Weggeefactie: Natural Tempation

Heb je ze al ontdekt in de winkel? De prachtig vormgegeven pakjes thee van Natural Temptation?  Van het biologische merk Piramide, die bekend staat om zijn kruidenthee, is een nieuwe lijn op de markt gezet. Waarbij de pure theesoorten in een mooie mix zijn uitgebracht onder de meest uiteenlopende krachtige namen die geen twijfel geven over de werking van de thee. En dat maar liefst voor 12 verschillende situaties.

IMG_1198

Een kopje “Rice and Shine” thee is een fijne start in de ochtend. De “Lots of Love” is hartverwarmend. De “charge you up” is duidelijk een thee om de middag dip te laten verdwijnen en de “Pretty and Pure” heeft een reinigende werking. En ze smaken allemaal even heerlijk en ook best verrassend met ingrediënten als matte, citroengras, lavendel en nog veel meer heerlijke kruiden (vrij moeilijk om mij te verrassen als echte kruiden theeleut)

IMG_1191

En over het ontwerp is echt nagedacht. Naast een mooie manier van presenteren en openen van de pakjes heeft elk pakje thee een label met ruimte om iets te schrijven. Hoe makkelijk is het om voor elke gelegenheid een thee cadeau te geven en er ook nog iets persoonlijks aan toe te voegen. Vooral de “Congratulations”, “Happy Birthday” en “Welcome little baby” zullen het goed gaan doen.

IMG_1192

 

Weggeefactie Natural Temptation:

Van Natural Temptation mag ik vier heerlijke smaken weggeven. Een super leuke kennismakingsactie voor de echte theeliefhebber.

Wat kun je ervoor doen?

    • Deel dit bericht op FB
    • Like  Pure Food Coaching op Facebook
    • Like Natural Temptation op Facebook
    • En laat hieronder een leuk berichtje achter over jouw favoriete theemoment van de dag en welke kruiden daarbij horen.

Volgende week zullen we de gelukkige winnaar bekend maken en deze zal een fijn pakket aan theetjes thuis krijgen.

Succes!

lfs, Alessandra

31 Comments

  • Mariska 28 oktober 2014 at 11:54 - Beantwoorden

    De hele dag door is mijn favoriete thee moment 🙂 Dus echt aan mij besteed deze actie. Maar het moment waarop een lekkere thee echt niet mag ontbreken, is ’s avonds aan het eind van een drukke dag als ik even helemaal tot rust kom voor het slapen gaan…. De kruiden die daarbij horen? Bijvoorbeeld kamille en venkel.

  • Loes Hartman 28 oktober 2014 at 11:55 - Beantwoorden

    Wat een leuke aktie! Ik doe graag mee…ben een echte theeleut en probeer graag nieuwe smaken uit. Ben erg benieuwd naar de smaken van natural temptation. De verpakkingen vind ik in ieder geval geweldig! Mijn favothee is een verwarmende mix met bv gember, kaneel, kamille, anijs…heerlijk ’s avonds als na een drukke dag eindelijk een momentje voor mezelf heb…en dan met een lekker zelfgebakken speculaasje 😉

  • Glenny 28 oktober 2014 at 13:12 - Beantwoorden

    Heel klassiek om 16:00 met mijn zelf gemaakte oosterse muffin. Met kaneel, gember, kardemom, nootmuskaat en een lepeltje honing. Heerlijk relax moment na het harde werken.

  • Sylvia Heuker of Hoek 28 oktober 2014 at 13:27 - Beantwoorden

    ik drink echt de hele dag thee en heb al vele soorten uitgeprobeerd, ben dan ook erg benieuwd naar natural temptations dus kom maar op met die aktie

  • Lucie 28 oktober 2014 at 15:34 - Beantwoorden

    Natural Temptation heeft wat mij betreft voor elk moment van de dag verleidelijke theesoorten, maar een “must” is voor mij een ontspannende thee met kamille, lavendel of valeriaan aan het einde van een drukke dag, om weer tot rust te komen en ontspannen aan de nacht te beginnen. Want een goede nachtrust zorgt ook weer voor een energieke volgende dag, een win-win-thee dus eigenlijk! 🙂

  • Karin 28 oktober 2014 at 15:45 - Beantwoorden

    Ik drink de hele dag door thee, een favoriet moment heb ik dan ook niet echt. Hoewel ik in de winter echt kan genieten als ik ’s ochtends na het uitmesten van de paardenstallen weer lekker op temperatuur kom met een beker hete thee achter de computer.
    Qua smaak maakt het me niet echt uit, ik vind alles lekker en ik houd van variatie. 🙂

  • Jacqueline 28 oktober 2014 at 16:07 - Beantwoorden

    Mijn theemoment is meestal tussen 15.00 en 16.00.
    Ik sta `s ochtends vroeg op en dan is het even lekker om stil te zitten en te Theeën `s middags.

    Mijn favoriet ? Dat maakt niet uit, maar iets met citrus is altijd goed !

  • Nadieh 28 oktober 2014 at 17:10 - Beantwoorden

    Ik ben een echte theeleut en afgelopen weekend zag ik deze leuke doosjes voor het eerst. Ik werd er meteen vrolijk van en wil ze daarom ook heel graag eens proberen! Mijn favoriete moment is een kruidentheetje met bijv. anijs of kamille, gezellig samen met een vriendinnetje die wel een oppepper kan gebruiken met deze leuke theedoosjes 🙂

  • Ilja 28 oktober 2014 at 17:21 - Beantwoorden

    Ik moet zeggen ik ben ook iemand die veel kruidenthee drinkt en ook de hele dag door maar als ik ’s ochtends geen thee krijg dan kom ik al snel in de buurt van chagrijnig… Ik vind bergamot erg lekker maar ook lavendel, kamille, venkel enzovoort 😀 Vrijwel alles dus ben erg benieuwd!

  • vodi 28 oktober 2014 at 17:43 - Beantwoorden

    Als de baby slaapt, mijn dochter van bijna twee haar dutje doet en dan heerlijk een momentje genieten van heerlijke thee. Frisse smaken dus oa met citroengras, maar ook iets om tot rust te komen. Ik ben heel benieuwd naar deze thee. Ze klinken heel aantrekkelijk.

  • Thalia 28 oktober 2014 at 18:05 - Beantwoorden

    Mijn favo theemomentje is wanneer ik na een drukke dag voor mn groep 8 thuis op de bank zit.Kaarsjes aan, dekentje, blad en een grote mok met thee! Heerlijk♡

  • Jiska 28 oktober 2014 at 19:41 - Beantwoorden

    Als kraamverzorgster geef ik af en toe de “welcome little baby” aan kersverse moeders. Heerlijke thee en ook nog eens goed voor de borstvoeding. En zelf geniet ik natuurlijk een kopje mee. Lijkt me heerlijk om ook eens verwent te worden met zo’n pakketje :-)!

  • Agne 28 oktober 2014 at 19:55 - Beantwoorden

    Het meest favoriete moment van de dag is ’s avonds als al de ‘to-do’lijstjes zijn klaar, me poes komt spinnen op de schoot, kaarsjes aan en een heerlijke thee kopje in me hand, met lekkere kruiden geurtjes! Ah de rust!

  • Mieke 28 oktober 2014 at 20:28 - Beantwoorden

    ik heb geen bijzonder theemoment. Ik vind het altijd wel lekker, zeker nu het kouder wordt. Dus verwarmende kruiden horen daar dan bij. Mmmmm lekker.

  • Ellen 28 oktober 2014 at 20:40 - Beantwoorden

    Mijn fijnste thee-momentje is op zondag avond, samen met mijn beste vriendin Nienke. Onder een warm dekentje heerlijk genieten van een grote kop thee nadat we heerlijk hebben gekookt. Nienke studeert in Utrecht dus we zien elkaar weinig. Maar het zondag-theemomentje is ons heilig!!

  • Xandra 28 oktober 2014 at 21:01 - Beantwoorden

    Natural Tempation is toch wel mijn favoriete thee! En dan vooral de night time, three ginger, en love! Groene thee, gember en citroen, heerlijk. Rooibos krijg ik helaas maagpijn van.
    Ik drink de hele dag door kruidenthee, op werk maar ook thuis. Ben dus echt een theeleut, kan er op elk moment van de dag van genieten. Ik heb daarom altijd veel verschillende smaken in huis, voor elk moment en elke stemming en voor mijn bezoek!

  • Xandra 28 oktober 2014 at 21:04 - Beantwoorden

    Natural Tempation is toch wel mijn favoriete thee! En dan vooral de night time, three ginger, en love! Groene thee, gember en citroen, heerlijk. Rooibos krijg ik helaas maagpijn van.
    Ik drink de hele dag door kruidenthee, op werk maar ook thuis. Ben dus echt een theeleut, kan er op elk moment van de dag van genieten. Ik heb daarom altijd veel verschillende smaken in huis, voor elk moment en elke stemming en voor mijn bezoek! Ook heb ik de thee als kadootje voor een verjaardag of kraambezoek gegeven. Erg leuk!

  • Andrea 28 oktober 2014 at 23:11 - Beantwoorden

    Mijn favoriete theemoment is rond achten in de avond. Opgekruld op de bank met smaken als gember, peper, kaneel, chocola…… Pittige thee en lekker gekruid heeft mijn voorkeur. Maar wel met een vleugje fruit! =D

  • Aukje 29 oktober 2014 at 11:12 - Beantwoorden

    Een aantal weken geleden ben ik geopereerd en sindsdien kan ik niet meer genieten van de kruidentheeën die ik altijd al dronk. Ik ben daarom zoekende naar andere thee waar ik weer lekker van kan genieten. En misschien kan Natural Temptation dan ook nog wel opgenomen worden in het assortiment van de natuurvoedingswinkel waar ik parttime werk. Ben benieuwd!!

  • Annemieke V. 29 oktober 2014 at 14:31 - Beantwoorden

    Mijn favo theemoment is ’s avonds! Na een dag hard werken, of dat nu thuis is of op mijn werk, kan ik zo genieten van een heerlijke, pure kop thee. Ik hou vooral van de smaken: groene thee, een combi van lemongrass, gember en citroen of rooibosthee. Vooral met kruidenthee maak je mij erg blij!

    Groetjes, Annemieke

  • Doetie 29 oktober 2014 at 18:09 - Beantwoorden

    Je kunt mij wakker maken voor een kop kruidenthee. Meestal komt hij van zelf geplukte kruiden en bloemen uit eigen tuin en daar om heen, maar s”avonds en s’nachts plukt het zo moeilijk en geef ik de voorkeur aan thee uit een zakje. Zou deze heel graag willen proberen en daarom ook willen winnen natuurlijk.

  • Gonny 30 oktober 2014 at 17:14 - Beantwoorden

    Mijn favoriete smaken zijn. Gember…zoethout… kaneel en kardemom.
    Ik neem overdag (en ’s avonds) een heerlijke kop thee. En ga dan genieten van Masterchef Australia op tv!

  • Jan Steensma 30 oktober 2014 at 17:31 - Beantwoorden

    van s’morgens 6 uur tot s’avonds 9 uur vind ik diverse theeën heerlijke dranken, neem er altijd even de tijd voor om van te genieten.

  • Lisette 1 november 2014 at 08:18 - Beantwoorden

    De hele dag door theeleuten en met een thee waar ik op dat moment trek in heb of waar mijn lijf en geest behoefte aan heeft. Naturel Temptation ken ik nog niet en zou het graag willen proeven!

  • Eveline 1 november 2014 at 09:56 - Beantwoorden

    Mijn favoriete thee moment is morgens bij het op staan dan staat er een beker thee klaar 🙂 gezet met liefde door mijn vriend die een fervent koffiedrinker is

  • Eef 1 november 2014 at 10:44 - Beantwoorden

    Mijn favoriete theemoment… Van alle theemomenten op de dag is het laatste bakkie, op z’n Rotterdams gezegd, het meest genieten. Lekker voor het naar bed gaan de dag nog even in gedachten doornemen. Een heel fijn moment. Ik zou graag zo’n gers pakket willen winnen!

  • merel 1 november 2014 at 11:36 - Beantwoorden

    Iedere dag mijn theemoment en lekker met een muziekje aan kaarsje aan heerlijk relaxen ..
    mijn thee moment is dat

  • Thalia 3 november 2014 at 19:41 - Beantwoorden

    Mijn favo theemomentje is wanneer ik na een drukke dag voor mn groep 8 thuis op de bank zit.Kaarsjes aan, dekentje, blad en een grote mok met thee! Home sweet home past daar perfect bij!! Heerlijk♡

  • Petra 3 november 2014 at 20:56 - Beantwoorden

    Lots of love, is denk ik wel een geschikte thee voor mij op mijn favoriete theemomentje in de avond, een beetje liefde voor mij zelf op een echt relax momentje, zo net voor het slapen…heerlijk!

  • Saskia 4 november 2014 at 00:22 - Beantwoorden

    Ik drink heel graag een kop thee voor het slapen gaan, heerlijk ontspannend en verwarmend.
    Ik zou het super vinden om thee te winnen die daar perfect bij past!

  • Nienke 4 november 2014 at 06:20 - Beantwoorden

    Hoe leuk is deze thee! Ook super om cadeau te geven! Ben zeer benieuwd of hij ook zo lekker is als hij eruit ziet…
    Doe daarom graag mee met deze actie, want ben opzoek naar een nieuwe favoriet! (De standaard groene thee met citroen mag wel eens vervangen worden in mijn keukenkastje:))

Leave a Comment