weggeefactie: 5 bakmixen Le Bonbon Franc

Paar weken geleden heb ik een review geschreven over de spinazie powertaart van Le Bonbon Franc. Het was een verrassende taart geworden die door het testpanel (lees mijn gezin en vrienden) enorm gewaardeerd werd. Daarna heeft mijn dochter met een vriendin de Willie Wortelcakejes gemaakt en die waren ook echt super lekker en heel makkelijk om te maken. Le Bonbon Franc heeft ook nog Crepes, Brownie en Kaneel haver koekjes in hun assortiment. Alle 5 de bakmixen bestaan alleen uit 100% natuurlijke producten en gezoet met kokosbloesemsuiker.

IMG_1921

Pure Food Coaching mag alle vijf de bakmixen weggeven! Super leuk, want het is echt een prachtig Hollands merk, dat uitsluitend werkt met producten waar ik achter sta. En dat verdiend wel wat meer aandacht.

Wat kun je doen om deze bakmixen te winnen:

  • Deel dit bericht op FB
  • Like Pure Food Coaching op Facebook
  • Like Le Bonbon Franc op Facebook
  • En laat hieronder een leuk berichtje achter over welke bakmix je graag zou willen uitproberen.

Volgende week zaterdag wordt de winnaar bekend gemaakt en voor de feestdagen heeft de winnaar de bakmixen in huis, hoe leuk is dat!

Succes en heel fijn weekend!

Liefs, Alessandra

En heb je niet gewonnen? Bestel je favoriete mix bij www.bonbonfranc.com en je hebt het altijd in huis voor onverwachte zin in lekkers.

31 Comments

 • sabrina 28 november 2014 at 18:26 - Beantwoorden

  Welke wil ik niet proberen?
  Vanavond met mijn beste vriendin een bakavond om nieuwe recepten uit te proberen. Van zo’n avond wil ik best een traditie maken om dat vaker te doen dus kan ik mooi jullie producten testen!
  De spinazie taart zal als eerste getest worden en mijn vriendin zal de brownie wel op nummer 1 hebben haha.

 • Anouk 28 november 2014 at 18:32 - Beantwoorden

  Dat klinkt superlekker!! Ik ben de laatste tijd regelmatig gezond aan het bakken en veel nieuwe dingen aan het uit proberen. Kant en klare mixen lijken mij echt ideaal, vooral ook om mijn zus en vriendinnetjes te besmetten met dit gezonde bakvirus!

 • Josephine 28 november 2014 at 18:40 - Beantwoorden

  Oop mijn todo lijstje staat al heel lang wortelmuffins of cake. Het is er nog steeds niet van gekomen, dus zou mijn voorkeur naar Willy Wortelcakejes gaan.

 • Doetie 28 november 2014 at 19:10 - Beantwoorden

  Moeilijk kiezen als je ze allemaal wel wil proberen……………….. de feel good brownie is toch de favoriet. Mocht ik winnen dan ga ik mijn collega’s trakteren op zelf gebakken gluten vrije lekkernijen.

 • Karin 28 november 2014 at 19:26 - Beantwoorden

  Wat een leuke mixen, ik kende het nog niet.
  Ik zou de Feel good brownie wel willen proberen, de anderen lijken me overigens ook dikke prima, maar ik kan wel even wst Feel Good gebruiken momenteel…

 • martine 28 november 2014 at 20:13 - Beantwoorden

  Ieneminemutte…. kaneel haver koekjes bakken lijkt me een mooie uitdaging!! Mijn voedingspatroon is de laatste tijd behoorlijk op de schop gegaan (lees: bewust en verantwoord..maar ook vooral toch lekker eten) en ik ben nog wat zoekende wat koekjes betreft.

 • Thalia 28 november 2014 at 20:38 - Beantwoorden

  Kaneel haver koekjes! ! Ow die lijken me echt heerlijk om uit te proberen! Oftoch de feel good brownies? Hmm ♡ Ik kan iig wel wat feel good healthy stuff gebruiken …

 • Gonny 28 november 2014 at 22:14 - Beantwoorden

  Cinnamon Oat Cookies

 • Heidi Claassen 28 november 2014 at 22:43 - Beantwoorden

  Mijn zoon is 23dec jarig en ik zou met de wortel cakjes graag iets wat superlekker en tegelijk niet slecht voor je is op tafel zetten. Wat een feest!

 • Debby 29 november 2014 at 06:57 - Beantwoorden

  deze zoetekauw is heel erg nieuwschierig naar de Willie wortel cakejes.

 • Loes 29 november 2014 at 10:54 - Beantwoorden

  Wauw! Zeker het kersje op de taart, deze uber healthy bakmixen, krijg al helemaal de bakkriebels

 • Xandra 29 november 2014 at 11:05 - Beantwoorden

  De haver kaneel koekjes lijken mij erg lekker. Haverkoekjes staan nog steeds op mijn to do lijstje. Wellicht kan ik die met zo’n heerlijke en gezonde bakmix sneller van mijn lijstje afstrepen

 • Eveline 29 november 2014 at 14:44 - Beantwoorden

  ik zou alles wel willen proberen! Altijd leuk nieuwe producten maar de feel good brownie dan misschien als eerste!

 • Monique 30 november 2014 at 14:03 - Beantwoorden

  Je review over de spinazie powertaart gelezen en als ik toch wel iets mis in mijn gezonde levenstijl dan is het spekkoek. Dus wil graag zelf uitproberen dat die bakmix ook echt naar spekkoek smaakt 🙂

 • Rebecca 30 november 2014 at 18:23 - Beantwoorden

  Klinkt goed zeg! Alleen al door de benamingen wordt je er nieuwsgierig naar! Ik wordt sowieso altijd blij van gezondere alternatieven dus ook leuk voor als traktatie voor op school.
  Ben benieuwd!!

 • Loes Hartman 30 november 2014 at 18:28 - Beantwoorden

  Deze bakmixen klinken wel heel erg lekker zeg! De spinazie powerrrrrrtaart klinkt echt heel bijzonder, ben super benieuwd hoe deze smaakt en of ik mijn zoontje van 7 jaar ermee kan verleiden;-) Als ik de bakmixen zou winnen dan ga ik ze samen met een vriendin proberen, gezellig samen bakken, my favorite thing to do!

 • Gerty 30 november 2014 at 18:59 - Beantwoorden

  Spinazie powertaart!!! Ohhh die wil ik wel uitproberen in de theetuin komend jaar, ik heb al een verrassende bloemkool citroen taart op de kaart, deze past zeker in het concept!!!

 • Gerda 1 december 2014 at 13:21 - Beantwoorden

  Ik zou alles wel willen uitproberen, wat verrassend allemaal. Als ik melen zou winnen plaats ik wat op mijn blog Glutenvrijhoorterbij.blogspot.com Lekker glutenvrij genieten.

 • AnnemiekeV 1 december 2014 at 15:48 - Beantwoorden

  Ik ben ook benieuwd naar alles, maar die spinazie-power lijkt me heel bijzonder. Ik denk dat ik daarmee zou beginnen. En ook zo fijn die samenstelling.Kan je met een gerust hart gebruiken! 🙂

 • Deirdre 1 december 2014 at 22:30 - Beantwoorden

  Oeh….allemaal heerlijk. Maar bovenal craving for the spinazie powerrrrr taart! X

 • Isabelle 2 december 2014 at 11:41 - Beantwoorden

  Alhoewel ik eigenlijk niet kan kiezen……ga ik denk ik toch voor de spinazie powerrrtaart 🙂

 • Anita 2 december 2014 at 13:21 - Beantwoorden

  Wat zou het leuk zijn als ik voor mijn dochter, die een glutenvrij dieet heeft van die heerlijke brownies zou kunnen maken. Ze is erg gek op dat lekkers, dus wil ik heel graag Feel Good Brownies voor haar maken

 • Edwards 2 december 2014 at 14:54 - Beantwoorden

  Wil ze allemaal wel proberen.Klinkt allemaal heerlijk.Als ik echt moet kiezen kies ik voor Willie Wortelcakejes ben erg benieuwd.100% natuurlijk en gezoet met kokosbloesemsuiker. klinkt super eerlijkheerlijk.

 • Carla 2 december 2014 at 15:17 - Beantwoorden

  ohhh heel graag de Willie Wortel

 • Laura 2 december 2014 at 15:30 - Beantwoorden

  De spinazie powertaart lijkt me heerlijk!

 • siegried 2 december 2014 at 15:54 - Beantwoorden

  hey,
  Ik weet niet wat ik moet kiezen… Maar als ik het pakket zou winnen zou ik er een grote strik rond doen en aan de mama van mijn vriend cadeau doen. Zij vind het moeilijk om voor mij te koken omdat ik een hele hoop voedselallergieën heb. Ze kookt graag dus ze zit er een beetje mee dat ze niet ‘gewoon’ eten voor mij kan klaarmaken. Het zou alvast leuk zijn om haar kennis te laten maken met lekkere, gemakkelijke alternatieven, zonder van die ‘rare hippie dingen’. alhoewel ik spinazie-worteltaart wel heerlijk hippie vind klinken 😉

 • Marijke Voorhorst 2 december 2014 at 18:57 - Beantwoorden

  :-). Ik ga voor de spinazie-power! Lekker in aanloop naar de feestdagen!

 • tessa 2 december 2014 at 19:21 - Beantwoorden

  Het lijkt mij super lekker en leuk om te proberen en lekker om te eten.

 • Petra 2 december 2014 at 20:16 - Beantwoorden

  hmmm, eigenlijk klinken ze allemaal wel heel erg lekker, maar mijn voorkeur gaat toch uit naar de spinazie- power. Dit lijkt mij heel erg lekker, maar ook moest ik wel een beetje lachen om de naam, het deed mij aan Popeye denken….leuk is deze actie!

 • Rita 3 december 2014 at 11:03 - Beantwoorden

  Klinkt allemaal erg lekker! Ik zou zeggen jullie mogen een keuze maken, zo laat ik mij lekker verrassen!

 • Xandra 3 december 2014 at 22:10 - Beantwoorden

  Oei moeilijk kiezen hoor! Ik zou voor de Cinnamon Oat Cookies of de Willie Carrotcake gaan!

Leave a Comment