Weggeefactie MadeGood pakket!

Voor mijn doen heb ik even lang niets van me laten horen. Voor de zomer erg druk gehad met workshops, consulten en voorbereidingen voor het Puur Weekend, dat heeft me doen besluiten om even de stekker eruit te trekken en genieten van mijn vakantie met mijn gezin (met beperkt wifi).

Voordat ik met vakantie ging schreef ik nog dat ik van biologische notensite FOOD is GOOD een paar super gezonde biologische noten-fruit reepjes van Madegood mocht testen en ook nog een heel setje mag weggeven.

Noten/fruit reepjes testen op vakantie is geen enkel probleem, normaal gesproken ga ik al niet de deur uit zonder een noten reep. Of ik nou een dag naar het strand ga, een wandeling maak of de stad in….het is vaak net even een redding als ik me flauw voel en er echt geen eten om me heen te verkrijgen is waar ik gelukkig van wordt.

En ik heb ze met liefde getest deze vakantie, helaas niet alleen, want bij het openen van elk reepje zag ik de smachtende ogen van mijn gezin die ook graag een stukje wilde. Dus de testjury bestond uit meerdere personen.

foto 2-1

Wat gelijk opvalt aan deze repen is dat de ingrediënten nogal grof zijn gelaten, waardoor je een lekkere bite behoud. Dit in tegenstelling tot vele noten en fruit repen die helemaal tot moes zijn gemalen (vaak met veel dadel) waardoor ze erg zoet zijn. Dat was dus al een prettige bijkomstigheid, ze zijn niet overdreven zoet. Doordat de ingredienten zo puur zijn is zijn de smaken ook niet heel erg uitgesproken, de smaken zijn Chia & Berries, Almond Abicot, Cherry Pecan en  Brazil Nut Orange. Ik had me verheugd op de Cherry Pecan…weer eens wat anders, maar de Brazil Nut Orange is voor ons (unaniem) de winnaar.

foto 1-2

 

Wat moet je doen voor zo’n heerlijk Made Good Pakket:

Wil je ze ook testen, laat dan hieronder een berichtje achter. Ik hoor graag waar jij een fruit/noten reep mee naar toe neemt en waarom.

De ontvanger van het MadeGood pakket met vier smaken wordt volgende week maandag bekend gemaakt.

Ben heel benieuwd naar jullie reacties en bericht delen mag altijd.

Liefs, Alessandra

62 Comments

  • overthuis.nl 4 augustus 2014 at 08:50 - Beantwoorden

    Ik ben gek op mueslirepen en ik maak ze graag zelf, zodat ik weet wat er in zit. Toch is het ook wel handig om ze kant-en-klaar te kunnen pakken en deze zien er heerlijk uit! Ik neem ze altijd mee naar mijn werk als tussendoortje. Ga zo door met je site, geniet er erg van!

  • Anna 4 augustus 2014 at 09:11 - Beantwoorden

    Ik ben redelijk vaak onderweg en ik kom vaak op plekken, waar het moeilijk is om gezonde dingen te vinden, zelf maken is natuurlijk een optie, maar kant en klaar en dan zo lekker en gezond, is geweldig. Dus voor in de auto, of als ik een lange wandeling maak.

  • Nicole 4 augustus 2014 at 19:10 - Beantwoorden

    Voor mijn man die sinds kort glutenvrij (zijn deze repen toch?) moet eten, een uitdaging wanneer we op vakantie gaan. Zou leuk zijn voor hem om dit uit te proberen 🙂

  • Anita H. 4 augustus 2014 at 21:41 - Beantwoorden

    Dat zijn fijne snacks om gewoon in mijn handtas te stoppen voor onderweg. Ik ben regelmatig langer van huis dan vooraf gepland en als ik dan honger krijg vind ik dat best lastig. Ergens een broodje scoren is absoluut niet aan de orde. (Ik volg een dieet zonder tarwe, zuivel en nog een aantal dingen.)

  • Annemieke V. 5 augustus 2014 at 09:59 - Beantwoorden

    Hoewel ik ze goed onderweg zou kunnen gebruiken, lijken ze me eigenlijk te luxe/lekker om zomaar op een normale dag op te eten. Ik zou dus meenemen naar ons toekomstige vakantieweekje in Duitsland. En niet alleen ik, maar ook manlief en zoontje van 2 jaar zullen er van smullen! Ik ben er ook zo blij mee dat ik al voor de geboorte van onze spruit meer wist van gezonde voeding & leefwijze. Zodoende heb ik hem dit ook vanaf het begin van zijn eerste hapjes mee kunnen geven. Een heerlijk gevoel!
    En deze repen zijn daar een geweldige aanvulling op! Gezond – lekker & speciaal, wat wil je in een vakantie nog meer?

  • siegried 8 augustus 2014 at 10:44 - Beantwoorden

    Ik heb een voedselallegrie en werk als time-outbegeleiding (kan je vergelijken met adventuere therapie). Door mijn werk ben ik soms enkele dagen achtereen niet thuis of niet in bereik van een keuken. Het is altijd een (meestal leuke) uitdaging om mijn eigen ‘overlevingspakket’ samen te stellen of op kampvuur mij-proof eten te maken. Aangezien ik niet altijd tijd (ik vertrek soms binnen de dag) en zin heb om alles op voorhand te plannen en te maken lijken deze repen me een mooi alternatief. Zeker tijdens een hele dag buiten is een energieboost welkom. Het lijkt me handig dat ze verpakt zijn als reep, is eens wat anders dan een doosje nootjes of zelfgemaakte repen.

  • Kristien Joly 10 augustus 2014 at 11:02 - Beantwoorden

    Ik hoef helemaal geen reden te hebben om zo’n energy reepje te snoepen! 😉 Want volgens mij smaakt die net zo goed onderweg als gewoon heerlijk lui op de bank met een theetje en een boekje erbij… Guilty pleasure vanaf nu ZONDER guit! Jouw review spreekt voor zich…

    liefs!

  • Sharon 16 augustus 2014 at 14:55 - Beantwoorden

    Dit lijkt me heerlijk!
    Op werk in mijn pauze heb ik vaak trek en eet ik verkeerde dingen om mijn maag te vullen.
    ik zou graag puur eten maar weet niet waar te beginnen.
    ik zou deze repen graag proberen en meenemen naar werk.

  • chris 19 augustus 2014 at 10:50 - Beantwoorden

    wanneer de honger toeslaat na een stevige work out om af te slanken, want chocolade helpt hier ook bij (met mate eten!)

  • Suzanne 19 augustus 2014 at 10:54 - Beantwoorden

    oeh wat lijkt dat me heerlijk!!! ik vind het altijd super moeilijk om op de universiteit gezond (en lekker) te lunchen, dus daar zouden ze mee naartoe gaan 🙂 krijg er nu al zin in 😀

  • Suzanne 19 augustus 2014 at 10:57 - Beantwoorden

    Als het kan zou ik nog heel graag meedoen met de actie! Ik ben al een tijdje op zoek naar een geschikte reep om mijn trek te stillen voordat ik na een dag werk weer in de trein van Den Haag naar Breda stap. De repen die ik inmiddels heb geprobeerd (waaronder Stoats en Nakd) vind ik al gauw te zoet, maar deze MadeGood repen met veel noten zien er erg goed uit! Ik ben heel benieuwd en zou ze graag eens proberen! 🙂

  • Jolien 19 augustus 2014 at 10:58 - Beantwoorden

    We gaan binnenkort met de familie naar de Efteling en het lijkt me heel fijn deze bij me te hebben, zodat ik slechte snacks kan vermijden 🙂 En om te delen, zodat ik andere kan laten merken dat gezond echt wel lekker is!

  • sylvia de graaf 19 augustus 2014 at 11:01 - Beantwoorden

    Ik zal de fruit noten reep meenemen naar mijn hardlopen, ik ben me namelijk aan het voorbereiden op de dam tot dan. Dus heerlijk voor of na een run van 15 kilometer! Hmmmm…

  • Karin 19 augustus 2014 at 11:04 - Beantwoorden

    Gezonde en energierijke repen die per stuk verpakt zijn vind ik ideaal om als verantwoorde snack mee te nemen als ik een eind met de racefiets op pad ga.
    Deze repen lijken me een prima energieleverancier waarmee kan ik de man met de hamer buiten de deur houden!

  • Ellen 19 augustus 2014 at 11:04 - Beantwoorden

    Ik vind het heerlijk om voordat ik weer naar huis fiets van mijn werk even iets te eten. Daar pas deze snack zeker bij

  • Els 19 augustus 2014 at 11:17 - Beantwoorden

    Ik zou ze meenemen naar een verjaardag, zodat ik daar een gezonde snack kan eten!

  • Lucie 19 augustus 2014 at 11:19 - Beantwoorden

    Hier wil k wel mijn tanden in zetten! Ideaal voor op het werk, in de trein, tijdens het shoppen of gewoon thuis voor de lekkere trek! En als de kindertjes lief zijn mogen ze ook een reepje…;)

  • Miranda de Fouw 19 augustus 2014 at 11:21 - Beantwoorden

    Als de “lekkere trek” me ineens overvalt vind ik het altijd heel lastig om iets gezonds te vinden dus dan zijn deze repen (zien er heerlijk uit) een heerlijke uitkomst!

  • Marina 19 augustus 2014 at 11:31 - Beantwoorden

    Deze zien er echt heerlijk uit! Ik zou hem meenemen naar mijn werk omdat ik vanuit mijn werk vaak meteen doorga naar de sportschool. Dit zou dan een heerlijke en verantwoorde pre workout snack zijn!

  • Metta 19 augustus 2014 at 11:40 - Beantwoorden

    Voor op mijn werk, voor als de dagen weer eens langer uitpakken dan verwacht en die snoepverzameling van mijn collega begint te lonken.

  • Ilona 19 augustus 2014 at 11:45 - Beantwoorden

    Deze repen zien er lekker uit en bij het lezen van de smaken loopt het water al in mijn mond.
    Fijn ook dat er geen overkill aan dadels in zitten. Ben heel benieuwd naar de smaken. Ik zou ze graag willen testen op mijn werk, voor het hardlopen of wanneer ik een dagje weg ga en zelf geen puf heb om nog iets te maken.
    P.S. is er een specifieke verkoopsite waar de repen te koop zijn?

  • Jacqueline 19 augustus 2014 at 11:50 - Beantwoorden

    Ik ga met mijn zus een weekje naar Frankrijk. We rijden samen en ik wil haar ’s even laten proeven hoe lekker een gezonde reep kan zijn. Zie dan al onze tevreden gezichten voor me in plaats van de hele reis te kibbelen.

  • vodi 19 augustus 2014 at 12:03 - Beantwoorden

    Nou ik doe graag mee. Zou m meenemen naar ziekenhuis voor als ik ga bevallen 😉 en ze altijd adviseren zoiets mee te nemen.

  • Miranda Lahuis 19 augustus 2014 at 12:04 - Beantwoorden

    Ik zou zo’n heerlijke reep meenemen naar de eerste week van het tweede jaar van mijn opleiding (wijsbegeerte) waarin in wel wat energie kan gebruiken om op te starten!

  • eveline 19 augustus 2014 at 12:06 - Beantwoorden

    Ik zou ze graag begin september uitproberen want dan ga ik een paar daagjes weg. Nu is het niet om eten uit te sparen maar veel eten valt verkeerd omdat ik een gbp heb. Daarom zou ik graag deze repen als alternatief willen proberen

  • Sabrina de Jong 19 augustus 2014 at 12:15 - Beantwoorden

    Zou goed van pas komen als snack voor in de broodtrommel van mijn tweeling. Volgens mij geven die repen de juiste energie boost! Ook altijd handig voor onderweg

  • marijksels 19 augustus 2014 at 12:31 - Beantwoorden

    Oei dat klinkt heerlijk!
    Lijkt me ideaal om mee te nemen op een dag van huis of gewoon naar ’t werk. Geen gedoe kan zo in de tas en ’t is nog verantwoord ook! Jahoe!

  • Angela 19 augustus 2014 at 12:32 - Beantwoorden

    Ik zou ze graag om 2 redenen graag winnen.
    1; ik werk in de zorg, dat is er leuk werk, maar erg belastend en hierdoor vergeet ik af en toe aan mezelf te denken. Niet eten bijv Omdat het te druk is. Een reep lijkt me ideaal, kan ik snel tussendoor even happen. Verder is mijn vriend dol op dit soort repen en zou ik ze graag met hem delen

  • Monique Siers 19 augustus 2014 at 12:35 - Beantwoorden

    Zien er verrukkelijk uit!!
    Altijd eentje in de handtas voor onderweg en eens kijken of mijn kritische pubers deze wel lekker vinden zodat ze ook in hun tas kunnen voor op school, sport etc……..

  • Amy 19 augustus 2014 at 13:10 - Beantwoorden

    Hmmm deze lijken me heerlijk!
    Ik start volgende week met mijn examenjaar van mijn mbo opleiding en wat extra powerfood komt zeker wel van pas. Ik zou ze mee naar school nemen en lekker delen met mijn studiegenoten!

  • Ingrid van Dooren 19 augustus 2014 at 13:11 - Beantwoorden

    Een nieuw en verantwoord tussendoortje wat ik mee neem als ik lekker ga bijkletsen met vriendinnen. Zij hun gebakje en ik deze lekkere reep wat zeker zo lekker zal zijn!

  • winanda 19 augustus 2014 at 13:20 - Beantwoorden

    graag wil ik de repen testen en net als jij ben ik niet alleen wij mijn man en dochter ( van 4 jaar ) zijn gek op gezonde /lekkere reepjes. we gaan regelmatig ergens heen maar net zoals jezelf zegt waar ik ook heen ga meestal zit er wel wat reepjes in mijn tas voor als we trek krijgen. We nemen dit altijd mee zodat melissa ( en wij zelf ) iets gezonds binnen krijgt want waar je ook bent je kunt overal wel wat kopen of krijgen maar dit is niet altijd het gezondste .. dus ik kan je niet zeggen waar we ze mee naar toe nemen maar waarschijnlijk krijgen de reepjes niet eens de kans om de deur uit te gaan omdat we dan niet kunnen wachten hoe deze zullen smaken!

  • Dorthe Klein 19 augustus 2014 at 13:21 - Beantwoorden

    Als kook- en bakfanatiekeling sta ik vaak in de keuken om nieuwe dingen uit te proberen. Maar met een fulltime baan is het natuurlijk ook fijn om iets gezonds mee te kunnen nemen voor onderweg zonder daarvoor lang in de keuken te hoeven staan! Daarom zou ik graag deze repen willen uitproberen.

  • Tess 19 augustus 2014 at 13:28 - Beantwoorden

    Wij zij gek op muslierepen! We trainen veel en hebben vaak behoefte aan een voedzaam tussendoortje of post-workout. Als ik tijd heb maak ik ze zelf, maar ik ben heel benieuwd naar deze variant. Lekker makkelijk….:)

  • Sina 19 augustus 2014 at 13:33 - Beantwoorden

    Ik ben sportinstructeur en ik neem ze mijn gezonde snack mee naar het werk, voor het geval ik een dip krijg of extra energie nodig heb. Ik zorg er voor dat er geen gerafineerde suikers inzitten en vind gezonde vetten belangrijk. Dit is ook wat ik mijn klanten aanleer.

  • willeke 19 augustus 2014 at 13:38 - Beantwoorden

    Ideaal als dochterlief (7 weken) een plak en hangdag heeft en ik geen tijd krijg om zelf een gezonde snack te maken

  • marlies 19 augustus 2014 at 14:10 - Beantwoorden

    Ideaal om mee te nemen wanneer ik weer met mijn man naar het ziekenhuis moet voor controle, en waar de afspraak nooit plaats vind op het afgesproken tijdstip….dus onderweg of in de wachtkamer komt zo’n reep zéker van pas!

  • Rien 19 augustus 2014 at 14:13 - Beantwoorden

    Ssst… als ik ’s avonds stiekem zin heb om iets te eten is zo’n reep natuurlijk een heel goed idee.. Verder eindelijk een gezonde tussendoor op mijn school i.p.v. alle vette traktaties van leerlingen. 🙂

  • Esther 19 augustus 2014 at 15:05 - Beantwoorden

    Ik neem ze mee naar mijn werk op school. Er zijn kinderen die absoluut geen fruit van de uitdeelschaal willen eten. Wie weet kan ik ze hier mee om verblijden.

  • Hans 19 augustus 2014 at 15:22 - Beantwoorden

    Ze zien er lekker uit ik neem ze nee om na het sporten inplaats van een ongezonde snack

  • Inge 19 augustus 2014 at 15:23 - Beantwoorden

    Lijkt me heerlijk! Vind het altijd heel lastig om een goed tussendoortje te vinden nu ik geen gluten meer eet. De rest van het gezin of vrienden koopt dan wat lekkers bij de bakker en zo’n rijstewafel ben ik op een gegeven moment ook wel zat… Sowieso goede review en goed om hier bewust van te worden! Bedankt!

  • Sannie Smit 19 augustus 2014 at 15:27 - Beantwoorden

    Zalig, mueslirepen. Ik leg deze altijd klaar als ik bereikbaarheid dienst heb, tijdens mijn werk als operatie assistent. Als ik dan midden in de nacht naar het ziekenhuis moet, eet ik snel een mueslireep om ervoor te zorgen dat ik tijdens een operatie niet onderuit ga ;). Aangezien ik dan geen overdaad aan suikers naar binnen wil krijgen, is een mueslireep een goede en lekkere oplossing! En nu maar duimen. Bedankt!

  • marjolein roovers 19 augustus 2014 at 16:39 - Beantwoorden

    Hoi,
    Ik hou van pure repen. Daar bedoel ik mee: repen die hoofdzakelijk bestaan uit noten en zaden. Repen met veel fruit zijn vaak te zoet en geven gauw suikerdips. Ik vind het fijn om altijd een reep in mijn zak te hebben tijdens mijn stages als studente diergeneeskunde. Met dieren kan er altijd iets onverwachts gebeuren waardoor de lunch soms verlaat kan worden. Met een gezonde noten snack kom je dan al een eindje toe.Deze zien er helemaal mijn smaak uit, zo ze graag eens testen tijdens mijn volgende week stage.

  • ella vd feer 19 augustus 2014 at 18:00 - Beantwoorden

    zulke repen vind ik zo’n goede bliksem afleider van een zak ongezonde nootjes.

  • Xandra 19 augustus 2014 at 18:39 - Beantwoorden

    Ik mag geen tarwe en lactose meer. Veel ongezonde snacks vallen dan (gelukkig) af. Dus ik eet vaak rijstwafels of nootjes of gedroogde vruchten om de honger te stillen op mijn werk. Dus die lekkere repen daar weet ik wel raad mee!

  • Judith 19 augustus 2014 at 18:48 - Beantwoorden

    Ik neem hem mee naar mijn werk! Ik werk als BSO-kracht en na schooltijd eten we daar altijd een koekje. Maar met mijn glutenintolerantie gaat hem dat niet worden. Dan maar een heerlijke notenreep. En misschien dat ik de kinderen (en de directie) ook zover krijg voortaan geen koekjes maar noten gaan eten!

  • Josephine 19 augustus 2014 at 19:52 - Beantwoorden

    Wanneer ik met de honden ga wandelen in het bos, vind ik het heerlijk om even ergens te stoppen en te genieten van de omgeving en een snack/reep te eten. Daar krijg ik zo’n vakantie-picknick gevoel van!
    De omschrijving die je van de repen geeft, maakt me erg nieuwsgierig

  • Josephine 19 augustus 2014 at 19:53 - Beantwoorden

    Wanneer ik met de honden ga wandelen in het bos, vind ik het heerlijk om even ergens te stoppen en te genieten van de omgeving en een snack/reep te eten. Daar krijg ik zo’n vakantie-picknick gevoel van!
    De omschrijving die je van de repen geeft, maakt me erg nieuwsgierig

  • Toos 19 augustus 2014 at 19:57 - Beantwoorden

    na twee en een half jaar ziek zijn door een nierinsufficiëntie en een niertransplantatie ben ik erg bezig met gezond eten. Deze repen zou ik graag willen proberen om mee te nemen als ik onderweg ben of s`middags als mijn man thuis komt van werk bij de koffie

  • Lies 19 augustus 2014 at 20:31 - Beantwoorden

    Ik geef die repen mee in de lunche trommel van de kids die volgende week weer aan een nieuw schooljaar moeten beginnen. Dat zal met een gezonde snack nog beter verlopen!

  • Petra 19 augustus 2014 at 22:18 - Beantwoorden

    Goh wat een lekkere, gezonde actie, natuurlijk wil ik graag mee doen…ik zou deze repen meenemen als ik ga fietsen door de bossen, omdat noten veel energie geven en vooral veel onverzadigde vetten bevatten en dit schijnt een gunstiger effect te hebben op de gezondheid….en bewegen en gezondere voeding gaat prima samen, vandaar dat ik ze mee wil nemen als mijn man en ik gaan fietsen in de bossen…

  • Loraine 20 augustus 2014 at 08:47 - Beantwoorden

    Leuke actie! Het zijn heerlijke repen om mee te nemen naar het werk of voor een dagje uit.

  • ellem 20 augustus 2014 at 12:14 - Beantwoorden

    Als stevige gezonde bite tijdens de trainingen met mijn paard. Ze zijn zo makkelijk mee te nemen in je jaszak tijdens lange ritten door het bos. Jammer genoeg zitten de meeste repen inderdaad vol suikers….deze lijken me heerlijk….clean 🙂 would be nice to have some of these for the road!

  • Angelique 20 augustus 2014 at 13:45 - Beantwoorden

    Normaal maak ik zelf mijn reepjes, maar deze moet je meestal in de koelkast bewaren. Vooral bij hoge temperaturen zijn zelfgemaakte reepjes niet zo handig om mee te nemen (van hoge temperaturen hebben we momenteel trouwens geen last in ons natte kikkerlandje). Deze reepjes lijken me dus ideaal als je een dagje weg gaat, op vakantie of gewoon als tussendoortje op je werk.

  • Fineke selles 20 augustus 2014 at 18:53 - Beantwoorden

    Op 20 sept neem ik deel aan de Europese kampioenschappen badminton in Portugal. Om als Paleo genieter, toch te zorgen voor de goede nutriënten tijdens de wedstrijden, kan ik niet op reis zonder noten repen en fruit.. wat mijn betreft het proberen waard.

  • Marja van den Hoven 20 augustus 2014 at 19:43 - Beantwoorden

    De reepjes zou ik héél graag willen proberen… sowieso omdat het van Food is Good vandaan komt en alles wat zij leveren is pico bello toppie! Maar ik zou graag een gezonde vervanger willen proeven van het reepje uit de winkel! Graag wil ik meedoen met jullie actie!

  • Veronique 21 augustus 2014 at 09:17 - Beantwoorden

    Ik zou de repen heel graag uitproberen. Ik ben docent op een school en ik probeer leerlingen (en collega’s te motiveren om gezonde tussendoortjes te nemen. Goed zien eten doet goed eten.

  • brigit 22 augustus 2014 at 15:16 - Beantwoorden

    Als tussendoortje op werk. Neem vaak te weinig tijd om goed te eten,maar met zulke repen krijg ik de goede voedingsstoffen binnen.

  • Sylvana 24 augustus 2014 at 09:25 - Beantwoorden

    Ik zou ze meenemen op vakantie! Ik ga in oktober naar Amerika, daar vind je niet van deze gezonde repen. Ben vorig jaar ook in Amerika geweest, wat is het daar moeilijk om gezond te eten!!!

  • Jana 18 september 2014 at 20:31 - Beantwoorden

    Ik zou ze graag mee naar mijn werk nemen. Heerlijk voor mij zo een gezonde, knapperige energiekick en goed voor de leerlingen om te ervaren hoe gezond en lekker zo een noten tussendoortje is.

  • Irene 18 september 2014 at 23:28 - Beantwoorden

    Ik maak als het kan elke week kruid koek, dat lukt niet altijd! Dan is het makkelijk om deze tussendoortjes mee te geven aan mijn dochter, die repen wil waar geen rommel inzit, zo jong (19) en nu al weten wat je wel en niet moet eten.;)

  • Tina 28 september 2014 at 08:18 - Beantwoorden

    Ik ben sinds 3 weken overgegaan op Paleo en ander puur eten. Heb nog moeite met mijn half 11 snack. Ik moet namelijk wel 6x per dag (iets) eten vanwege mijn diabetes, fybromyalgie en 15 kg. te zwaar.

Leave a Comment