Winactie: Hartige borrelhappen

Het gaat maar door, de ene winactie naar de andere, ik had jullie gewaarschuwd! Deze periode is echt heel speciaal voor mij; Pure Food Coaching bestaat bijna 2 jaar en de site is nu al een jaar online. Puur Mieke was de eerste webshop waarmee ik een band heb opgebouwd en mijn eerste winactie mee heb gedaan. Wat was dat spannend toen, ik hoopte echt dat men toen wel zou reageren, maar dat kwam helemaal meer dan goed!

En nu, na een geweldige zoete bakmix weggeefactie, graag wat aandacht voor de hartige happen. De feestdagen staan voor de deur en het is nu de truck om deze een beetje verantwoord door te komen. Zeker als je het zelf niet in de hand hebt en je bij vrienden bent uitgenodigd is het af en toe best lastig.

Puur Mieke heeft een geweldig pakket beschikbaar gesteld voor verantwoorde heerlijke borrelhappen:

  • Lijnzaadcrackers met tomaten Chili smaak van Lifefood
  • Raw meergranen crackers van Rawlicious
  • Boerenkoolchips met edelgist en zeezout
  • Broccolichips van Greenday
  • Hummus met koriander van Terrasana

borrelhapjes

Natuurlijk moest ik dit pakket even voorproeven….en wat was het lekkerrrrr!!! De crackers zijn super knapperig en verrassend smaakvol. De boerenkoolchips is super, maar de broccolichips….. die is echt verslavend heerlijk! Helaas vond rest van de familie dat ook en kon ik dit plateau met lekkers niet voor mezelf houden. Dus dan maar genieten van het samen genieten van alle lekkers.

Hoe kun je dit geweldige snackpakket bemachtigen:

  • Like de Facebook pagina van Puur Mieke, de meest uitgebreide webwinkel met pure voeding en cosmetica
  • Like Pure Food Coaching op Facebook
  • Deel mijn bericht op facebook
  • Zet hieronder in een reactie waarom jij graag dit overheerlijke verantwoorde borrelpakket zou willen winnen.

Volgende week zaterdag (13 dec) wordt de winnaar bekend gemaakt, dus ruim op tijd voor de feestdagen.

Succes en liefs! Alessandra

34 Comments

 • Agne 6 december 2014 at 13:01 - Beantwoorden

  Ik zou graag deze pakket willen winnen, omdat het me zou helpen om verantwoord de feestdagen door te brengen.

 • Karin 6 december 2014 at 13:12 - Beantwoorden

  Heerlijke verantwoorde hapjes! Ik wil ze wel eens aan mijn kritische man laten proeven… Broccolchips heb ik nog nooit gehad.

 • Mariska 6 december 2014 at 13:16 - Beantwoorden

  Omdat ik mijn gezin ook verantwoorde hapjes voor wil zetten en ze laten proeven dat dat ook gewoon lekker is 🙂

 • Corinne 6 december 2014 at 13:21 - Beantwoorden

  Dat is simpel. Ik ben dol op borrelen, ik borrel liever met kleine gezellige hapjes, dan dat ik een uitgebreide maaltijd nuttig. Als vegetariër zijnde is er volop keuze, maar niet altijd healthy, dit is veggie en healthy… Dat wordt eindeloos borrelen! I like it 🙂

 • Ankie Mehlkop 6 december 2014 at 14:13 - Beantwoorden

  Ik ben eindelijk van die zoetigheden af…..dus tijd voor super heerlijke gezonde hartige borrelsnacks!

 • Sabrina 6 december 2014 at 14:35 - Beantwoorden

  Waarom niet? Ik wil alles uitproberen maar alles kost veel geld dus dan maar proberen met iets te winnen!

 • Anja 6 december 2014 at 15:02 - Beantwoorden

  Ik wil dit pakket graag uitproberen…… wil graag zo puur mogelijk eten maar vind het lastig om verantwoord te snacken zeker in deze feestelijke december maand

 • Mariska Jansen 6 december 2014 at 15:21 - Beantwoorden

  Heerlijk verantwoord snoepen. Dat is toch vrolijk de feestdagen vieren.

 • Bianca Minderhoud 6 december 2014 at 16:16 - Beantwoorden

  Wij zouden dit pakket zeker graag willen winnen. Om verantwoord en zonder teveel meuk de feestdagen door te komen en zo niet stuiterend in de auto op familiebezoek te hoeven!

 • Heidi 6 december 2014 at 16:20 - Beantwoorden

  ik zou dit graag willen winnen om mijn chips etende mannen eens wat anders voor te zetten. Ben zelf de foodie in huis en krijg ze nog niet helemaal mee in mijn gezonde, pure levensstijl..

 • Margo 6 december 2014 at 17:27 - Beantwoorden

  Ik ben net begonnen met gezond eten, maar ik ken nog niet zo veel producten en ik wil mijn gezin ook enthousiast maken. Niet als goede voornemens voor 2015 maar als levensstijl!

 • laura aracy 6 december 2014 at 17:54 - Beantwoorden

  Jammer van het zoete win pakket maar een borrel pakket is natuurlijk nog leuker vaak hebben we op werk borrels waar ik dan vriendelijk voor bedank eind van de dag begint voor mij het hongergevoel wel op te borellen en naast iemand staan die een bitterbal oppeuzelt is toch wel moeilijk maar met dit pakket kan ik wel een keertje sociaal mee en toch lekker genieten

 • Maaike Smit 6 december 2014 at 19:01 - Beantwoorden

  Ik zou ze graag willen meenemen naar mijn hoogzwangere schoonzus!
  Daar brengen we de Kerst door, we gaan in haar restaurant helpen zodat zij met de beentjes omhoog op de baby kan wachten. Ze is net na kerst uitgerekend!!!

 • Mandy 6 december 2014 at 19:07 - Beantwoorden

  Ik zou het geven aan een vriendinnetje wat het ‘niet zo breed’ heeft maar wel binnen haar kunnen er alles aan doet om zo gezond mogelijk te leven.

 • Josephine van GIls 6 december 2014 at 19:32 - Beantwoorden

  Lijkt me erg lekker, daarom zou ik het willen winnen!

 • AnnemiekeV 6 december 2014 at 19:39 - Beantwoorden

  ’t Lijkt me super en heerlijk om eens lekker uit te kunnen pakken met de feestdagen met E-vrij, verantwoord én lekker borrelfood!
  Helaas kost het me normaal gesproken wat te veel om dan echt van die speciale dingetjes (zoals dit) aan te schaffen, zodat ik me vaak bij de wat simpelere dingen houd (uiteraard óók verantwoord, dat wel..). Een keertje op deze manier feestvieren zou echt een geweldige traktatie zijn! 🙂 Mmmm….

 • Wendy Bekkenk 6 december 2014 at 20:13 - Beantwoorden

  Ik ben mijzelf aan het verdiepen in het paleo eten…… sind 3 weken probeer ik mij daar op te richten…dit kost mij vrij veel denkwerk, en gepuzzel wat wel en wat niet….. ik ben nog niet zover dat ik ook heerlijke verantwoorde borrelhapjes kan maken, dus dit pakket gaat mij daar zeker bij helpen….Daarom zou ik dit pakket graag willen winnen

 • Carmen 6 december 2014 at 21:04 - Beantwoorden

  Ik zou het ook graag proberen! Ik ben op zoek naar verantwoorde snacks voor de kerst en dit klinkt goed!

 • Clarike 6 december 2014 at 21:11 - Beantwoorden

  Met verantwoord ontbijten, lunchen en avondeten ben ik inmiddels vertrouwd geraakt, maar borrelhapjes….. Ik ben op zoek naar lekkere veranwoorde hapjes die ik mijn gezin, vrienden en familie kan voorzetten, zonder dat ze hun neus ervoor optrekken 😉 niet alleen tijdens de feestdagen, maar ook met de verjaardagen die komende weken allemaal op de agenda staan…..

 • Carola 6 december 2014 at 23:24 - Beantwoorden

  Lijkt me heerlijk bij een glaasje wijn tijdens de komende koude, donkere dagen.

 • Diny Gijsberts 7 december 2014 at 07:32 - Beantwoorden

  Op 28 december word ik 50 jaar,misschien staat er dán een cadeautje klaar? Sinterklaas had niets voor mij dit jaar terwijl ik zó hard mijn best heb gedaan ëcht waar ! Gewoon; ik heb géén vriend of man die mij er eentje geven kan.Wel een lieve zoon en die knuffelt mij en dat maak mij ook blij 

 • Ingrid 7 december 2014 at 07:41 - Beantwoorden

  Graag wil ik dit winnen omdat ik heel bewust met eten bezig ben, en jullie producten wil proeven! Genieten met mijn gezin van dit heerlijke pakket! Ben benieuwd!

 • Susanne 7 december 2014 at 10:44 - Beantwoorden

  Zou er iemand zijn die zo’n pakket níet leuk vindt? Kan het me niet voorstellen… 🙂

 • Sandra 7 december 2014 at 11:11 - Beantwoorden

  Graag zou ik dit mijn familie willen laten proeven. Laten proeven dat gezond ook heel erg lekker kan, zijn. Over het algemeen maak ik het meeste zelf maar met de drukke kerstdagen en de verjaardagen van mijn man, vader, broertje en mijzelf is dit toch wel erg handig 🙂

 • winanda peters 7 december 2014 at 11:11 - Beantwoorden

  ik zou it graag eens willen proeven en zo ook anderen kunnen laten proeven dan heb je toch ook iets verantwoords bij de borrel tussen al die andere minder verantwoorde produkten door!

 • Petra 7 december 2014 at 15:29 - Beantwoorden

  Tjonge dit klinkt als een echte uitdaging die ik wel aan zou willen gaan en uit zou willen proberen met de feestdagen..Ik heb geen idee wat ik ervan kan verwachten en zou het erg leuk vinden om op deze gezondere manier kennis te maken met deze healty snacks..Beide pagina’s volgde ik al op Facebook en ik heb de post ook gedeeld…

 • Mia 7 december 2014 at 16:52 - Beantwoorden

  Ik zou dit pakket graag willen winnen omdat ik de enige ben die alleen gezond eet. maar heb met de kerst al zoveel uit gaven dat ik niet alleen voor mezelf iets speciaals ga kopen of maken. En dus heb ik voor mij zelf weer geen snacks.

 • Chris 7 december 2014 at 19:42 - Beantwoorden

  Ik zou graag zo’n gezond pakket winnen als tegenwicht voor de minder healthy gerechten die ons ongetwijfeld zullen worden voorgeschoteld 🙂

 • jessica 8 december 2014 at 15:11 - Beantwoorden

  Oh dat lijkt me super! Kan ik het meenemen naar Italië lekker op dr berg in de sneeuw verantwoord de kerstdagen vieren

 • Alice 8 december 2014 at 16:28 - Beantwoorden

  Ik ben veel met gezond eten bezig maar loop tegen veel vooroordelen aan. Jammer en moeilijk. Met deze hapjes wil ik mijn schoonfamilie laten zien dat als je gezond eet, je niet saai bent en dat gezond niet vies en eng is.

 • Monique 10 december 2014 at 17:23 - Beantwoorden

  ik zou dot borrelpakket wel willen winnen zodat ik t zelf niet hoef te maken. Druk zat deze dagen met t zelf maken van allerlei lekkers. Iets voor bij de borrel dat al klaar is dat scheelt weer tijd. Kan ik in plaats daarvan genieten van deze borrelhap bij de borrel 😉

 • lisette bierman 10 december 2014 at 17:53 - Beantwoorden

  Het lijkt mij gewoon ontzettend lekker!!

 • Eivissa 10 december 2014 at 19:56 - Beantwoorden

  Omdat ik de pagina geweldig vind en zelf eigenlijk alleen maar raw food eet en me daar ook geweldig bij voel, ook snacks horen daar bij. Ik geef veel sportles en dus kan ik dat wel gebruiken 🙂

 • Annemieke 13 januari 2015 at 18:19 - Beantwoorden

  Is er al een winnaar? Nooit meer wat gehoord?

Leave a Comment