Tweede Puur Weekend was weer puur genieten!

Soms denk je terug aan dingen die je doet met het gevoel, heb ik dat nou echt gedaan? Ben ik echt samen met twee leuke dames, die ik heb leren kennen via mijn gezonde leefstijl, een Puur Weekend gaan organiseren? Ja dat hebben we wel degelijk! En weer met veel plezier kunnen we terugkijken op een Puur Weekend in Delft.

Het tweede Puur weekend viel nu in oktober en de weergoden zaten ons meer dan mee. Een heerlijk zonnig weekend achter de rug, waarin veel gekookt is, yogalessen en met genoeg momenten om ook fijn buiten te zijn.

De aanloop van zo’n weekend is altijd erg spannend. Hebben we wel aan alles gedacht, zijn de inkopen wel goed gedaan, komen de bestellingen wel op tijd aan op lokatie….maar ook dit keer ging het allemaal goed. Bij het inruimen van de super fijne ruime keuken van de Bieslandse Heerlijkheid  kom je er achter wat er allemaal komt kijken bij een weekend vol met heerlijke gezonde maaltijden, voornamelijk op basis van groente en fruit. Dozen vol moesten we aanslepen en in het begin denk je nog…dat is veels te veel, maar alles ging schoon op.

_MG_3411

Bij aankomst van de deelnemers werden de kamer indelingen bekend gemaakt en iedereen vond een fijne goodiebag op haar bed. Lekkere dingen om tussendoor te eten, maar ook om thuis verder van te genieten.

_MG_3432

Toen iedereen aanwezig was, spullen op de kamer en rondje om de geweldige boerderij van de Bieslandse heerlijkheid hadden gelopen waren we zover om het Puur Weekend dan echt te beginnen. Eerst maar eens een vers kopje kruidenthee van Herbella, heerlijke pure theesoorten daar mocht een stukje homemade chocofudge niet bij ontbreken. Daarna begonnen Cilla van Puurhomemade en ik aan het diner met heerlijke verse zalm … de eerste en laatste keer dat wij alleen koken, rest van het weekend doen we samen met alle deelnemers.

 

IMG_1226

Het Puur Weekend staat vol in het teken van heerlijk en Puur eten, alles was voorradig en dat was zeker niet mogelijk zonder wat hulp van buitenaf. Zonder sponsoring zou de prijs van zo’n weekend de pan uit stijgen en daarom zijn wij meer dan blij met alle heerlijke producten die wij ter beschikking hebben gekregen. Daarvoor is ons dank heel groot!

Naast het heerlijke eten ook ruimte voor ontspanning door middel van Yoga, gegeven door Claartje Duynstee in de paardenstal van de Bieslandse Heerlijkheid.

IMG_1102

En de omgeving is zo prachtig, het is zonde om geen wandeling te maken en de ochtenddauw te voelen en te ruiken. Vele trokken er meerdere keren per dag op uit om een rondje Delftse Hout te lopen.

IMG_1099

Al met al een super geslaagd weekend met heerlijk eten, veel inspiratie en rust. Wij kunnen tevreden terugkijken!

Wellicht tot ziens op een van onze volgende Puur Weekenden.

Liefs, Alessandra (ook namens Cilla en Danielle)

 

 

Puur Weekend is mede mogelijk gemaakt door:

2 Comments

  • Floor 23 oktober 2014 at 11:24 - Beantwoorden

    Bedankt voor een super tof weekend! Ik kijk er met een grote smile op terug!

  • Puur Weekend in April 21 januari 2015 at 12:50 - Beantwoorden

    […] je een kleine indruk van het weekend kijk dan hier voor het eerste Puur Weekend of  hier voor het tweede Puur […]

Leave a Comment