti

Met mijn workshop/lezing “Gezonde levensstijl…waar begin ik” en “Een gezonde levensstijl met kinderen…waar begin ik” heb ik op meerdere festivals gestaan. Geweldig om te doen en gelijk de feedback van de zaal krijgen. Ook de workshops in kleine groepen is heel leuk om te doen. De interactie is het groots en er valt heel veel van elkaar te leren.

De grote groepen bij de Puur Weekenden zijn ook heel inspirerend. Samen met Cilla van Puur Homemade en Danielle hebben we dit jaar twee Puur Weekenden georganiseerd in de prachtige landelijke omgeving van Delft. Een weekend lang koken, yoga en ontspannen is dan ook iets waar ik zelf ook graag naar toe zou willen gaan als deelnemer.

IMG_1098

En dan de geweldige avonden bij Nurks in de Hout waarbij ik samen kook met Cill Tibbe van Puur Homemade. Een 3 gangen menu op basis van Puur en Lekker eten voor 45 personen in restaurant Nurks in de Hout in Haarlem. Wat geeft het een enorme kick om alles tot in de puntjes voorbereid te hebben en als een avond vlekkeloos kan verlopen.

koken nurks

Yoga is ook echt een wezenlijk onderdeel geworden van mijn leven in 2014. Elke dag doe ik mijn yogaoefeningen en ben ook lid geworden van een yogaschool. Van daaruit heb ik samen met  yogadocenten verschillende yoga & voedingsworkshop ontwikkeld.

yoga en food klein

 

Conclusie:

Het jaar 2014 heeft me enorm veel goeds gebracht. Ik heb veel dingen ondernomen en uitgevoerd, waarvan ik in 2013 nooit had durven dromen dat ik dat zou doen. Het is fijn om dat even op een rijtje te zetten. Juist op de momenten dat je denkt dat er niet zoveel gebeurd en het leven een beetje op automatische piloot loopt. Ik ben trots op bovenstaande rijtje en ga daar nu in alle rust van genieten. In 2015 komen vast weer allemaal leuke mensen en dingen op mijn pad. Met een open vizier ga ik de toekomst in….

Alvast een heel mooi en gezond 2015 toegewenst!

Liefs, Alessandra

 

1 Comments

  • Margot 29 november 2014 at 21:16 - Beantwoorden

    Lieve Aleesandra,
    Wat leuk dit bericht van je te lezen!
    GEFELICITEERD, want dit heb jezelf tot stand gebracht! Ga zo door het komende nieuwe jaar en blijf ervan genieten, dat vind ik zo leuk aan jou! Je blijft nieuwtje dingen doen. Liefs Margot

Leave a Comment