weggeefactie: Cadeaubon workshop!

Precies een jaar geleden werd het tijd om als voedingscoach ook online te gaan met een eigen website. Wat was het spannend. Een jaar lang had ik al op Facebook recepten, tips en tricks gedeeld op gebied van gezonde voeding, zonder suiker, zuivel en tarwe. Helaas is facebook een vluchtig medium en worden je berichten niet goed teruggevonden, daarom was het goed om een site te maken waar alle recepten en informatie makkelijk terug te vinden zijn.

Mijn site begon met de succesvolle weggeefactie van een tegoedbon* voor een workshop naar keuze van Pure Food Coaching. En die actie wil ik graag, een jaar na dato, weer herhalen.

Wat moet je ervoor doen:

  • Like dit bericht
  • Deel het bericht op FB (niet onder dit bericht, want dan kan ik niet zien wie gedeeld heeft ;-))
  • Laat in een berichtje je favoriete recept van de site achter, graag hoor ik ook waarom.

De winnaar wordt bekend gemaakt bij het behalen van 4000 likes voor Pure Food Coaching, nog 50 te gaan…

Ben heel benieuwd naar jullie reacties en wellicht zie ik een van jullie in 2015 bij een workshop en gaan we samen je favoriete gerecht maken!

Liefs, Alessandra

 

 

 

* De bon is voor een basis- of bakworkshop en geldig tot juni 2015

 

 

 

11 Comments

 • Marianne Führen-Smits 17 november 2014 at 12:13 - Beantwoorden

  Op dit moment zijn de zachte pompoenkoekjes mijn favoriet. Omdat ik de rozijnen eruit laat, kan ik ook ns een “koekje” snoepen zonder dat het zoet is.

 • Annemieke Veldhuizen 17 november 2014 at 12:39 - Beantwoorden

  Ik heb zoveel favoriete gerechten/recepten. Het liefst kook en bak ik hartig. Stoofschotels zijn favoriet, maar ook het zelf maken van paleowraps of paleokoekjes/taarten vind ik leuk. Dat laatste hoeft dan natuurlijk ook weer niet per se hartig te zijn ;-). Daarnaast kook ik graag volgens het seizoen.

  Groetjes, Annemieke

 • Jeanette 17 november 2014 at 14:47 - Beantwoorden

  Enorm genoten van de overheerlijke pompoensoep.
  Pompoen uit eigen tuin. Het recept is gemakkelijk en super fijn te bereiden en goddelijk lekker.
  Zelf heb ik er nog wat citroenrasp aan toegevoegd.
  Dank je wel voor je inspiratie!
  We hebben gesmuld.

  Groetjes van een mede kook liefhebster,

  Jeanette

  ( ps .. lijkt me leuk om je te ontmoeten! )

 • Gonny 18 november 2014 at 14:23 - Beantwoorden

  Die Sinaasappel Pompoensoep ga ik binnenkort maken. Er wordt “as we speak” een nieuwe keuken geplaatst en kan er nu nog niet in koken. Maar zo’n soep klinkt heerlijk. Zeker voor een gember-fan als ik.

 • Heidi 18 november 2014 at 15:19 - Beantwoorden

  het quinoa vruchten ontbijt vind ik geweldig. Heb regelmatig quinoa over en dit is een duurzame oplossing! Eet meestal havermout met kaneel en amandel melk, en dit past dus helemaal in mijn straatje 🙂

 • Danielle 19 november 2014 at 08:38 - Beantwoorden

  De choco bonbonnetjes van je moeder… JEAH!!

 • Andi Rouwenhorst 23 november 2014 at 21:55 - Beantwoorden

  De sinnasappel-pompiensoep lijkt me heerlijk. Ik zal het binbenkoort koken.

 • Gerda middelham 24 november 2014 at 10:48 - Beantwoorden

  veel recepten zijn heerlijk. Het quinoa vruchtenontbijt maak ik heel veel. Een genot zeker omdat ik een glutenallergie heb. De courgette venkelsoep is voor de lunch super met een restje quinoa in een salade. Wat eten we weer heerlijk en super gezond

 • Karin 24 november 2014 at 13:24 - Beantwoorden

  De aubergine-kikkererwtensoep.
  Lekker en eens een heel ander soepje dan we gewend waren. 🙂

 • fineke selles 24 november 2014 at 16:45 - Beantwoorden

  Gisteren de heerlijke pompoen speculaas taart gemaakt. heel gemakkelijk en smaakt heerlijk.. als variatie nootjes en rozijnen door het beslag gedaan.
  groot succes

 • Kaatje 24 november 2014 at 21:24 - Beantwoorden

  De pompoenmuffins, heerlijk!

Leave a Comment