Review: Powertaart van Le Bonbon Franc

Jullie weten dat ik niet van pakjes en zakjes houd, liefst maak ik alles zelf en vind ik het echt belangrijk om exact te weten wat er in mijn eten zit. Soms zwicht ik toch voor een zakje, niet uit gemakzucht, maar uit pure nieuwsgierigheid. Toen mij gevraagd werd om een product te testen en reviewen van Le Bonbon Franc, was ik gelijk gecharmeerd van de glutenvrije Powertaart met spinazie…hoe zou die er uitzien en vooral….hoe zal deze smaken?

De bakmixen van Le Bonbon Franc zijn allemaal glutenvrij, suikervrij, lactosevrij en 100% natuurlijk. Na grondige studie van de ingrediënten was ik overtuigd dat deze producten prima in mijn straatje passen. Ik ging dus aan de slag met de Spinazie Powertaart. Aan het zakje moet je nog best veel toevoegen om een compleet pakket te krijgen..in dit geval wortelen, eieren, amandelmelk, kokosmelk…prima, maar je moet ze maar net in huis hebben…

De gebruiksaanwijzing spreekt voor zich en is super makkelijk, uiteindelijk moet het een spinazie laagjes taart worden met wortelcreme ertussen.

IMG_1505

Ik moest wel even puzzelen met de vorm. liefst had ik een grote taart gemaakt, maar daar had ik de vorm niet voor, enige vorm die ik kon vinden op dat moment waren de hartjes, dus dan maar hartjes (koken is constant improviseren ;-))

Met kokosrasp eroverheen zagen ze er super aantrekkelijk uit.

IMG_1507

En dan natuurlijk de smaak. Met een testteam van 6 personen (variërend van ervaren gezonde eters tot anti gezonde eters) hebben we met aandacht gegeten. En echt iedereen vond het super lekker…de cake heeft iets weg van spekkoek/eierkook en de wortelkaneel crème is een heerlijke frisse aanvulling. De ervaren suikerlozen vonden het wat zoet, maar daar waren de kinderen (die inmiddels ook een vrij lage zoet-inname hebben) juist weer erg blij mee. De spinazie is niet echt terug te vinden, behalve in de kleur, wat ook niet heel erg is. De taart is wel erg voedzaam en een klein stukje is meer dan genoeg.

IMG_1504

Conclusie:

Een heerlijke bakmix van een echte Power Taart, waar je wel wat voor in huis moet halen om hem compleet te maken. De taart heeft 100% natuurlijke ingrediënten en dat proef je echt terug. Een smaakvolle en voedzame taart. Echt leuk om te proberen!

De bakmixen zijn te koop via www.bonbonblanc.com

1 Comments

Leave a Comment