Weeggeefactie: Just Nuts!

In april is er weer een Puur Weekend, een weekend vol kookworkshops, yoga en ontspanning. Een van de sponsors van dit weekend is Just Nuts, zij verzorgen de tussendoortjes die helemaal passen binnen ons concept.

Just Nuts is een van de eerste merken die met dit heerlijke pure product het grotere publiek heeft weten te bereiken door de grotere supermarkt ketens ervan te overtuigen dat men niet alleen maar onverantwoord snoep wil zien liggen bij de kassa’s maar ook een reep of zakje waar je gewoonweg de lekkere trek even mee stilt zonder je schuldig of naar te voelen van de toegevoegde suikers en vetten. Ik moet bekennen dat ik regelmatig een zakje meegraai bij het boodschappen doen of op het station, om zo even tot het avondeten mijn knorrende maag te temmen. En het werkt, het is gezond en ook nog lekker!

IMG_2625

Van JustNuts mag ik een heel pakket weggegeven met zakjes en repen. Een fijne voorraad voor tussendoor, onderweg of bijv. na het sporten.

In het pakket zitten:

  • 2x cashew cranberry zakjes
  • 2x hazelnoot kokos rozijnen zakjes
  • 2x appel kaneel repen (met spelt)
  • 2x cranberry amandelen en dadels (met spelt)

IMG_2628

Hoe kun je dit fijne pakket bemachtigen:

  • Like de Facebook pagina van Just Nuts
  • Like Pure Food Coaching op Facebook
  • Deel mijn weggeefactie bericht op facebook
  • Zet hieronder in een reactie waarom jij graag dit pakket met repen en zakjes zou willen winnen.

Volgende week woensdag (20 januari) wordt de winnaar bekend gemaakt.

Succes!

41 Comments

 • hetty 14 januari 2015 at 07:23 - Beantwoorden

  Ik zou t graag winnen omdat ik vanaf 1 januari samen met mijn dochter ben begonnen met clean eating. Dit gaat super goed, mede ook Door gezonde noten als tussendoortjes. Deze heb ik nog niet gezien bij ons in de supermarkt maar we willen ze heel graag uittesten.
  Groetjes

 • Nienke 14 januari 2015 at 07:43 - Beantwoorden

  Leuk en lekker! Wij houden van noten hier thuis. Ook onze dochter van 4 is er dol op. Kan ze ook eens een zakje mee naar school nemen!

 • janna van aalderen-de waard 14 januari 2015 at 08:08 - Beantwoorden

  Ohhh wat lijkt me dat een (h)eerlijke traktatie!

 • Liesbeth 14 januari 2015 at 08:40 - Beantwoorden

  Om mijn puberende zoon te laten proeven dat zonder suiker ook heel erg lekker kan zijn!!

 • Mieke 14 januari 2015 at 08:46 - Beantwoorden

  ik zou dit graag winnen voor mijn dochter. Zij is hier dol op. Als ze ziet dat papa een zakje meeneemt als hij gaat fietsen, wil zij er ook een. De repen ken ik nog niet. Die zouden ideaal zijn om mee naar school te nemen!

 • Sandra 14 januari 2015 at 08:46 - Beantwoorden

  Heel benieuwd naar Justnuts!

 • Daphne 14 januari 2015 at 08:53 - Beantwoorden

  Ben sinds 1 jan bewust het eten van ons en onze vier kinderen aan het veranderen naar suiker vrij en gezond maar het is nog best moeilijk om lekkere tussendoortjes te vinden voor de kinderen du dit is dan weer een stapje in de goeie richting Gr Daphne

 • Marguerita 14 januari 2015 at 09:17 - Beantwoorden

  Een verantwoorde snack voor ons, maar ook voor de kids. En makkelijk mee te nemen tijdens een uitstapje! Ik maak graag kans

 • Chris 14 januari 2015 at 09:21 - Beantwoorden

  Sedert vorig jaar ben ik intensief ‘healthy’ foodblogs aan het volgen en haar er heerlijke gezonde gerechten uit. Aangezien ik ook probeer om zo gezond mogelijk te snacken zijn deze JustNuts dus meer dan welkom om uit te testen! 😀 (btw, jouw amandelcrackers zijn een topper en heb die al een paar keer gebakken!)

 • Karin 14 januari 2015 at 10:31 - Beantwoorden

  Dit pakket zou ik wel graag winnen omdat alles van JustNuts simpelweg erg lekker is en ideaal zijn om mee te nemen! 🙂

 • Jacqueline 14 januari 2015 at 10:39 - Beantwoorden

  Gezonde tussendoortjes kan je nooit te veel hebben !
  Vooral als ze zo lekker zijn !

 • A. Langeveld 14 januari 2015 at 10:51 - Beantwoorden

  Ik zou het graag willen winnen, want ik vind het heel moeilijk om lekkere en gezonde tussendoortjes te vinden. Ik eet gluten en lactose vrij vanwege ziekte.

 • Ellen van der Vijgh 14 januari 2015 at 10:59 - Beantwoorden

  Dat lijkt me heerlijk om te winnen.
  Ik ben een grote noten fan en met die leuke zakjes zal het wellicht mijn vier kinderen ook aanspreken. Kan ik hen ook een lekker tussendoortje voorzetten in een leuke verpakking ipv al het ongezonde lekkers.

 • Anita H. 14 januari 2015 at 12:44 - Beantwoorden

  Ik ben heel erg van de gezonde voeding en deze repen en zakjes zijn natuurlijk reuze handig om mee te nemen voor onderweg.

 • carla splinter-de zwart 14 januari 2015 at 16:10 - Beantwoorden

  Super handig voor onderweg met kids!

 • Ling Choi 14 januari 2015 at 16:11 - Beantwoorden

  Dat zijn heerlijke verantwoordelijke nootjes. De lekkerste snacks die ik ken en kan je smikkelen zonder schuldgevoelens!

 • Anne David 14 januari 2015 at 16:45 - Beantwoorden

  De cashew cranberry is perfect voor in de muesli van m’n vriend en de repen zijn een ideaal tussendoortje voor op het werk.

 • monica Disseldorp 14 januari 2015 at 18:16 - Beantwoorden

  Ik zou dit graag willen winnen omdat er voor mij door mijn medicatie weinig lekkers is wat ik echt kan en mag hebben

 • Menke van Weerden 14 januari 2015 at 19:15 - Beantwoorden

  De just nuts zijn heerlijk en eerlijk biologisch,
  voor mij de perfecte keus in tussendoortjes.

 • liesbeth 14 januari 2015 at 19:23 - Beantwoorden

  Een heerlijk verantwoord tussendoortje waar ik lekker veel energie uit kan halen. Als juf op de basisschool heb ik dat met 25 kids in de klas wel nodig. Ennn. .. De juf is zo een gezond voorbeeld voor de kinderen.

 • Liesbeth B. 14 januari 2015 at 19:52 - Beantwoorden

  Heel benieuwd ben ik naar de JustNuts-repen! Ik probeer weer wat “gezonder” te leven en op mijn werk meer water te drinken. Als tussendoortje passen de JustNuts-producten perfect, dan kan ik verantwoord snacken op mijn werk 🙂

 • Danny 14 januari 2015 at 20:23 - Beantwoorden

  Ik ben elk weekend druk bezig met mountainbiken. Ik verbrand veel calorieën en die wil ik er met ongezond eten natuurlijk niet weer meteen bij eten. Just Nuts is gezond, lekker en makkelijk mee te nemen voor onderweg. Dit pakketje komt dus heel goed van pas bij het fietsen.

 • Theresia 14 januari 2015 at 20:40 - Beantwoorden

  Ik eet de hele dag door daarom is Just Nuts zo lekker, want het is een verantwoord en gezond tussendoortje. Ik stop ze dagelijks in mijn tas naar het werk en ik geniet er echt van als ik ze eet. Mijn collega’s kijken soms met jaloerse ogen mijn kant op, omdat ik weer zo’n lekkere reep naar binnen werk. Als ik dit pakketje win krijgen mijn collega’s ook wat.

 • Dorien 14 januari 2015 at 21:49 - Beantwoorden

  Heerlijk! Ik geef het graag aan mijn kinderen mee naar school. Leuke site en Facebookpagina. Blijf graag op de hoogte. Ik ben niet tarwe/zuivel/suikervrij maar wel bewust bezig met eten. Met opgroeiende kinderen vindt ik dat heel belangrijk. Puur koken, bakken en gezonde tussendoortjes. Ik maak graag kans, mijn kinderen zijn dol op noten en die leuke zakjes zullen ook zeker ‘scoren’ bij ze :-)!

 • Vivian 14 januari 2015 at 21:53 - Beantwoorden

  Het lijkt me heerlijk! Eerlijk gezegd heb ik het nog nooit geprobeerd maar nu ook onze kleinste kanjer op de basisschool zit lijkt het me ideaal om het de boys mee te geven (school, werk enz)! Groot en klein zal hier van smullen dat weet ik zeker. Ben erg nieuwsgierig geworden naar Just Nuts! In de tijd van nu wordt je steeds bewuster van gezonde tussendoortjes, puur en gezond eten enz enz. Ik wil daar graag aan meedoen en ben me nog aan het oriënteren…waag graag een kansje!

 • Eva Laura 15 januari 2015 at 10:09 - Beantwoorden

  Heerlijk en gezond ! Ik loot graag mee.

 • Pauline 15 januari 2015 at 11:06 - Beantwoorden

  Kind met ADD, die het al lastig heeft met zijn concentratie op school EN thuis en daar zo enorm zijn best voor doet, dat hijzelf weleens energie tekort komt. Ik gun hem zijn pakketje JUSTNUTS!!!

 • chantal 15 januari 2015 at 13:00 - Beantwoorden

  ik zou heel graag winnen omdat ik veel waarde hecht aan gezonde voeding. ik werk in een sportcentrum en zoek ook altijd handige, gezonde producten om mijn klanten te adviseren.

 • Rob 16 januari 2015 at 10:59 - Beantwoorden

  Ik zou graag winnen omdat ik men voornemens wil waarmaken met deze lekkere snack!

 • Valda 16 januari 2015 at 17:02 - Beantwoorden

  Just Nuts Is altijd GENIETEN!

 • edwards 16 januari 2015 at 18:02 - Beantwoorden

  Lekkere snack lekker gezond,kan ik zeker goed gebruiken heerlijk als tussendoortje hmmmmm

 • gwen 16 januari 2015 at 20:08 - Beantwoorden

  Ik ben 16 dagen aan de slag nu met oervoeding, suikervrij eten. Het bevalt top! Dit sluit hier gied bij aan.

 • Floor Sax-Roelofs 19 januari 2015 at 12:27 - Beantwoorden

  Voor mijn man. ik zit in een wat strengere fase en kan hij toch nog lekker wat snacken!

 • linda 19 januari 2015 at 12:57 - Beantwoorden

  Lijkt me heerlijk! Probeer m’n zoontje verantwoorde tussendoortjes te geven en zelf natuurlijk ook. Helemaal nu ik in verwachting ben wil ik zo min mogelijk toegevoegde suikers eten.

 • wendy 19 januari 2015 at 13:59 - Beantwoorden

  Mijn zoontje gaat vanaf volgende week 2 keer in de week overblijven op school…en alleen verantwoorde tussendoortjes zijn toegestaan…dus zou dit pakket mooi uitkomen …. zo word overblijven voor hem een feest…

 • Monique 19 januari 2015 at 18:15 - Beantwoorden

  Ik zou t graag winnen omdat mijn dochter nu eindelijk uit zichzelf steeds gezonde snacks meeneemt naar school en zij zelf vaak rozijnen en nootjes in een bakje meeneemt. Helaas zijn de rozijnen en nootjes bijna op. Dus dat zou fijn zijn als we just muts zouden winnen. Want mama vind deze snacks natuurlijk ook niet te versmaden.

 • Monique 19 januari 2015 at 18:16 - Beantwoorden

  ik zou just nuts gaan als ik deze just nuts actie zou winnen;-)

 • Hans en Marjanneke 20 januari 2015 at 08:05 - Beantwoorden

  graag willen wij dit pakket winnen. om aan onze dochters te bewijzen dat je met een koemelk eiwit allergie toch lekker kunt eten!

 • Esmeralda Groenland 20 januari 2015 at 20:00 - Beantwoorden

  Ik ben gek op noten en zou heel graag just muts willen proberen.

 • L.Burkhardt 23 januari 2015 at 20:44 - Beantwoorden

  Tja….Waarom, waarom?
  waarom niet?

 • Jans 29 januari 2015 at 22:16 - Beantwoorden

  Omdat ik sinds niet al te lang geleden noten ben gaan eten (ze waren eerst ‘verboden’ voedsel voor mij..) en ik wat aan móét komen. Dit schijnt een gezonde manier te zijn :). Een duw in de juiste richting voor mij dus, dank voor de kans!

Leave a Comment